Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

angyali üzenet

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

 

A 2019-es angyali üzenet szerint nagyon óvatosnak kell lenned, ugyanis már az év elején megszakadhat, felbomolhat olyan szerelmi vagy baráti kapcsolatod, amelyre igazán szükséged van.

Ne legyenek titkaid a párod előtt, mert 2019. tavaszán minden titokra fény derül! Az angyali üzenet szerint tavaszig mindent el kell mesélned neki a múltadról, még akkor is, ha az kellemetlen a számodra.

 

Nagy szerencséd lehet 2019-ben! Tudd meg ITT, hogyan!

Az angyali üzenet szerint munka területén rengeteg csalás, átverés várható. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy mindig nézz utána a jól hangzó külföldi munkalehetőségeknek. Nem biztos, hogy az a legjobb ajánlat, amelyik a legmagasabb fizetéssel kecsegtet. Kérdezd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy mire kell figyelned, hogy biztosan ne verjenek át!

Sajnos az átverések nem csak munkaajánlatokra vonatkoznak. Akkor is nagyon oda kell figyelned, ha nagyobb értékű elektronikai cikket vagy lakberendezési tárgyat vásárolsz. Gondosan tedd el a pénztári blokkot mindenről, hogy szükség esetén visszakaphasd a termék árát.

 

Tudd meg ITT, melyik angyal védelmez téged!

 

  1. a szerencsejátékok éve lesz. Az angyali üzenet szerint ebben az évben kaparják majd le a legtöbb nyereményt a sorsjegyekről.
  2. Az angyali üzenet szerint esélyes vagy a nyereményre, ha van a személyes adataidban valahol 8-as-szám.

 

A boldogság kulcsa ITT található! Légy hálás! 

tv2_angyal

Az  angyali üzenet szerint az egészségügyi állapotod javulhat, amennyiben beteg vagy. Ha általában egészséges vagy, akkor nagyobb betegségre nem kell számítanod. Az egyetlen, ami a testi épségedet fenyegeti, az a közúti baleset vagy figyelmetlenségből adódó háztartási baleset. Nagyon figyelj, hogyan közlekedsz, akár gyalogosként is.
Az angyali üzenet szerint 2019. őszén rengeteg baleset történik, főleg olyanokkal, akik semmi rosszat nem tettek, csak éppen rosszkor voltak rossz helyen.

Ahhoz hogy 2019-ben mindig jó időben legyél, jó helyen, kérdezd bátran szakembereinket, mikor mit kell tenned!

 

Van személyre szóló angyali üzeneted, ami nem tartozik másra! Hallgasd meg, mit üzen neked az Őrangyalod és Hamied, a csodák angyala! Üzenetüket tolmácsolhatja neked Edit Jósnő Médium vagy Eugénia a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406