Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

angyali üzenet

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

 

A 2019-es angyali üzenet szerint nagyon óvatosnak kell lenned, ugyanis már az év elején megszakadhat, felbomolhat olyan szerelmi vagy baráti kapcsolatod, amelyre igazán szükséged van.

Ne legyenek titkaid a párod előtt, mert 2019. tavaszán minden titokra fény derül! Az angyali üzenet szerint tavaszig mindent el kell mesélned neki a múltadról, még akkor is, ha az kellemetlen a számodra.

 

Nagy szerencséd lehet 2019-ben! Tudd meg ITT, hogyan!

Az angyali üzenet szerint munka területén rengeteg csalás, átverés várható. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy mindig nézz utána a jól hangzó külföldi munkalehetőségeknek. Nem biztos, hogy az a legjobb ajánlat, amelyik a legmagasabb fizetéssel kecsegtet. Kérdezd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy mire kell figyelned, hogy biztosan ne verjenek át!

Sajnos az átverések nem csak munkaajánlatokra vonatkoznak. Akkor is nagyon oda kell figyelned, ha nagyobb értékű elektronikai cikket vagy lakberendezési tárgyat vásárolsz. Gondosan tedd el a pénztári blokkot mindenről, hogy szükség esetén visszakaphasd a termék árát.

 

Tudd meg ITT, melyik angyal védelmez téged!

 

  1. a szerencsejátékok éve lesz. Az angyali üzenet szerint ebben az évben kaparják majd le a legtöbb nyereményt a sorsjegyekről.
  2. Az angyali üzenet szerint esélyes vagy a nyereményre, ha van a személyes adataidban valahol 8-as-szám.

 

A boldogság kulcsa ITT található! Légy hálás! 

tv2_angyal

Az  angyali üzenet szerint az egészségügyi állapotod javulhat, amennyiben beteg vagy. Ha általában egészséges vagy, akkor nagyobb betegségre nem kell számítanod. Az egyetlen, ami a testi épségedet fenyegeti, az a közúti baleset vagy figyelmetlenségből adódó háztartási baleset. Nagyon figyelj, hogyan közlekedsz, akár gyalogosként is.
Az angyali üzenet szerint 2019. őszén rengeteg baleset történik, főleg olyanokkal, akik semmi rosszat nem tettek, csak éppen rosszkor voltak rossz helyen.

Ahhoz hogy 2019-ben mindig jó időben legyél, jó helyen, kérdezd bátran szakembereinket, mikor mit kell tenned!

 

Van személyre szóló angyali üzeneted, ami nem tartozik másra! Hallgasd meg, mit üzen neked az Őrangyalod és Hamied, a csodák angyala! Üzenetüket tolmácsolhatja neked Edit Jósnő Médium vagy Eugénia a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530