Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

angyali üzenet

Ezt üzenik az Angyalok 2019-re

 

A 2019-es angyali üzenet szerint nagyon óvatosnak kell lenned, ugyanis már az év elején megszakadhat, felbomolhat olyan szerelmi vagy baráti kapcsolatod, amelyre igazán szükséged van.

Ne legyenek titkaid a párod előtt, mert 2019. tavaszán minden titokra fény derül! Az angyali üzenet szerint tavaszig mindent el kell mesélned neki a múltadról, még akkor is, ha az kellemetlen a számodra.

 

Nagy szerencséd lehet 2019-ben! Tudd meg ITT, hogyan!

Az angyali üzenet szerint munka területén rengeteg csalás, átverés várható. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy mindig nézz utána a jól hangzó külföldi munkalehetőségeknek. Nem biztos, hogy az a legjobb ajánlat, amelyik a legmagasabb fizetéssel kecsegtet. Kérdezd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy mire kell figyelned, hogy biztosan ne verjenek át!

Sajnos az átverések nem csak munkaajánlatokra vonatkoznak. Akkor is nagyon oda kell figyelned, ha nagyobb értékű elektronikai cikket vagy lakberendezési tárgyat vásárolsz. Gondosan tedd el a pénztári blokkot mindenről, hogy szükség esetén visszakaphasd a termék árát.

 

Tudd meg ITT, melyik angyal védelmez téged!

 

  1. a szerencsejátékok éve lesz. Az angyali üzenet szerint ebben az évben kaparják majd le a legtöbb nyereményt a sorsjegyekről.
  2. Az angyali üzenet szerint esélyes vagy a nyereményre, ha van a személyes adataidban valahol 8-as-szám.

 

A boldogság kulcsa ITT található! Légy hálás! 

tv2_angyal

Az  angyali üzenet szerint az egészségügyi állapotod javulhat, amennyiben beteg vagy. Ha általában egészséges vagy, akkor nagyobb betegségre nem kell számítanod. Az egyetlen, ami a testi épségedet fenyegeti, az a közúti baleset vagy figyelmetlenségből adódó háztartási baleset. Nagyon figyelj, hogyan közlekedsz, akár gyalogosként is.
Az angyali üzenet szerint 2019. őszén rengeteg baleset történik, főleg olyanokkal, akik semmi rosszat nem tettek, csak éppen rosszkor voltak rossz helyen.

Ahhoz hogy 2019-ben mindig jó időben legyél, jó helyen, kérdezd bátran szakembereinket, mikor mit kell tenned!

 

Van személyre szóló angyali üzeneted, ami nem tartozik másra! Hallgasd meg, mit üzen neked az Őrangyalod és Hamied, a csodák angyala! Üzenetüket tolmácsolhatja neked Edit Jósnő Médium vagy Eugénia a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391