Ezt tedd Újholdkor, hogy szerencsés légy!

pénzmágia

Az újhold energiáit segítségül kérheted a kívánságaid teljesítéséhez és a szerencséd bevonzásához.

Az erő, amely az újholdban rejlik, sokszorosa a máskor tapasztalható energiáknak,tehát célszerű ilyenkor végezni a mágiákat, jóslásokat.

Pár egyszerű trükkel akár egyedül is el tudunk végezni jóslást magunknak.

IDE kattintva megtudod, hogy jósolj magadnak!

Ha negatív energiára utalnak a jelek a jóslás során, bátran keresd fel tanácsadóinkat, akik mindenben a segítségedre lesznek.

Sajnos, újhold idején nem csak a pozitív energia növekedhet, hanem a negatív is, ami sokszor kötéseket alakít ki. Ilyen például a balszerencse is. A balszerencse sokszor kellemetlen, illetve nehéz helyzetekbe hoz bennünket.

Vannak olyan tárgyak, amelyek használatával megakadályozható a negatív energiák letelepedése.

újhold

Ezeket a tárgyakat ITT tudod megnézni!

Az újhold ideje alatt vannak olyan napok, amikor sokkal nagyobb a lehetőség a szerencse és a nyeremény bevonzására. Nem árt,  ha tudod a szerencsenapjaidat.

Ezeket a napokat a szerencse horoszkópban tudod megnézni, csak kattints IDE

A legfontosabb teendőnk az újhold idejére, hogy testileg-lelkileg felkészüljünk, energiáinkat új szintre emeljük, megújítsuk. Ezekben a dolgokban kérheted jósaink segítségét, tanácsát.

A teendő annyi, hogy készítesz 3 fémpénzt, egy gyertyát vagy mécsest, szükséges még egy fonál vagy cérna, vagy bármi, ami kötözésre alkalmas.

A rituálé a jó szerencse megkötése által segíthet téged pénzhez. Nagyon rövid, pár pillanat alatt elmondjuk, mit kell tenned!

újhold

Mióta az eszed tudod, semmiben sem volt szerencséd? Az Újhold segítségével Liliom vagy Leopold jósok szerencse bevonzó mágiát adhatnak át neked a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), amivel megnő az esélyed akár egy nagyobb nyeremény bevonzására is!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

Orsolya on június 13, 2017 Válasz

Van bene valami. De sajnos hivást nem tudok indítani

    Astro 24h on július 13, 2017 Válasz

    Kedves Orsolya! Köszönjük bizalmát! Megfogadja a cikkben leírtakat? Szeretettel: Astro Világ

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét