Ezt tedd, hogy örökké tartson a házasságod!

Ezt tedd, hogy örökké tartson a házasságod!

Mindenki arra kíváncsi, hogy mi az örökké tartó házasság titka. Miként leljük meg az igazit, és hogyan tarthatjuk meg?

Sajnos nincs örök érvényű szabály, amit ha betartunk, akkor biztosan egy ember mellett éljük le az életünket,

de vannak olyan dolgok, amelyek megajándékozhatnak minket is az életre szóló szerelem varázsával.

Íme néhány tipp, hogyan tedd hosszú életűvé a kapcsolatodat!

Jó emlékek felidézése

Idézzétek fel a közös emlékeket, beszélgessetek kapcsolatotok közös élményeiről. Elevenítsétek fel a párkapcsolat elejét, találkozásotok pillanatát, vagy az első közös főzés vagy nyaralás élményét. A szép emlékek meghittebbé teszik kapcsolatotokat és szorosabbá kötik azt!  

Közös baráti társaság

Ha sikerül összekovácsolni a két fél baráti társaságát, akkor egyikőtök sem fogja magát kizárva érezni, mikor a társatok barátaival szerveztek programot.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Szabadságot a másiknak

Ne akard kisajátítani, adj kedvesednek bizalmat és időt, hogy egyedül is lehessen. Az egészséges egyensúlyt nektek kell kitapasztalni, de a lényeg, hogy párotok továbbra is szabadnak érezhesse magát, annak ellenére, hogy házasságban éltek. A türelem és a kitartás kulcsfontosságú, ha a pároddal szeretnéd leélni az életed!

Közös programok

Egy jól működő házasság titka, hogy mindig képes megújulni és új dolgokat vinni az együttélésbe. Szervezzetek programokat, utazásokat, sétákat, hogy mindig újabb élményekkel bővüljetek.

Kompromisszum

Ha veszekedésre kerülne a sor, akkor maradj inkább higgadt, vitatkozz inkább a veszekedés helyett! Akard megismerni a másik gondolatát, és a véleményed másikra erőltetése helyett légy kompromisszumképes! Néha pedig a hallgatás aranyat érhet!

 Anyagi felelősség

A házasságok felbomlásának jelentős részében nagy szerepe van a fiskális dolgoknak. Közös életetekben mindkettőtöknek egyaránt felelősségteljesen részt kell venni. Egyikőtök sem hozhat öntörvényűen döntést olyan dolgokban, amely az egész család életére kihat. Fektessétek le a játékszabályokat, és tartsátok be mindketten!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Tudjátok meg, mit szeretne

Ahhoz, hogy teljes harmóniában éljétek az életeteket, tudnotok kell, mik a partner igényei. Ezt meg kell beszélni, elkerülve így a titkos vágyak kialakulását! Mondjátok el rejtett érzéseiteket és vágyaitokat! Beszéljétek meg társatokkal, és keressetek rá közös megoldást!

Úgy érzed, hogy a házasságod, kapcsolatod az utóbbi időben nem olyan, mint lennie kellene? Megromlott a viszonyod a pároddal, sokat veszekedtek? Akkor válaszd a telefonos jóslást, kérd jósaink segítségét a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Ágnes és Megmondó a legjobbak a házassági válságok kezelésében és helyrehozatalában!

Külföldről is eléred őket: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét