Ezt ne felejtsd el lottózás előtt!

A lottózás egy igen véletlen dolog, aminek az alapja a szerencse.
Az a szerencse, ami szabadon áramlik a világban. Az a szerencse, amit bármikor, szabadon Te is be tudsz fogni.
Nagyon fontos, hogy mielőtt lottózni indulnál, ellenőrizned kell, hogy a nyeremény bevonzásodat nem blokkolja-e valami. Ebben Teó tud segíteni neked a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

Ha szeretnéd tudni azt, hogy voltak, vagy vannak-e jelei nyereménynek az álmaidban, IDE kattintva megtekintheted!

De az is meglehet, hogy erre a kérdésre már Te is kaptál választ az univerzumi segítőidtől. Átlagban az első árulkodó jel a nyereményről, az álom. Az álmok nagyon sok üzenetet elhoznak hozzánk, olyan üzeneteket, mint például szerencseszámokat, vagy már egy bevonzott nyereményt.

lotto

Figyelmeztetést is kaphatsz álmaidban! A figyelmeztető álomképeket ITT találod!

A “második lépés” a lottó nyeremény bevonzásához, a vágyad és a szabad akaratod együttműködése. Lényegében ez az jelenti, hogy a nyereményt nem csak a sorsolás pillanataiban kell keresned, és csak akkor gondolnod rá, hanem tenned is kell érte. Tenni tudsz érte! Otthonról, egy egyszerű otthoni pénzmágiával, vagy akár egy pénzt bevonzó gyertyával, szerencsét hozó holdmágiával.

Ha érdekel, hogyan tudsz szerencsét bevonzani az újhold segítségével, ITT eláruljuk Neked!

lotto

A “harmadik lépés” ahhoz, hogy lottó nyereményt vonzz be az életedbe, az Te magad vagy.
Minden embernek vannak újra és újra megjelenő számok az életében, így bizonyára neked is. Nos, ezek a számok nem véletlenül kerülgetnek téged, az egész életeden át. Ezek a számok azok, amelyeket születésedtől kezdve magaddal hordozol.
Figyelem! Nem a születési dátumod az!
Ezek azok a számok, amelyek nagyon sokszor fordulnak meg a gondolataidban, az álmaidban, a családi beszélgetéseken, a munkahelyen. Ezek olyan számok, amelyekre mindig felkapod a fejed! Ezek a Te számaid!

Ne feledkezz meg szakembereinkről sem, hiszen Ők tudják megnézni, hogy melyek a Te személyes szerencse számaid!

Nagyobb pénzösszegre lenne szükséged? Akkor itt az ideje, hogy lottó mágiát kérj, amely a nagy pénz lehetőségét vonzza be az életedbe! Norbert vagy Virág segítségét kérd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét