Ezt kell tenned, hogy boldog, gazdag és egészséges légy 2019-ben

boldog, gazdag, egészséges

A világ változik, ezért minden esztendő más, mint a többi. Az időbe vésett létezés jelek csak külsőre lehetnek hasonlóak, de lényegben eltérnek egymástól, ezért nem létezik két egyforma porszem ebben az univerzumban. Mivel minden változik, így a siker mágiák is változnak, amelyeket alkalmazni kell egy-egy eljövendő időszakra. A jóslás 2019-re nem túl derűlátó. Ebben a cikket sokat nem írhatok a jövőről, de azért egy pár dolgot meg kell említenem, azzal kapcsolatban, ami közeledik felénk. Szinte minden drágább lesz a következő esztendőben, különösen igaz lesz ez az élelmiszerekre. A drágulást nem lesznek képesek követni a béremelések, nagyon sok dologból hiány alakulhat ki az országban. A világ sok országában törnek ki háborúk és felkelések, amelyek miatt még nagyobb lesz a szegénység. Mindezek miatt kell, hogy egészség mágiát, siker mágiát, boldogság mágiát végeztess el a következő esztendő miatt.

Nem tudod, hogyan lehetnél Te is gazdag? Akkor ITT segítünk!

Az egészség mindennek az alapja, rendkívül fontos, hogy az jó legyen. Viszont meg kell jegyeznem, hogy az egészség mágia miatt nem szabad mellőzni az egészséges életmódot. A mágia a balesetek és a betegségek ellen ad egyfajta védelmet, de a felelősséget önmagunk felé azt mellőzhetjük. Érdemes mindenkinek igénybe vennie valamilyen egészség mágiát. Ilyenkor leginkább az égi áldást lehet kérni. Mindenképpen hét napot böjtölnöd kell a mágia miatt, tehát húsmentesen kell étkezned. Ezután hét szál gyertya társaságában kérned kell az égieket, hogy egészséged óvják meg a következő esztendőben.

 

gazdagság mágia

 

Amennyiben nem akarsz hét napig böjtölni, kérj meg egy szakembert egészség mágia elvégzésére, így nem szükséges ekkora áldozatot hoznod. A következő esztendőben a fertőző betegségek okoznak leginkább bajokat.

21 nap alatt is jelentős változásokat érhetsz el anyagi helyzetedben. Kattints IDE !

Az egészség után a siker a legfontosabb, hiszen ha sikeresek és egészségesek vagyunk, akkor van pénzünk, akkor boldogok is lehetünk, tehát minden adott lesz, amire csak szükségünk van. Tenned kell azért, hogy a következő éved sikeres legyen! Minden jelenleg is sikeres ember tudja, hogy egyre bizonytalanabb időket él meg az emberiség, ezért sikeres csak az tud lenni, aki a lehető legtöbb módon bebiztosítja magát. Így a siker mágia elengedhetetlen a következő esztendőben annak, aki akar is valamit az élettől. Sikered érdekében el kell indítanod egy mágikus művet. Fel kell írnod, hogy karácsony napja után, hét napon keresztül, milyen jót teszel másoknak. Mindennap egy jó cselekedet, majd a hetedik nap, egy szál sárga gyertya mellet össze kell írnod, mit szeretnél elérni a következő esztendőben. Ezt a papírt el kell rejtened, majd jövőre ismét elővenni és hálát adni az égieknek a megvalósult sikerekért.

Ezekkel a dolgokkal mindenképp fel kell hagynod, ha gazdag akarsz lenni! Kattints IDE !

magia

A boldogsághoz sok út vezet. A következő esztendőben, ha már szeretnél boldog lenni, ideje tenned valamit. El kell kezdened még az idén elemezni a sorsod, összegezni azokat a dolgokat, amelyek akadályoznak a boldogságban. Ha meg van minden problémakör, ellenőrizned kell, hogy ha megtoldódik egy, vele együtt hány másik gond oldódik meg. Ha mindez meg van, akkor Újév napján meg kell gyújtanod egy kék gyertyát, majd felolvasnod a bajokat, amelyek véleményed szerint akadályoznak a boldogságban. Ezután a következő mantrát kell hetvenhétszer elismételned a gyertya mellett:
„Kérem a teremtőt, legyek boldog, hetvenhétszer”!
Amikor ezzel végeztél, akkor elnyomhatod a gyertyát. Van egyszerűbb módja is a boldogság mágiának, ha hívsz bennünket, sőt, egyszerre mind a négy főmágiát elvégezzük minden területre. Egy hívás sokkal kevesebb energiába kerül, mint egy rituálét elvégezni. Még a legegyszerűbb rituálék is megviselhetnek, ha nem vagy hozzászokva az univerzum nyílt energiáihoz! Érdemes kihasználnod most ezt az időszakot, mert mire itt a február, már késő lesz esztendőre koncentráló mágiát végezned, vagy végeztetned!

Jobb életet szeretnél magadnak minden tekintetben 2019-ben? Kérd a legjobb szakembereinket, Xalent vagy Zeuszt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy a gazdagság mágiájukkal segítsenek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Évek óta foglalkozom jóslással, sorselemzéssel, lelki- és párkapcsolati problémákkal. Megnézem, hol van az elakadás, hogyan tudnál továbblépni, és hogyan tudjuk a blokkokat gyakorlatokkal, rituálékkal feloldani.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 351