Ezt kell tenned, hogy boldog, gazdag és egészséges légy 2019-ben

boldog, gazdag, egészséges

A világ változik, ezért minden esztendő más, mint a többi. Az időbe vésett létezés jelek csak külsőre lehetnek hasonlóak, de lényegben eltérnek egymástól, ezért nem létezik két egyforma porszem ebben az univerzumban. Mivel minden változik, így a siker mágiák is változnak, amelyeket alkalmazni kell egy-egy eljövendő időszakra. A jóslás 2019-re nem túl derűlátó. Ebben a cikket sokat nem írhatok a jövőről, de azért egy pár dolgot meg kell említenem, azzal kapcsolatban, ami közeledik felénk. Szinte minden drágább lesz a következő esztendőben, különösen igaz lesz ez az élelmiszerekre. A drágulást nem lesznek képesek követni a béremelések, nagyon sok dologból hiány alakulhat ki az országban. A világ sok országában törnek ki háborúk és felkelések, amelyek miatt még nagyobb lesz a szegénység. Mindezek miatt kell, hogy egészség mágiát, siker mágiát, boldogság mágiát végeztess el a következő esztendő miatt.

Nem tudod, hogyan lehetnél Te is gazdag? Akkor ITT segítünk!

Az egészség mindennek az alapja, rendkívül fontos, hogy az jó legyen. Viszont meg kell jegyeznem, hogy az egészség mágia miatt nem szabad mellőzni az egészséges életmódot. A mágia a balesetek és a betegségek ellen ad egyfajta védelmet, de a felelősséget önmagunk felé azt mellőzhetjük. Érdemes mindenkinek igénybe vennie valamilyen egészség mágiát. Ilyenkor leginkább az égi áldást lehet kérni. Mindenképpen hét napot böjtölnöd kell a mágia miatt, tehát húsmentesen kell étkezned. Ezután hét szál gyertya társaságában kérned kell az égieket, hogy egészséged óvják meg a következő esztendőben.

 

gazdagság mágia

 

Amennyiben nem akarsz hét napig böjtölni, kérj meg egy szakembert egészség mágia elvégzésére, így nem szükséges ekkora áldozatot hoznod. A következő esztendőben a fertőző betegségek okoznak leginkább bajokat.

21 nap alatt is jelentős változásokat érhetsz el anyagi helyzetedben. Kattints IDE !

Az egészség után a siker a legfontosabb, hiszen ha sikeresek és egészségesek vagyunk, akkor van pénzünk, akkor boldogok is lehetünk, tehát minden adott lesz, amire csak szükségünk van. Tenned kell azért, hogy a következő éved sikeres legyen! Minden jelenleg is sikeres ember tudja, hogy egyre bizonytalanabb időket él meg az emberiség, ezért sikeres csak az tud lenni, aki a lehető legtöbb módon bebiztosítja magát. Így a siker mágia elengedhetetlen a következő esztendőben annak, aki akar is valamit az élettől. Sikered érdekében el kell indítanod egy mágikus művet. Fel kell írnod, hogy karácsony napja után, hét napon keresztül, milyen jót teszel másoknak. Mindennap egy jó cselekedet, majd a hetedik nap, egy szál sárga gyertya mellet össze kell írnod, mit szeretnél elérni a következő esztendőben. Ezt a papírt el kell rejtened, majd jövőre ismét elővenni és hálát adni az égieknek a megvalósult sikerekért.

Ezekkel a dolgokkal mindenképp fel kell hagynod, ha gazdag akarsz lenni! Kattints IDE !

magia

A boldogsághoz sok út vezet. A következő esztendőben, ha már szeretnél boldog lenni, ideje tenned valamit. El kell kezdened még az idén elemezni a sorsod, összegezni azokat a dolgokat, amelyek akadályoznak a boldogságban. Ha meg van minden problémakör, ellenőrizned kell, hogy ha megtoldódik egy, vele együtt hány másik gond oldódik meg. Ha mindez meg van, akkor Újév napján meg kell gyújtanod egy kék gyertyát, majd felolvasnod a bajokat, amelyek véleményed szerint akadályoznak a boldogságban. Ezután a következő mantrát kell hetvenhétszer elismételned a gyertya mellett:
„Kérem a teremtőt, legyek boldog, hetvenhétszer”!
Amikor ezzel végeztél, akkor elnyomhatod a gyertyát. Van egyszerűbb módja is a boldogság mágiának, ha hívsz bennünket, sőt, egyszerre mind a négy főmágiát elvégezzük minden területre. Egy hívás sokkal kevesebb energiába kerül, mint egy rituálét elvégezni. Még a legegyszerűbb rituálék is megviselhetnek, ha nem vagy hozzászokva az univerzum nyílt energiáihoz! Érdemes kihasználnod most ezt az időszakot, mert mire itt a február, már késő lesz esztendőre koncentráló mágiát végezned, vagy végeztetned!

Jobb életet szeretnél magadnak minden tekintetben 2019-ben? Kérd a legjobb szakembereinket, Xalent vagy Zeuszt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy a gazdagság mágiájukkal segítsenek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406