Ezt kell tenned, hogy boldog, gazdag és egészséges légy 2019-ben

boldog, gazdag, egészséges

A világ változik, ezért minden esztendő más, mint a többi. Az időbe vésett létezés jelek csak külsőre lehetnek hasonlóak, de lényegben eltérnek egymástól, ezért nem létezik két egyforma porszem ebben az univerzumban. Mivel minden változik, így a siker mágiák is változnak, amelyeket alkalmazni kell egy-egy eljövendő időszakra. A jóslás 2019-re nem túl derűlátó. Ebben a cikket sokat nem írhatok a jövőről, de azért egy pár dolgot meg kell említenem, azzal kapcsolatban, ami közeledik felénk. Szinte minden drágább lesz a következő esztendőben, különösen igaz lesz ez az élelmiszerekre. A drágulást nem lesznek képesek követni a béremelések, nagyon sok dologból hiány alakulhat ki az országban. A világ sok országában törnek ki háborúk és felkelések, amelyek miatt még nagyobb lesz a szegénység. Mindezek miatt kell, hogy egészség mágiát, siker mágiát, boldogság mágiát végeztess el a következő esztendő miatt.

Nem tudod, hogyan lehetnél Te is gazdag? Akkor ITT segítünk!

Az egészség mindennek az alapja, rendkívül fontos, hogy az jó legyen. Viszont meg kell jegyeznem, hogy az egészség mágia miatt nem szabad mellőzni az egészséges életmódot. A mágia a balesetek és a betegségek ellen ad egyfajta védelmet, de a felelősséget önmagunk felé azt mellőzhetjük. Érdemes mindenkinek igénybe vennie valamilyen egészség mágiát. Ilyenkor leginkább az égi áldást lehet kérni. Mindenképpen hét napot böjtölnöd kell a mágia miatt, tehát húsmentesen kell étkezned. Ezután hét szál gyertya társaságában kérned kell az égieket, hogy egészséged óvják meg a következő esztendőben.

 

gazdagság mágia

 

Amennyiben nem akarsz hét napig böjtölni, kérj meg egy szakembert egészség mágia elvégzésére, így nem szükséges ekkora áldozatot hoznod. A következő esztendőben a fertőző betegségek okoznak leginkább bajokat.

21 nap alatt is jelentős változásokat érhetsz el anyagi helyzetedben. Kattints IDE !

Az egészség után a siker a legfontosabb, hiszen ha sikeresek és egészségesek vagyunk, akkor van pénzünk, akkor boldogok is lehetünk, tehát minden adott lesz, amire csak szükségünk van. Tenned kell azért, hogy a következő éved sikeres legyen! Minden jelenleg is sikeres ember tudja, hogy egyre bizonytalanabb időket él meg az emberiség, ezért sikeres csak az tud lenni, aki a lehető legtöbb módon bebiztosítja magát. Így a siker mágia elengedhetetlen a következő esztendőben annak, aki akar is valamit az élettől. Sikered érdekében el kell indítanod egy mágikus művet. Fel kell írnod, hogy karácsony napja után, hét napon keresztül, milyen jót teszel másoknak. Mindennap egy jó cselekedet, majd a hetedik nap, egy szál sárga gyertya mellet össze kell írnod, mit szeretnél elérni a következő esztendőben. Ezt a papírt el kell rejtened, majd jövőre ismét elővenni és hálát adni az égieknek a megvalósult sikerekért.

Ezekkel a dolgokkal mindenképp fel kell hagynod, ha gazdag akarsz lenni! Kattints IDE !

magia

A boldogsághoz sok út vezet. A következő esztendőben, ha már szeretnél boldog lenni, ideje tenned valamit. El kell kezdened még az idén elemezni a sorsod, összegezni azokat a dolgokat, amelyek akadályoznak a boldogságban. Ha meg van minden problémakör, ellenőrizned kell, hogy ha megtoldódik egy, vele együtt hány másik gond oldódik meg. Ha mindez meg van, akkor Újév napján meg kell gyújtanod egy kék gyertyát, majd felolvasnod a bajokat, amelyek véleményed szerint akadályoznak a boldogságban. Ezután a következő mantrát kell hetvenhétszer elismételned a gyertya mellett:
„Kérem a teremtőt, legyek boldog, hetvenhétszer”!
Amikor ezzel végeztél, akkor elnyomhatod a gyertyát. Van egyszerűbb módja is a boldogság mágiának, ha hívsz bennünket, sőt, egyszerre mind a négy főmágiát elvégezzük minden területre. Egy hívás sokkal kevesebb energiába kerül, mint egy rituálét elvégezni. Még a legegyszerűbb rituálék is megviselhetnek, ha nem vagy hozzászokva az univerzum nyílt energiáihoz! Érdemes kihasználnod most ezt az időszakot, mert mire itt a február, már késő lesz esztendőre koncentráló mágiát végezned, vagy végeztetned!

Jobb életet szeretnél magadnak minden tekintetben 2019-ben? Kérd a legjobb szakembereinket, Xalent vagy Zeuszt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy a gazdagság mágiájukkal segítsenek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391