Ezt kell tenned, hogy boldog, gazdag és egészséges légy 2017-ben

boldog, gazdag, egészséges

A világ változik, ezért minden esztendő más, mint a többi. Az időbe vésett létezés jelek csak külsőre lehetnek hasonlóak, de lényegben eltérnek egymástól, ezért nem létezik két egyforma porszem ebben az univerzumban. Mivel minden változik, így a siker mágiák is változnak, amelyeket alkalmazni kell egy-egy eljövendő időszakra. A jóslás 2017-re nem túl derűlátó. Ebben a cikket sokat nem írhatok a jövőről, de azért egy pár dolgot meg kell említenem, azzal kapcsolatban, ami közeledik felénk. Szinte minden drágább lesz a következő esztendőben, különösen igaz lesz ez az élelmiszerekre. A drágulást nem lesznek képesek követni a béremelések, nagyon sok dologból hiány alakulhat ki az országban. A világ sok országában törnek ki háborúk és felkelések, amelyek miatt még nagyobb lesz a szegénység. Mindezek miatt kell, hogy egészség mágiát, siker mágiát, boldogság mágiát végeztess el a következő esztendő miatt.

Nem tudod, hogyan lehetnél Te is gazdag? Akkor ITT segítünk!

Az egészség mindennek az alapja, rendkívül fontos, hogy az jó legyen. Viszont meg kell jegyeznem, hogy az egészség mágia miatt nem szabad mellőzni az egészséges életmódot. A mágia a balesetek és a betegségek ellen ad egyfajta védelmet, de a felelősséget önmagunk felé azt mellőzhetjük. Érdemes mindenkinek igénybe vennie valamilyen egészség mágiát. Ilyenkor leginkább az égi áldást lehet kérni. Mindenképpen hét napot böjtölnöd kell a mágia miatt, tehát húsmentesen kell étkezned. Ezután hét szál gyertya társaságában kérned kell az égieket, hogy egészséged óvják meg a következő esztendőben.

gazdagság mágia

Amennyiben nem akarsz hét napig böjtölni, kérj meg egy szakembert egészség mágia elvégzésére, így nem szükséges ekkora áldozatot hoznod. A következő esztendőben a fertőző betegségek okoznak leginkább bajokat.

21 nap alatt is jelentős változásokat érhetsz el anyagi helyzetedben. Kattints IDE !

Az egészség után a siker a legfontosabb, hiszen ha sikeresek és egészségesek vagyunk, akkor van pénzünk, akkor boldogok is lehetünk, tehát minden adott lesz, amire csak szükségünk van. Tenned kell azért, hogy a következő éved sikeres legyen! Minden jelenleg is sikeres ember tudja, hogy egyre bizonytalanabb időket él meg az emberiség, ezért sikeres csak az tud lenni, aki a lehető legtöbb módon bebiztosítja magát. Így a siker mágia elengedhetetlen a következő esztendőben annak, aki akar is valamit az élettől. Sikered érdekében el kell indítanod egy mágikus művet. Fel kell írnod, hogy karácsony napja után, hét napon keresztül, milyen jót teszel másoknak. Mindennap egy jó cselekedet, majd a hetedik nap, egy szál sárga gyertya mellet össze kell írnod, mit szeretnél elérni a következő esztendőben. Ezt a papírt el kell rejtened, majd jövőre ismét elővenni és hálát adni az égieknek a megvalósult sikerekért.

Ezekkel a dolgokkal mindenképp fel kell hagynod, ha gazdag akarsz lenni! Kattints IDE !

magia

A boldogsághoz sok út vezet. A következő esztendőben, ha már szeretnél boldog lenni, ideje tenned valamit. El kell kezdened még az idén elemezni a sorsod, összegezni azokat a dolgokat, amelyek akadályoznak a boldogságban. Ha meg van minden problémakör, ellenőrizned kell, hogy ha megtoldódik egy, vele együtt hány másik gond oldódik meg. Ha mindez meg van, akkor Újév napján meg kell gyújtanod egy kék gyertyát, majd felolvasnod a bajokat, amelyek véleményed szerint akadályoznak a boldogságban. Ezután a következő mantrát kell hetvenhétszer elismételned a gyertya mellett:
„Kérem a teremtőt, legyek boldog, hetvenhétszer”!
Amikor ezzel végeztél, akkor elnyomhatod a gyertyát. Van egyszerűbb módja is a boldogság mágiának, ha hívsz bennünket, sőt, egyszerre mind a négy főmágiát elvégezzük minden területre. Egy hívás sokkal kevesebb energiába kerül, mint egy rituálét elvégezni. Még a legegyszerűbb rituálék is megviselhetnek, ha nem vagy hozzászokva az univerzum nyílt energiáihoz! Érdemes kihasználnod most ezt az időszakot, mert mire itt a február, már késő lesz esztendőre koncentráló mágiát végezned, vagy végeztetned!

Jobb életet szeretnél magadnak minden tekintetben 2017-ben? Kérd a legjobb szakembereinket,Xalent vagy Zeuszt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy a gazdagság mágiájukkal segítsenek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét