Ezt edd, ha Bika vagy!

eztedd1

A Bika igazi ínyenc, nem csak az a fontos számára, hogy az étel finom legyen, hanem az is, ahogyan tálalják. Előfordul, hogy valamit csak azért nem fogyaszt el, mert nem rendezték el szépen a tányéron. Az ideális testsúlyod elérése érdekében fontos, hogy olyan ételeket fogyassz, amelyek a csillagjegyed szerint segítik az egészséges harmónia megteremtését és fenntartását. Ha a zodiákus jegyed szerinti legegészségesebb életmódot választod, akkor biztosan nem kell tartanod az elhízástól és sokkal fittebbnek, egészségesebbnek érzed majd magad.

Ha Bika vagy, és főként az első dekád szülötte (április 21-május 5), akkor nagyon szereted a húsételeket és szinte minden étkezéskor fogyasztasz valami húsfélét. Az első, amin változtatnod kell az étkezési szokásaidat illetően az, hogy redukáld a húsfogyasztást és próbáld helyettesíteni szójával vagy hallal.  A gyümölcsöket sem szabad mellőznöd az étrendedből, de a számodra legegészségesebb, ha apró magvas gyümölcsöket fogyasztasz, mint például a szamóca, eper, áfonya, málna. Ezeket édesség formájában, édesítővel vagy cukorral is érdemes kipróbálnod, súlygyarapodástól nem kell tartanod.

A zöldségek közül a zöld színűeket válaszd, mint például az uborka vagy a saláta. Ezek segítenek az egészséges anyagcsere fenntartásában és felgyorsítják a zsírégetést.

Az édességeket sem kell megvonnod magadtól, csak arra figyelj, hogy a desszerted 80%-ban valamilyen gyümölcsöt tartalmazzon. Lehet ez gyümölcspuding, joghurt vagy sütemény. A korábban említett apró magvas és piros színű gyümölcsök biztosan nem ártanak a gyomrodnak és elősegítik az emésztést is.

Tiltólista:

Tiltólista, tilos, nem szabad, nincs engedélyezve astro24h

A Bikának nem célszerű sok gombát és erősen fűszerezett ételeket fogyasztania. Kerülendőek az indiai fűszerezésű ételek, főleg a curry.

A fentiekben javasolt étrend csupán irányt mutat egy egészséges táplálkozási mód kialakításához. Ha személyre szabottan szeretnéd megtudni, hogy melyek azok az ételek, amelyek káros, illetve jótékony hatással vannak a szervezetedre, akkor kérdezd a kollégáinkat a 0690633931-es telefonszámon (485 ft/perc). Heti 2-3 kilót is leadhatsz az asztro-diéta programunkkal, amelyet szintén a kollégáinktól kérdezhetsz meg!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406