Szerelmi jóslás Tarot kártyával

szerelmi_joslas_tarot_kartyaval

A szerelem Tarot a kapcsolat hátterében rejlő viszonyokat mutatja meg. Azt, ami a színfalak mögött zajlik. Lehet, hogy párod hűvös magatartása mögött sértettség áll, de az is lehet, hogy már kezd valóban eltávolodni tőled. Az is elképzelhető, hogy ébredezik már szívében a szerelem, de még nem tudja kimutatni. Az, hogy kiderül, hogyan viszonyultok egymáshoz, abban segít, hogy tudatosabban létezz ebben a szituációban.

 

I. A MÁGUS:

Spontán szerelmet mutat a lap, kiemelkedően sikeres kapcsolatot. Amelyben „mindent megengedhetsz magadnak”, de nem mindenáron. Természetesen bizonyos etikai és erkölcsi írott és íratlan szabályokat betartva, mert a kapcsolatot természetesen égi-földi segítőivel Te irányíthatod. A kulcs a kezedben van, hogyan élsz ezzel a szerelemmel, mert visszaélni soha sem lehet a sors által felkínált lehetőségekkel.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

 

II. FŐPAPNŐ:

A Főpapnő mindenek előtt jó oldaláról mutatkozik most meg. Megértést, őszinte rokonszenvet, közelséget és lelki rokonságot, gyengédséget és másokról való szerető gondoskodást biztosít, és nem utolsó sorban a bizonyosságot, a partneredhez kötődő láthatatlan kötelékről. Amennyiben egyedül élsz, akkor ez a kártya azt üzeni számodra, hogy ez az életforma őszinte megelégedésedre szolgál, vagy türelmes és nyitott vagy olyan kapcsolat megteremtésére, amelyben csak a belső hangot követed. Egy igazi, mély lelki kapcsolatra vágysz, és nem adod alább.

 

III. CSÁSZÁRNŐ:

Ez a kártya a változásokat és az újdonságokat jelképezheti, valamint a családon belüli sokasodást. Minden esetben elevenséget, és túlnyomó részben pedig örvendetes fejlődést jelez. Továbbá utalhat az anyai szeretet egyik szakaszára is, vagy arra, hogy egy új, eleven kapcsolat gyökeret ereszt a termékeny talajon. Vigyél kreatívitást a kapcsolatodba, valósítsd meg az ötleteidet. Újíts és változtass a fejlődés érdekében. Tárd ki szíved, és adj helyet alkotásvágyadnak, kívánságaidnak, álmaidnak és fantáziádnak, melyek arra várnak, hogy teljes gazdagságukban kibontakozhassanak.

 

IV. CSÁSZÁR:

Ez a kártya olyan időszakra utal, amikor megszilárdíthatod a kapcsolatodat, és megbízható, tartós keretet biztosíthatsz neki. A Császárnak józan, kritikus értelemben illúzióromboló jellege is lehet. Ebből következően a kártya szigorú, biztonságra törekvő tendenciái magukban hordozzák azt a veszélyt, hogy kapcsolatod megmerevedik, vagy beszűkül. Túl józan vagy és túlzottan vigyázol saját biztonságodra. Vigyázz, nehogy józanságod egy fantáziátlan maximalistát faragjon belőled!

 

V. FŐPAP:

A Főpap azt mutatja, hogy életed a kölcsönös bizalom és rokonszenv időszakába érkezett, melyben magasodnak a kapcsolat ideái. A morális értékek és a személyes erények váltak meghatározóvá. Hited ereje vezetett idáig, őszintén és jóindulatúan álltál a dolgokhoz. Ha tisztességes maradsz, és nem engeded, hogy ideáljaidban és morális felfogásodban megrendítsenek, akkor ezzel a magatartással eléred célodat. Események szintjén ez a kártya azt a vágyadat, vagy szándékodat jelenti, hogy házasságra lépjetek életed párjával.

Megmondó jósnő, Megmondó astro24h, Megmondó 391 kód, jóslás,

VI. SZERETŐK:

A nagy szerelmet jeleníti a kártya, amely valahol, nagyon mélyen érint, és teljesen átjárja a lelkedet. Egy új kapcsolat kialakulását is jelentheti, vagy azt is mutathatja, hogy a már meglévő partneri viszonyodban, itt és most megtaláltad a boldogságot. A kártya azt jelzi, hogy hagyj fel az önámítással, és fogadd el végre, hogy nem léteznek mesebeli királyfik és ehhez hasonló álomfigurák. Nem lépnek elénk készen és tökéletesen, hanem talán épp társadban rejtőzik, felfedezésre várva.

 

VII. DIADALSZEKÉR:

Utalhat a kártya egy új kapcsolat kialakulására, amely néha a régi, megszokott környezetünkből túlságosan könnyelműen szakít ki bennünket. Útra készülsz, és szeretnéd a régi dolgokat magad mögött hagyni. Talán kissé túl gyorsan peregtek az események, lehet, hogy meggondolatlanul jártál el, és kockázatos tettre ragadtattad el magad. A kártya azt is jelentheti, hogy egy már érett kapcsolatban friss szelek fújnak újra, melyek megszüntetik a fásultságot, és a rossz beidegződéseket.

 

VIII. MÉRLEG – JOGI ÜGY:

Mindenekelőtt a tisztességes viselkedést és a kiegyensúlyozottságot emeli ki a kártya. Mégsem mutat mindenféleképpen elégedettséget, hanem jelképezheti egy állóháború frontjait is. Kifejezheti az erőszak jelenlétét mindkét oldalon, vagy események szintjén arra is utalhat, hogy itt az ideje az igazságszolgáltatásnak. Ha eddig küzdöttél valamilyen tiszta felismerésért, objektív ítéletért, akkor most egy kulcsfontosságú eredményhez érkeztél. A kapcsolatodról most fontos részletek derülhetnek ki, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív dolgok. A kártya jelszava: ki mint vet, úgy arat.

 

Metatron astro24h, Metatron 458 kód, Metatron jós, jóslás, telefonos jóslás

 

IX. REMETE:

Igencsak ambivalens jellemzőket mutat ez a kártya, mert jelenthet elmagányosodást egy kapcsolaton belül, de fő jelentése inkább az a mélyről jövő felismerés, hogy mi az, ami igazán fontos számodra a kapcsolatodban. Gyakran vezet el bennünket a szerelem érettebb formáihoz, önkéntes korlátokhoz, kompromisszumokhoz, melyeket kizárólag szerelmünk érdekében teszünk. De éppen így jelképezhet bölcs belátást is, miszerint egy intenzív kapcsolat legfontosabb előfeltétele abban keresendő, hogy a társak elviselik az egyedül töltött órák és percek magányát is, sőt talán élvezik is. 

 

X. SORSKERÉK-SZERENCSEKERÉK:

Azt érezheted, hogy a múltban kialakult helyzetnek vagy kiszolgáltatva. Elsősorban azokban az esetekben, ha nincs társad, vagy egy problematikus, nem kielégítő kapcsolatban élsz. Úgy látod, nem vagy képes saját helyzetedet befolyásolni. Viselkedéseddel azt mutatod, hogy az ügyben nem tudsz semmit tenni, hogy boldogságod olyan dologtól függ, melyre semmilyen hatást nem vagy képes gyakorolni. Ha él benned egy mélyebb sorstudat, akkor rá kell jönnöd, hogy szándékod megvalósulásának még nem jött el az ideje. Fel kell előbb ismerned azokat a tanulságokat, amelyek örömteli változást eredményezhetnek, és amelyek hatására felfelé indulna veled a sors kereke.

 

XI. ERŐ:

Itt a szenvedélyesség jut kifejezésre. Olyan kapcsolatot mutat, amelyeket az elevenség, a temperamentum és néha még a drámai hangulatok is jellemeznek. Rendszerint a kártya által jelölt kapcsolat az erő kincsestáraként jelenik meg, amelyből rengeteg energiát meríthetsz mindennapi életedhez. Lelkileg nagy izgalmakat élhetsz át, bizonyságát teheted impulzivitásodnak, lelkesedésednek. Legyél most merész, sőt, akár vakmerő is. Mutasd meg, hogy milyen erők lakoznak benned.

 

XII. AKASZTOTT EMBER:

Félig-meddig egy kellemetlen helyzet rabja vagy. Ha nem állandó kapcsolatban élsz, hiába is törekszel bizalmas viszony kialakítására, sehogy sem jön össze. Ha pedig egy nehéz kapcsolatba bonyolódtál, hiába igyekszel kitörni belőle. Megrekedtél, fogolynak érzed most magad, akit gátolnak szándéka megvalósításában és nem halad előre. Talán már túl fáradtnak és kimerültnek is érzed magad. Először is újra kell gondolnod dolgaidat. Meg kell értened, hogy mit tettél vagy láttál hibásan, mielőtt a kutyaszorító megoldódna.

 

 

 

XIII. HALÁL:

Ez a kártya egy fejlődési szakasz végét jelenti. Gyakran szakításra is utalhat. Búcsúznod kell jelenlegi partneredtől. Még ha nagyon fájdalmas is ez a felismerés, nem menekülhetsz előle. Nem szabad halogatni, vagy éppen elmenekülni a búcsú elől, mert aki menekülőben van, azt gyakran el is átkozzák. Ehelyett köszönd meg társadnak, az együtt töltött szép időszakot, és akár felajánlhatod neki a barátságot is. Mindenképp bocsásd útjára, mert ez az ügy már rég lezáródott. Itt az ideje eloldani a köteleket.

 

XIV. MÉRTÉKLETESSÉG:

Boldogító összhang békés időszakát mutatja ez a kártya. Ilyen tapasztalatokat azonban csak csöndben gyűjthetsz. Nem felszíni aktivitások, hanem megélt intimitás, nem külső csillogás, művi ragyogás, hanem kellemmel telt szerénység adja ennek az élménynek a minőségét. Nyugodt és harmonikus vagy, nem tud semmi kibillenteni. Őrizd meg a lelki békédet, melyre rátaláltál. Események szintjén jelezhet új, örömteli kapcsolatot is ez a kártya, baráti találkozásokat és érzelemdús vonzódást.

 

XV. ÖRDÖG:

Az Ördög lap, bizsergető, szenvedélyes érzéki kísértést mutat. Érzed, hogy egy hatalmas csáberő rabja vagy, hogy más okból kifolyólag kötődsz az ügyhöz, vagy egyenesen függő állapotba kerültél. Figyelmeztetésként értelmezhető a kártya, hogy a tűzzel játszol, és gyorsabban, mint gondolnád, megégeted magad. Ennek megfelelően a kapcsolatok mindenféle olyan boldogtalan „kinövéseire” utalhat a kártya, mint lelki bonyodalmak, vagy függőség, zsarnokoskodás, kegyetlen élvhajhász mentalitás.

 

XVI. TORONY:

A kártya robbanó ereje gyakran, de nem szükségszerűen a rombolást hordozza magában. Az áttörést mutatja, ha túlságosan megkötötted magad, vagy hamis biztonság utáni vágyból ragaszkodtál egy kapcsolathoz, mely végül börtönöddé vált. Azt is jelenti, hogy hidegségből, merevségből és megközelíthetetlenségből építettél magad köré falakat és most hirtelen, valami mélyen megérintette a lelkedet. És bár teli félelmekkel, megnyílsz egy új kapcsolat előtt. Védtelennek és kiszolgáltatottnak érzed magad, de ez az áttörés új utakat nyit meg előtted.

 

XVII. CSILLAG:

Kecsegtető találkozást és boldogságot ígérő kapcsolatot mutat, hosszú távú lehetőséggel. Ennek a kapcsolatnak biztos, hogy van jövője, jó csillagzat alatt született. Szemléld bizakodással a dolgot, ismerd fel a kínálkozó lehetőséget, melyek jó kilátásokat biztosítanak, és nagy jelentőséggel bírnak a számodra a jövődet illetően. Vesd lelked minden bizalmát az események pozitív fejlődésébe. Maximálisan optimista lehetsz.

 

XVIII. HOLD:

Ez a kártya vágyódó érzéseket, álmokat és légvárakat hoz az életedbe. Emellett megtapasztalhatod a félelmeket és a bizonytalanságot is. Jelezheti, hogy a kapcsolatban féltékenységgel, sebezhetőséggel, saját társad félelmeivel kell megküzdened. Akár azzal, hogy elhagy. Ezzel egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy tudatosítsd magadban kora gyermekkori élményeidet és gyógyítsd a lelked. Utalhat arra is, hogy a kártya által ábrázolt kapcsolat nem más, mint csupán egy álom.

 

Amarita jósnő, Amarita astro24h, Amarita 406 kód, jóslás, telefonos jóslás

 

XIX. NAP:

Napsütéses időszakot jelez a kártya, melegséget, nagy tettvágyat, szívből jövő, frissítő élvezeteket. Események szintjén jelezhet egy boldog nyaralást. Egy mélyebb értelmezési szinten megmutatja a Nap legnagyszerűbb vonásait: határtalan mértékben ad anélkül, hogy kifogyna az energiából. Melegszívű nagylelkűséget, kényeztető gondoskodást, egymás megértését és a kapcsolat mély igenlését élheted most át. Ne késlekedj, fogadd örömmel a boldogságot!

 

XX. ÍTÉLET-VÉGÍTÉLET:

Azt mutatja ez a kártya, hogy a már meglévő, vagy az épp kialakulófélben lévő kapcsolatban megtalálod életed igazi kincsét. Nem a mesebeli herceggel való felszíni élményről van szó, hanem egy mély, belső változásról, melynek köszönhetően felfogod, hogy miként vágtad el eddig saját magad ettől a boldogító találkozástól. Álarcoktól és szerepektől mentes igazi kapcsolatról van szó, melyben mindketten megnyugvásra találtatok. A kártya messzemenőkig boldogító jelentése abban áll, hogy felszabadító tapasztalatokra lelhetsz.

 

XXI. VILÁG:

A Világ kártyának jelentősége abban a jóslatban keresendő, hogy otthon érzed magad ebben a kapcsolatban, illetve, hogy hamarosan rátalálsz életed párjára, aki egész további életedben társad lesz jóban, rosszban. A kártya által jelzett kapcsolat soha nem egyszerű ismeretség, hanem hosszú távú barátság, vagy szerelem, mely nagy jelentőséggel bír életed és fejlődésed tekintetében. Más értelemben célba értél, hazataláltál. Mindenképp örömteli
végkifejletre számíthatsz. Ez a kártya a Happy End.

 

XXII. BOLOND:

Ez egy életvidám lap, bár utalhat felelőtlenségbe és gondatlanságba hajló megbízhatatlanságra is. Fedezd fel újra a párodat, és mutasd meg neki te is az összes arcodat. Érzi az újdonság varázsát, és több újdonságra, változatosságra vágyik. Vigyél a kapcsolatba valami teljesen újat, szokatlant. Hallgass az ösztöneidre és legyél spontán. Események szintjén a kártya egy üdítő kapcsolat kezdetét jelentheti, vagy a már létező kapcsolaton belül egy serkentő, ösztönző időszakra utalhat, amely esetenként gyermek születésével indul.

 

Tarotkártya jóslással foglalkozó szakembereinkért kattintson ide!

chatelj sms-ben, astro24h chat, jóslás,

related posts

Álomfejtés IV. – Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az...

Álomfejtés III. rész – Álmok, amik szerelmet hoznak

Éjjelente az álmok segítségével dolgozzuk fel a nap folyamán minket...

Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési...

Jósolj magadnak – Jóslás gyűrűvel

A gyűrűvel való jóslást nagyon régen találták fel. Annak idején a szerelmesek ezzel vizsgálgatták a jövőjüket, és a cigány...