CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Milyen hosszú életed lesz? Tenyérjóslás, hitek és tévhitek

tenyer

A Mágia véleménye a sorsról és a szabad akaratról

Először is nagyon fontos tisztáznunk azt a tényt, hogy semmilyen jóslási módszer nem fogja azt napra pontosan megmondani, mikor hal meg valaki. Ennek olyan egyszerű oka van, hogy lényegében ez az időpont nem fix.

Itt jön a képbe az, hogy vajon mennyire is írott akkor sorsunk? A mágia véleménye erről az, hogy bár sok sorsszerű dolognak vagyunk a tanúi, nagyon sok más esetben viszont a szabad akarat érvényesül. Hogy ez milyen arányban van egyesek életében az eltérő, de sokszor a sorscsapásoknak tűnő események mögött is olyan okok rejlenek, melyek valakinek a döntéséből, tehát a szabad akaratból erednek. Visszatérve tehát arra, hogy látható-e a halál időpontja egy jóslás során, csak nagyon kevés esetben van így. Ám a jósok és tanácsadók íratlan etikai szabályába tartozik ezt feltárni ügyfele előtt, mert még így is megvan az esély sokszor a változtatásra.

A tenyérjóslás a legszemélyesebb jós eszköz

 

Ez tény, viszont tévhit az, hogy a tenyérjóslásból olyan nagyon pontos dolgokat meg lehet határozni. Kiindulópontnak remek, és egy szakértő, aki rengeteg tenyeret látott már tud olvasni az apró kis ráncokból is, de többnyire onnan tudhatod, hogy komolyan ért szakmájához, ha festékkel tenyér lenyomatot készíttet, mindkét kezedről. Így ugyanis sokkalta több részlet kirajzolódik, nem csak simán az életvonal.

Mit is tár fel az életvonal?

Elterjedt tévhit, hogy az életvonal megmutatja, meddig fogsz élni. Tény, hogy van akinél hosszabb, van akinél rövidebb ez a vonal, de bizonyos esetekben akár meg is szakadhat, vagy lehet szaggatott. Hol elvékonyul, hol megvastagszik. Mégse lehetséges tehát az, hogy szaggatottan éljen valaki, ezért is kell ezt is szimbolikusan értelmezni. Ha megfigyeled az életvonalad és úgy látod, hogy kicsit rövid, vagy nem elég erőteljes, nem kell megijedned, csak hívd fel tanácsadódat, aki elmondja neked egy sorselemzés keretein belül, hogy mindez mit is takar igazából.

tenyér jóslás, telefonos jóslás, ingyen jóslás, tenyér,

Az élet hossza vagy a tartalma számít?

A tenyérjóslásban sok esetben a vonalak váltakozásából, kettéágazásából azt szoktuk leszűrni, hogy milyen lehetőségek is várnak egy emberre élete során. Ha például egy vonal megszakad, mondjuk maga az életvonal, majd folytatódik, az jelezhet egy nagy újrakezdést a az életben. Az sem pontosan kiszámítható, hogy ez mikor következik be, ezért kell sokszor kiegészíteni a tenyérjóslást más jós eszközökkel például tarot kártyával vagy asztrológiával. Sokan mi kollégák nem is dolgozunk ezek nélkül, hogy biztosat tudjunk mondani az ügyfeleinknek. Egy dolog azonban biztos, ha valaki tenyérből jósoltat, ott az élete hosszát nem években, hanem tapasztalatokban fogja megtudni, ami meglátásom szerint sokkal pontosabb és használhatóbb információ.

És akkor, ami a tenyerembe van írva, az megmásíthatatlan tény?

Igen is meg nem is. Ennek egyszerű oka az, hogy idővel még a tenyered is változáson megy át. Ahogy saját magad alakítod a sorsodat életvonalad is megerősödhet, de akár meg is rövidülhet. Ezért nagyon fontos az, hogy mindig éberen élj, tegyél a jövődért, mert a felelősség a tiéd is. A tenyered éppen olyan tükör, mint az összes jós eszköz, és csakis azokat a lehetőségeket fogja feltárni, amik benned, a lelkedben rejlenek.

 

Szeretnéd megtudni, mi vár rád pontosan a jövőben? Fel szeretnél készülni minden sorsfordító eseményre? Akkor keresd fel a legjobb sorselemzőinket! Matt vagy Zeusz fogják feltárni jövőd minden rejtett zugát a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

related posts

Álomfejtés IV. – Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az...

Álomfejtés III. rész – Álmok, amik szerelmet hoznak

Éjjelente az álmok segítségével dolgozzuk fel a nap folyamán minket...

Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési...

Jósolj magadnak – Jóslás gyűrűvel

A gyűrűvel való jóslást nagyon régen találták fel. Annak idején a szerelmesek ezzel vizsgálgatták a jövőjüket, és a cigány...