Melyik csillagjegy illik hozzád?

Melyik-csillagjegy-illik-hozzad

A csillagjegyek összeillését az asztrológia szinasztriának nevezi vagy összehasonlító horoszkópnak. Általában mindegyikünket a leginkább a kapcsolatunk jövője érdekel a jelenlegi partnerünkkel. Két ember találkozása, az asztrológia szemszögéből nézve, sohasem véletlen. Ha az Önök csillagjegyei nem összeegyeztethetőek, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a közös jövőjük sem garantált; ha a szerelem létezik, nincs semmilyen akadály, amit ne lehetne átlépni, ha ezt mindkét oldal egyaránt szeretné.

Kattintson IDE és olvassa el az éves szerelmi horoszkópját is!

KOS:

A Kosok szenvedélyesek és gyorsan lesznek szerelmesek. Azonban, mindent gyorsan meg is unnak, az új ismeretségek és az új tapasztalatok tartják őket életben. Ha Kossal lép kapcsolatba, kénytelen lesz megszokni a szenvedélyek és érzelmek zuhatagát, és beleegyezni minden ötletébe. A Kos nem igazán szeret kompromisszumot kötni és szeret dominálni, de amikor igazán szeret, a szerelemért mindenre képes.Melyik csillagjeggyel illik össze?A Kos a leginkább a Vízöntővel, az Ikrekkel és a Mérleggel illik össze, de a többi Tűz jegyűvel is kialakulhat egy jól működő kapcsolat. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 

BIKA:

Ez a csillagjegy meleg, érzékeny és család centrikus. Élvezi az otthon hangulatát, jó szülő és szereti az állatokat. A családi boldogság a legnagyobb boldogság a számukra, és készen állnak mindent megtenni azért, hogy ezt elérjék. A Bika feltétel nélküli szerelemre törekszik, partnerként pedig odaadó és képes kompromisszumokat kötni. Melyik csillagjeggyel illik össze? A Bika a Rákkal, a Halakkal és a Skorpióval illik a legjobban össze, de a többi Föld jeggyel is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

Szeretné tudni, hogy egyes csillagjegyek hogyan viszonyulnak a házassághoz? Akkor kattintson IDE! ITT pedig megtudhatja, melyik jegynek milyen titkai vannak az ágyban!

 

IKREK:

Az Ikrek a születésük óta mindent szeretnek kipróbálni, ezért érdeklődnek a kalandkedvelő partnerek iránt. Racionálisan szeretnek a szerelemre nézni, ezért keresnek kommunikatív, optimista partnert, akivel boldog és szórakoztató perceket tölthetnek majd. Még ha ingatag és változatos is, a szerelem az, ami inspirálja és motiválja őt, és a pozitív hozzáállása szebbé teszi a partnere életét. Melyik csillagjeggyel illik össze? Az Ikrek a legjobban a Kossal, az Oroszlánnal és a Nyilassal illik össze. Jól kommunikál a Mérleggel és a Vízöntővel is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 

RÁK:

A Rákok szinte sóvárognak a szerelem és a kedvesség után, ami az életük minden tekintetében megmutatkozik. Élvezik a romantikus pillanatokat, amikor szerelmesek teljesen átengedik magukat a partnerüknek. Lehetnek túlérzékenyek, de éles eszűek és jó tanácsadók. Hajlamosak a tradicionális értékek és a családjuk felé fordulni, ami az életükben különleges helyet foglal el. Melyik csillagjeggyel illik össze? A Rák a legjobban a Bikával, a Szűzzel, a Bakkal, valamint a fennmaradó két Víz jeggyel (a Skorpióval és a Halakkal) illik össze. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

OROSZLÁN:

Az Oroszlánok határozottak, ambíciózusak, és világosak az életcéljaik. Könnyen szerelembe esnek, de rendkívül racionálisak amikor arról a személyről van szó, akinek a szívüket szeretnék ajándékozni. A partnerüktől mindent elvárnak, de hálaként ugyanennyit viszonoznak, ha valóban szeretnek. Nagylelkűek, karizmatikusak és gyakran a társaság kedvencei. Tudnak romantikusak is lenni és a szerelmüknek meglepetéseket szerezni. Melyik csillagjeggyel illik össze? Az Oroszlán a legjobban a Mérleggel, az Ikrekkel és a Vízöntővel illik össze, de a szerelem könnyen kialakulhat a többi Tűz jeggyel is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 

SZŰZ:

Még, ha első látásra elhidegültnek és komolynak tűnik is, a Szűz valójában rendkívül érzékeny. Soha nem menne bele a vitába, mert így szeretné a konfliktust elkerülni. Mint partner, odaadó és minden eltöltött percet élvezi a partnerével. A Szűz nagy maximalista, nem szereti a magányt, és élvezi a hosszú beszélgetéseket.

Melyik csillagjeggyel illik össze? A Szűz jól illik a Rákhoz, a Skorpióhoz, de a Halakhoz és általában a Föld jegyűekhez is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 

MÉRLEG:

A Mérlegeknek a kapcsolatban a legfontosabb a harmónia megteremtése, a rendezett viszonyok, mert nem szeretik a változásokat. A szerelemben javíthatatlan romantikusok és állandóan szerelmesek. A tökéletességre törekednek, erős és stabil partnerre vágynak, aki támpontjuk lesz majd, cserébe pedig lojálisak lesznek, és mindent megtesznek majd azért, hogy boldoggá tegyék partnerüket. A Mérlegeknek rendkívül fontos a társadalmi és a kulturális élet, a művészetre pedig külön nagy figyelmet fordítanak.

Melyik csillagjeggyel illenek össze? A legjobban az Oroszlánokkal és a Nyilasokkal, de a Kosokkal és a többi Levegő jeggyel is jól összeillenek. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

SKORPIÓ:

A Skorpiók végzetesek, titokzatosak és szenvedélyesek. Még, ha sebezhetőek és érzékenyek is, a Skorpiók elrejtik az érzelmeiket; érzéketlenek tűnnek, de ez csak a külső álarcuk, mert valójában sebezhetőbbek mint mások. Önmaguknak magas célokat tűznek ki, amiket az esetek többségében el is érnek. A partnerüktől megkövetelik a hűséget és az izgalmas szexuális életet, ami számukra a jó kapcsolat alappillére.

Melyik csillagjeggyel illik össze? Számára ideális partner a Halak, a Bika és a Rák, valamint a Szűz és a Bak. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

NYILAS:

A Nyilasok javíthatatlan kalandorok, akiknek az izgalomból sosem elég. A szerelemben is ragaszkodnak a függetlenséghez és a szabadsághoz, de nehezen hoznak döntéseket, amikor a kapcsolatukról van szó, valamint rendkívül nehezen kezdenek el érdeklődni valaki iránt. Amikor megtalálják az igazit, abszolút lojálisak tudnak lenni. A Nyilasok kedvelik a gyerekeket, az állatokat és a messzi utazásokat.

Melyik csillagjeggyel illik össze? A legjobban a Mérleggel és a Vízöntővel, de az Ikrekkel és a Tűz jegyekkel is jól összeillik. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 

BAK:

A Bakok jó szervezőképességgel bírnak, rendkívül praktikusak, amikor a döntésekről van szó, jól meggondolják, mert náluk nem létezik megbánás. Még ha elhidegültnek és érdektelenek is tűnnek, mélyen önmagukban sebezhetőek és érzékenyek. Ezért, ha megbizonyosodnak arról, hogy partnerük az igazi, feltétel nélküli szerelmet nyújtanak, és mindent megtesznek majd érte. Szeretik a szépséget és a kifinomultságot a partnerüknél.

Melyik csillagjeggyel illenek össze? A legjobban a Skorpiókkal, a Halakkal és a Rákokkal, valamint a Föld jegyekkel illenek össze. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 

VÍZÖNTŐ:

A Vízöntők a szerelemben nem tűrik a korlátokat, mert a kapcsolatukban mindenek előtt szeretnék megőrizni a szabadságukat. Állandó keresésben vannak az igaz szerelem iránt, könnyedén átengedik magukat, ezért gyakran megsértik őket. A szenvedélyüket és az érzelmeiket a kommunikációval próbálják elrejteni, az energiájukat arra a személyre irányítják, aki igazán sokat jelent nekik.

Melyik csillagjeggyel illenek össze? A legjobban a Nyilasokkal és a Kosokkal illenek össze, de az Oroszlánokkal és a többi Levegő jeggyel is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

 

HALAK:

A Halak titokzatosak, legalább is első látásra, de valójában nagyon érzékenyek. Erős és stabil partnerre van szükségük, aki támpont lesz az életükben. Amikor szerelembe esnek, a Halak teljes mértékben átengedik magukat a partnerüknek, és készen állnak az életüket a partnerük élete szerint rendezni. Javíthatatlan álmodozók és élvezik a romantikus pillanatokat.

Melyik csillagjeggyel illenek össze? Legjobban a Skorpiókhoz, a Bikákhoz és a Bakokhoz illenek, de jól kijönnek a Rákokkal és a Szüzekkel is. Párkapcsolati kérdésekben hívja szerelmi tanácsadóink egyikét! Mindannyian kitűnő szakemberek és több száz kapcsolati problémát oldottak már meg!

Nálunk megtudhatja azt is, milyen jövő vár Önre és a partnerére a karrierben! IDE kattintva pedig kiderül, hogyan készíthet szerelmi bájitalt!

Szeretné tudni, hogy személyre szabottan Önhöz melyik csillagjegy illik leginkább? Vagy csak egy szerelmi jóslást kérne? Hívja jósainkat, akik a nap 24 órájában elérhetők, tárcsázza az alábbi telefonszámot MOST: 06 90 633 931 (485 Ft/p)! Keresse Xalen vagy Happy jósnőt, és biztos válaszokat fog kapni, ők a legjobbak párkapcsolatok terén!

Külföldről is eléri szakembereinket: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

related posts

Horoszkópkészítés kezdőknek

Az asztrológia eredetileg az éggel, az égitestekkel...