CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Kávézaccból ismerd meg jövődet

kave

A kávézaccból való jóslás egyidős lehet a kávé fogyasztásával, hiszen az embert mindig is elbűvölte ez a szellemi képességeinkre ható erős ital. A jövő fűrkészése is ősi vágyunk, hogy felkészülhessünk a sors fordulataira, így a mágikus cselekvés nagyon hamar kapcsolódott össze az eszközzel, amit a látás képessége tesz misztikusan valóságossá. Manapság már kevesen isznak hagyományos módon kávét, de ha Önt is érdekli ez a régi hagyomány, érdemes kipróbálnia a szertartást, melyhez most megtudhatja a szükséges előkészületeket:

Amire szükség van hozzá:

Egy fehér csésze és csészealj

Finomra őrőlt kávé

Egy szalvéta vagy kendő, amire ki lehet majd borítani a zaccot.

Lépések:

1. Az első lépés ahhoz, hogy kávézaccból ismerje meg a jövőjét a legkellemesebb, ugyanis el kell készíteni, majd el kell fogyasztani az italt. Tehet bele cukrot, de tej nem javasolt, mert az már változtat a későbbi állapotokon. Nem kell sietni, érdemes kiélvezni az ízeket, a sors eseményeire gondolni, nem túl görcsösen, csak éppen szabadjára engedve az elmét.

2. A második lépés, miután elfogyott a kávé, egy hirtelen mozdulattal a csészénket fejjel lefelé fordítjuk a csészealjon, hogy a benne maradt zacc egyszerre kerüljön át a sima felületre. Ha jobbnak látjuk ünthetjük a kendőre is a zaccot, de lehet csupán óvintézkedés is, ha esetleg mellémenne egy kevés az italból.

3. A harmadik lépés már maga a jelek olvasása. Hagyományosan az óra járásával megegyező iránybban haladunk, tehát közvetlenül Önnel szemben a 12 óránál érdesem kezdeni. Ez a legnehezebb rész, ezért fontos, hogy adjon magának időt ahhoz, hogy belső látása felszínre kerülhessen. A kávé hatása ekkor kezd majd érezhető lenni. Ha Ön kevés ilyen nedűt fogyaszt, sokkal inkább érezni fogja ahogy kitágulnak az erek és felszínre kerülnek olyan gondolatok, amiket a szimbólumok láttán üzen tudatalattija. Amennyiben gyakorlott kávé fogyasztó, úgy kicsivel több időre és koncentrációra lehet szükség, de kellő ráhangolódással érezni fogja a pszichikus áramlatokat.

A kávézaccból való jóslás technikája tehát nagyon egyszerű, azonban mégsem könnyű vele felfedni a jövő eseményeit, ezért csupán kevés jós alkalmazza azt ügyfelei részére. Olyan ez mint az álomfejtés, melyről rengeteg könyv íródott, de igazán csak egy mágus képes a szimbólumokat személyre szólóan értelmezni. A kávézaccban minden ott van feketén és fehéren, ahogy a képek szinte a fejünkben rajzolódnak ki, ezért fontos az, hogy el tudjunk vonatkoztatni, és felismerjük a belülről érkező sugallatokat.

 

related posts

Álomfejtés IV. – Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az...

Álomfejtés III. rész – Álmok, amik szerelmet hoznak

Éjjelente az álmok segítségével dolgozzuk fel a nap folyamán minket...

Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési...

Jósolj magadnak – Jóslás gyűrűvel

A gyűrűvel való jóslást nagyon régen találták fel. Annak idején a szerelmesek ezzel vizsgálgatták a jövőjüket, és a cigány...