CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Jósolj magadnak – Jóslás gyűrűvel

gyuru

A gyűrűvel való jóslást nagyon régen találták fel. Annak idején a szerelmesek ezzel vizsgálgatták a jövőjüket, és a cigány asszonyok is mágikus gyűrűt használtak ingának. Az átlag emberek, akik nincsenek beavatva a mágikus szertartások és szimbólumok világába, szintén előszeretettel élnek vele, mert könnyű és viszonylag pontos. Azt azért meg kell jegyezzem, hogy a gyűrűvel való jóslás sosem helyettesített soha egy teljes Tarot kártyás kivetést, vagy egy horoszkóp készítést, hiszen ezek mindig is a mesterek legrészletesebb és legpontosabban válaszoló eszközeik voltak. Nézzünk néhány technikát arra, hogyan is jósolhatsz magadnak gyűrűvel!

Igen-Nem jóslás gyűrűvel.

 

Ezt a legegyszerűbb megcsinálni. Olyan gyűrű kell hozzá, amin van valamilyen kis dísz, vagy írás tehát nem teljesen egyforma a két oldala, megismerjük, ha fejjel lefelé fordul. Mielőtt kérdezünk a gyűrűtől érdemes egy éjszakára vízbe rakni, lehetőleg szenteltvízbe, de ha az nincs akkor sima forrás vagy ásványvíz is megteszi. A kérdést nagyon pontosan fogalmazd meg és lehetőleg mondd ki hangosan is, majd fogd két ujjad közé a gyűrűt és pörgesd meg az asztalon, mint egy pénzérmét. Ha rendesen áll meg, ahogy hordani lehet, akkor a válasz igen, ám ha fordítva ér földet, akkor nemleges. A hátránya ennek a módszernek, hogy egy nap csak egyszer lehet kérdezni a gyűrűtől, mert minél több kérdést teszel fel neki, annál kevésbé ad pontos válaszokat.

 

Inga jóslás gyűrűvel

 

Ehhez mindenképpen egy súlyos, arany vagy nehezebb fémből készült gyűrűre van szükség, amit egy erős cérnára kötünk fel. A csomó legyen biztos, de ne túl nagy, ne befolyásolja a gyűrű mozgását. Ha mindez megvan, a telihold fényénél fel kell avatni. Ezzel kapcsolatban szívesen segítek, vagy bármelyik kollégámat megkérdezheted, aki foglalkozik ingajóslással. A beavatást követően úgy fogod tudni használni a gyűrű ingádat, mint egy hagyományos ingát. Itt is igen-nem válaszokat fogsz kapni, csak a legfontosabb, hogy a kérdésedre nagyon erősen tudj koncentrálni. Ha balra kezd el forogni a gyűrű a válasz nemleges, ha jobbra, akkor igen. Ebben az esetben többször is igénybe veheted egymás után a jóslás eszközét, itt már nem köt semmilyen korlát.

Szerelmes jóslás jegygyűrűvel

 

Ha kíváncsi vagy arra, hogy jegyeseddel örökre szól-e a boldogság, akkor ezt a rituális jóslást kell elvégezned. Ehhez mindkettőtök jegygyűrűjére szükséged lesz, amit egy éjszakába sóba, egy éjszakára szentelt vagy forrásvízbe, és egy éjszakára rózsa vagy virágszirmokba kell tenni. Ezt követően a negyedik napon hordanotok kell a gyűrűt, majd este 6 órakor kell elvégezni a következő lépéseket. Mindkét gyűrűt piros színű szalaggal kell összekötnöd, majd el kell kezdened húzni őket ellenkező irányba, és közben a következőt mondani: Az élet terheit cipelve vállainkon, drága Aphrodité, egyben tartsd frigyünket! Mindezt háromszor kell elmondani, és erősen húzni a gyűrűket ellentétes irányba. Ha a szalag elszakad vagy felbomlik, akkor a házasság is könnyen indul eltávolodás felé. Ám ha a szalag sértetlen, akkor erős szerelemre és akár karmikus kapcsolatra is számíthatsz. Persze minden egyes kapcsolat két emberen múlik, nehéz idők jönnek-mennek, ezért ha úgy érzed, hogy több információra lenne szükséged a jó viszony kialakításáért vagy megtartásáért, bátran keress fel egy tanácsadót, aki segít abban, hogy több konkrétumot is megtudhass jelenedről és jövőtökről.

 

related posts

Álomfejtés IV. – Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az...

Álomfejtés III. rész – Álmok, amik szerelmet hoznak

Éjjelente az álmok segítségével dolgozzuk fel a nap folyamán minket...

Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési...