CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Álomfejtés IV. – Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Álomfejtés IV. - Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az álmunkban megjelenő képek különösen jó eszközként szolgálnak arra, hogy jobban megismerjük magunkat, vagy akár a jövőnket is.

Különböző álmok léteznek. Vannak figyelmeztető álmok, de olyanok is, amelyek a nap történéseire reagálnak. Emellett gyakoriak azok az álmok is, amelyek a párkapcsolattal, legfőképpen a megcsalással párosulnak.

Vannak álmok, melyek viszont a SZERENCSÉDRE akarják felhívni a figyelmet! ITT olvashatsz róluk!

A felmérések a leggyakoribb álmok között tartják számon a megcsalást. Sokan vannak, akiknél olyan kép jelenik meg, hogy a párjuk megcsalja őket, akár a legközelebbi ismerősükkel. Sokakban megfogalmazódik ilyenkor a kérdés, vajon mekkora a valóságalapja ilyenkor a megcsalásnak. A szakemberek szerint azonban ez sokkal inkább az álmodó félelmeiről szól, mint a valóságról, és elég ritkán van realitása. Inkább arra utal, hogy félsz, párod túl sok időt tölt más elfoglaltságokkal, és emiatt elhanyagoltnak érezheted magad.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Nincs jelenleg párod? ITT megtudod, mely álomképet jelzik a SZERELEM eljövetelét!

Viszont van két olyan álomkép, ami, ha megjelenik az éjszaka folyamán, akkor elég valószínű, hogy kedvesed rossz utakon jár, és okkal gyanakodhatsz hűtlenségre!

Kieső és vérző fog

Az álomszakértők véleménye erősen megoszlik ennek a kellemetlen álomnak a jelentéséről. Van, aki szerint a fog a hatalom és az önbecslés jelképe, ha tehát azt álmodjuk, hogy kihullik a fogunk, az arra is utalhat, hogy valaki éppen most döntötte porba mindezt. Mások szerint pedig hűtlenség jele lehet, szakítást is jelezhet a kihulló fog.

 

Halál

Ez a második leggyakoribb olyan álomkép, amely azt sugallhatja nekünk, hogy párunk megcsal minket. Ha viszont azt álmodjuk, hogy meghalunk, az azt jelenti, hogy valamit be akarunk fejezni. Amennyiben megjelenik a kedvesünk is az álomban, akkor ez a párkapcsolat végét jelentheti, harmadik személyt a kapcsolatban. Ne ijedjünk meg saját halálunktól! A halálról szóló álom nem feltétlenül rosszat jelent, hanem egy új és szebb jövő kezdetét.


Szeretnéd álmaidat pontosan kielemeztetni, és nem szeretnél magadnak álmatlan éjszakákat okozni? Akkor hívd álomfejtőinket, akik eloszlatják vagy megerősítik félelmeidet! Tündér Lili és Virág segíteni tudnak, kérj tőlük álomfejtést a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akiket elérsz külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

related posts

Álomfejtés III. rész – Álmok, amik szerelmet hoznak

Éjjelente az álmok segítségével dolgozzuk fel a nap folyamán minket...

Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési...

Az álomfejtés

Az álomfejtés mindig izgatta az emberi fantáziát, az álmok megismerése az ősidők óta foglalkoztatta az embert.