CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

alomfejtes

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési cikkek, talizmánok vagy növények hoznak szerencsét. Ezek a dolgok könnyen beszerezhetőek, és ha szerencsések szeretnénk lenni, akkor megvásároljuk és elhelyezzük őket az otthonunkban. Az álmokkal sajnos teljesen más a helyzet. Hiába tudjuk, hogy mely álmok hoznak szerencsét, azt hogy milyen álmot látunk, nem tudjuk befolyásolni. Ennek ellenére jó tudni, hogy az, amit álmodtunk, szerencsét hoz, hiszen így nyitott szemmel járunk majd és a szerencse gyorsan bekövetkezhet.

Az álmok sok mindent jelenthetnek. Vannak figyelmeztető álmok, vannak olyan álmok, amelyek sok pénzt jelentenek és természetesen a legnagyobb csoport a szerencse, szerencse útján sok pénzt jelölő álmok.

12 álom jelentése, ami biztosan pénzt és szerencsét hoz:

1.  Napfelkeltével álmodni jólétet jelent, családi harmóniát és összetartást.

2. Ha olyan éjszakai égbolttal álmodsz, amelyen egyetlen csillag sem ragyog, akkor a nagy szerencse gyorsan érkezik Hozzád.

3. Nagy gyümölcsös keretet látni, gyümölcstől roskadozó fákkal álmodni pozitív változást jelent a családban, és hogy családtagjaid biztonságban vannak, szerencse éri az egész családot.

4. Ha azt álmodod, hogy egy fa alatt állsz, akkor egy tehetős ember fog segíteni rajtad hamarosan.

5. Új koporsót vagy sírhelyet látni azt jelenti, hogy a jelenlegi problémáid hamarosan megoldódnak, szerencsés fordulat következik be anyagi téren.

6. Ha álmodban templomban jártál, gyors pénznyereményre számíthatsz, de ha csak kívülről láttad, akkor a szerelemben lesz szerencséd.

7. Ha kígyó mar meg álmodban, az is szerencsét hozó álmok közé tartozik, azt jelenti, nagyon sok pénzed lesz.

8. Ha csónakot vagy hajót látsz, amint éppen áthalad egy híd alatt, nagy szerencséd lesz az élet minden területén.

9. Elefánttal álmodni üzleti ügyekben, karrierben jelent sikeres előrelépést.

10. Ha álmodban táncolsz vagy látsz valakit táncolni, a szerencse 2 hónapon belül megtalál Téged.

11. Ha egy házat látsz leégni, ne aggódj, mert gyors meggazdagodást jelent.

12. A tű és a cérna a biztos nyeremény lehetőségét vetíti előre.

Általában a negatív töltetű álmok valamilyen pozitív, szerencsés fordulatot hoznak. Egy álmoskönyv segítségedre lehet a megfejtésekben, de ha álmodtál valami olyat, aminek úgy érzed, mélyebb jelentése lehet, illetve személyre szabott üzenetet hordoz, csakis a Te részedre, kérj egy álomfejtést jósainktól. Megmondó és Ágnes jósnő segítenek megfejteni azokat az álmokat, amelyek valami miatt foglalkoztatnak Téged, régóta gyakorolják az ezotéria ezen ágát és ők a legjobbak ebben!

Ne felejtsd el, a visszatérő álmoknak komoly jelentőségük van, ha van egy visszatérő álmod, azt mindenképpen jelezd szakembereinknek! Eléred őket a 06 90 633 931-es számon, és még külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon! Az álmaink ébredés után könnyen elillannak, ezért készíts álomnaplót, hogy később is emlékezz rá, hogy mit álmodtál.

Hívj minket, hogy ne legyenek álmatlan éjszakáid, és hogy mindig tudd, mire számíts a jövőben!

related posts

Álomfejtés IV. – Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az...

Álomfejtés III. rész – Álmok, amik szerelmet hoznak

Éjjelente az álmok segítségével dolgozzuk fel a nap folyamán minket...

Az álomfejtés

Az álomfejtés mindig izgatta az emberi fantáziát, az álmok megismerése az ősidők óta foglalkoztatta az embert.