CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Álomfejtés I. rész – Figyelmeztető álmok

alom

Nagyon sok olyan hívást kapok itt az Astro vonalon, amelyben az álmokkal kapcsolatban keresnek fel. Minden álom különböző, de vannak bizonyos ismertető jelek, melyekkel maguk az álomfejtők is dolgoznak. A kozmikus szimbólumok között vannak olyanok is, melyekből arra lehet következtetni, hogy baleset veszélye forog fent.

 

Mit jelent, ha konkrétan egy balesetről álmodom?

 

Amikor balesetről álmodunk akkor meg kell figyelni annak részleteit is. Sokszor az álom nem konkrétan azt jelzi, amit éppen látunk, hanem maga egy szimbólum. Ha például valakit álmában elüt egy piros autó, az jelezheti azt is, hogy az elmúlt időszakban akarata ellenére történtek a dolgok, rákényszerítettek valamit. Ha zuhanást álmodik, tehát leesik valahonnan, az szintén lehet az önkontroll elvesztésének a jele, tehát úgy érezheti, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás. Sok különös és egyedi esettel álltam már szemben, például volt, akit álmában véletlenül lelőttek, vagy éppen egy ismerőse ártott neki, természetesen nem szándékosan, hiszen az már egy másik területe az álmoknak.

Sok esetben valami elfojtott érzés elevenítődik fel tudatalattinkban, vagy éppen próbálunk valamit megemészteni. Ilyen lehet, hogy mondjuk műtőben vagyunk álmunkban, és az orvosok valamit elrontanak, ami miatt bajunk lesz. Mindezek az álmok tehát nem feltétlenül jelentik azt, hogy valóban balesetünk lesz, érdemes őket mélyebben kivizsgáltatni, hogy a lélek blokkjait feloldhassuk. A vonalunkon mindig talál elérhető álomfejtőt, és ha hasonló álmot lát, nem is érdemes sokat várni a megfejtésével, mert az üzenet általában fontos, amit tudatalattija megpróbál tudatosítani Önben.

Milyen álmok jeleznek valódi veszélyeket?

 

Ezen a téren is nehéz általánosítani, de mint ígértem, írok néhány gyakori példát. Veszélyre utaló szimbólum álmunkban lehetnek az éles tárgyak. Például az ollók, kések vagy egyéb eszközök, melyek látszólag mellékesek ugyan az álomban, mégis észrevesszük őket. Hasonló szimbólumok lehetnek a hatalmas monstrumok, gépek vagy a szinte fejünk fölé tornyosuló épületek, melyeknél olyan érzés fog el minket, mintha éppen össze akarna minket nyomni. Általában a balesetet előrejelző álmokban nem történik meg maga a probléma, hanem csak utalás érkezik rá.

Érdemes minél jobban megfigyelni önmagunkat, mielőtt álomfejtésre adnánk a fejünket és végiggondolni mindazt, hogy amit álmunkban láttunk, mit is jelent a számunkra. Lehet egy kés egy szakács álmában megszokott eszköz, így már nem is olyan veszélyes, míg egy traktor egy városi fodrász álmában már veszélyesebb szimbólum. Az önismeret elengedhetetlen ahhoz, hogy fel tudjuk ismerni, akár közös erővel is, Ön és tanácsadója, az álom valódi jelentését és figyelmeztető erejét.

A legritkább előrejelző álmok

 

Nagyon ritka, de nem hagyhatom megemlítés nélkül azokat az álmokat, melyekben mindent pontosan úgy látunk, ahogy történni fog. Ezeket az álmokat onnan ismerhetjük fel, hogy minden nagyon ismerős számunkra, de látszólag jelentéktelen, míg meg nem történik a fő esemény. Meg kell jegyezzem, hogy millió álomból talán egy ilyen, tehát tényleg nagyon ritka, és mindig okkal történik. Nem szabad tehát arra gondolnunk, hogy minden megmásíthatatlan, és bevésett. Ha a jövőbe pillanthatunk, bármilyen kicsit is, akkor esélyt kapunk arra, hogy másképp csináljuk. Általában azonban az efféle álmokat elfeledjük, mire valóra válnak, sok idő telik el a megálmodás és a megvalósulás között. Ezért is érdemes egy szakemberrel beszélnie, ha úgy érzi, hogy valami jelentőségteljeset látott az elmúlt éjszaka, mert ha halogatja a dolgot, fontos érzéseket és képeket feledhet el akár véglegesen is…

 Álmaink minden esetben útmutatást mutatnak jövőnkkel kapcsolatosan! Érdemes minden álmunkat feljegyezni és kielemezni, hiszen ezzel a módszerrel több problémára is megoldást találhatunk tudatalattinkban.

Kérjen álomfejtést a nap 24 órájában a 0690 985 921-es telefonszámon

 

BejegyzésAstro24h Magyarország által

Lájkolj minket!

related posts

Álomfejtés IV. – Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az...

Álomfejtés III. rész – Álmok, amik szerelmet hoznak

Éjjelente az álmok segítségével dolgozzuk fel a nap folyamán minket...

Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési...

Az álomfejtés

Az álomfejtés mindig izgatta az emberi fantáziát, az álmok megismerése az ősidők óta foglalkoztatta az embert.