CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

A kristálygömb jóslás

A kristálygömb jóslás

kristálygömb jóslás az egyik legrégebbi formája a jövendő kifürkészésének. Nagyfokú intuitív képesség szükséges hozzá.

Eredete a régmúltba nyúlik, már az 5. században is alkalmazták, de használták a vizet, a kristályokat, az ezüstöt  és az üveget is, mielőtt a kristálygömb  forma elterjedt volna.  Még a maják és más indián kultúrák is ismerték.

A kristálygömb körülbelül 10-15 cm átmérőjű kvarckristályból csiszolt kerek gömb. Simára van megmunkálva, nincs benne semmilyen torzítás, hiba. A használója be kell, hogy avassa, mint minden jóseszközt, ám a kristálygömböt csak a Hold fényére szabad tenni, Napra nem. Finoman  áttörölni szabad, puha bársony darabbal és kizárólag az érintheti, aki használja- vagyis csakis a jós. Elzárva tartsuk, vagy legalább puha anyaggal burkoljuk be.

Amikor használjuk, leterítünk egy asztalt puha bársony terítővel bordó, vagy kék színű a legalkalmasabb, elcsendesítünk és ki kapcsolunk minden zavaró tényezőt, csupán a gyertyák égnek.

A jós által érzékelt képek,válaszok a feltett kérdésekre. Ezeket a képeket a jósoltató nem biztos, hogy érzékeli, mert ehhez nagyfokú lelki beállítottság, érzékenység szükséges.

Egy pár forma jelentése:

kard forma: támadás, vita, veszekedés

kígyó forma: tudás, hamisság,féligazságok

horgony forma: stabilitás, üzleti siker  lezárulás

piros,vörös szín: veszélyekre figyelmeztet

A kristálygömb jóslás egy  olyan technika amit meg lehet tanulni, de rengeteg gyakorlás és beleérző képesség kell  a használatához. Azonban játékra nem ajánlom,mert minden eszköz akkor működik a leghatékonyabban a használója kezében, ha megadja a kellő tiszteletet annak, amivel dolgozik.

 

 

 

 

 

related posts

Álomfejtés IV. – Ha ezzel álmodsz, biztosan megcsal a párod!

Az álmok jelentése mindig is foglalkoztatta az embereket, és az...

Álomfejtés III. rész – Álmok, amik szerelmet hoznak

Éjjelente az álmok segítségével dolgozzuk fel a nap folyamán minket...

Álomfejtés II. Szerencsét hozó álmok

Írtunk már arról, hogy milyen tárgyak, milyen lakberendezési...

Jósolj magadnak – Jóslás gyűrűvel

A gyűrűvel való jóslást nagyon régen találták fel. Annak idején a szerelmesek ezzel vizsgálgatták a jövőjüket, és a cigány...