Ezekkel a szimbólumokkal vonzhatod be a szerelmet!

Nehéz dolog a szerelem, különösen, ha az nem akar életedbe ellátogatni, valahogy mindig elkerül téged. Ilyenkor jól jön minden segítség, magyarázat arra, hogy mi is az oka magányos életednek. Még jobb, ha vannak bizonyos eszközeid, amelynek segítségével meg tudod változtatni helyzeted, megtalálhatod az igazi szerelmet. Ez lehet akár angyali segítség a szerelemben, szimbólumok a szerelem bevonzásához, vagy éppen valamilyen gyertyamágia, amelynek segítségével változtathatsz eddigi sivár életeden.

ITT megtudod, csillagjegy alapján ki illik hozzád leginkább!

Nem mindegy, hogy egy adott szerelmet szeretnél megkapni, vagy megtalálni az igaz szerelmet, akit még nem ismersz. Egy adott szerelemben tudnod kell, melyek a karmikus szerelem jelei. Amennyiben ezt nem ismered, hívd vonalunkat, ott segítségedre lesznek ennek meghatározásában! Tanácsadóink nagyon őszinték, azt is közlik veled, ha el kell felejtened azt a szerelmet, amit érzel, mert csak blokk az életedben és miatta nem találod meg a valódi boldogságot.   

szimbólumok a szerelemben

ITT további információkat olvashatsz arról, milyen társat is érdemes választanod!

Rengeteg szimbólum létezik a szerelemre, amelyekkel képes lehetsz bevonzani a tökéletes párkapcsolatot. Minden helyen mást és mást kell alkalmaznod, hiszen minden szimbólumnak meg van a maga helye és ideje, annak felhasználásnak módja. Amennyiben társkereső oldalakon szeretnél párt találni, itt is érdemes az erre megfelelő szimbólumokat kiválasztani. Érdemes például szívet formáznod az ujjaiddal és így készíttetni magadról fotót, amelyet az oldalra teszel. A megfelelő szimbólumok nem csak a fotón mutatkoznak meg. Amit írsz bemutatkozót, ott is építhetsz be olyan szavakat, amelyek beletartoznak a szerelem szimbolikájába. Társkeresőn számtalan szimbólumot alkalmazhatsz, ez a való életben már nem ilyen egyszerű.

A kínai horoszkóp is segítségedre lehet, ha még keresed a szerelmet. Kattints IDE!

A szerelem szimbólumait ékszer formájában is hordhatod. Itt nem árt ismerni egy pontos asztrológia képet, amelynek segítségével meghatározható, hogy neked milyen szimbólumok működhetnek leginkább. Az ékszer ruhával együtt a leghatékonyabb, ezért az öltözködésben is alkalmaznod kell a megfelelő színeket és mintákat. A népművészet, a népviselet még nyíltan hordozta az ilyen szimbólumokat, de napjainkban ettől már sokkal ravaszabbnak kell lenned.

A szerelem helyei és annak ideje is fontos. Ennek meghatározásához asztrológiai képre van szükséged. Egy kis segítséggel pontosan megtudhatod, hogy hol ismerheted meg az igazi szerelmed. Megfelelő szimbólumok alkalmazásával pedig könnyen magadra terelheted a figyelmet. A többi már csak játék, hiszen, ha egymásra találtatok, az igaz szerelem soha többet nem fog elhagyni.

szimbólumok a szerelemben

A szerelem szimbolikájába tartozik a megfelelő szimbolikus táplálkozás is, amelyet nagyon sokan elhanyagolnak, pedig ezen nagy mértékben függhet a kisugárzásunk. Mit is együnk az előtt, mikor olyan helyre megyünk, ahol nagy valószínűséggel ott lehet életünk párja is, vagy éppen fotót készíttetünk magunkról egy társkereső oldalhoz? Nem kevesebbről van itt szó, mint az első benyomásról, ami igazán fontos! Most ne az osztrigára gondolj és pezsgőre, nem afrodiziákumról van szó, hanem olyan ételekről, amelyek rezgésszámodat a legmegfelelőbb szintre emelik, hogy a számodra kijelölt szerelem, biztosan rád tudjon találni. A gond az, hogy minden embernek más adja meg ezt a töltést. Valakinek a padlizsán, míg van, akit a zöld ételek emelnek magasba, de van olyan, akit a bogyós gyümölcsök. Ennek meghatározásában szintén az asztrológia lehet leginkább segítségedre, ezért érdemes felvenned a kapcsolatod asztrológusaink bármelyikével.

A szerelemnek számtalan szimbóluma van, tudhattad meg most, amelyeket a magad szolgálatába is állíthatsz. Cikkünk természetesen csak bevezető a boldogságkeresés művészetének ezen ágába. Amennyiben valóban szeretnél eredményeket elérni, szeretnéd az igazi szerelmet, érdemes valamelyik kollégánkkal beszélned a saját személyes szimbólumaidról, amelyek segítenek elérni az igazi szerelmet!

Eleged van az egyedüllétből vagy a társas magányból és végre vad és izgalmas szerelemre vágysz? Nincs más dolgod, csak megtanulni, hogyan bevonzd be az életedbe a társad! Lunczer Judit vagy Norbert jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megtaníthatnak rá!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét