Ezeken a napokon légy résen, ha keresed a szerelmet!

A havi horoszkóp sok mindent elárul arról, hogy hol keresd a szerelmet, de személyre szabott, pontos információt mindenképpen egy részletes szerelmi jóslás alatt tudhatsz meg, amit vonalunkon bármikor kérhetsz, szakembereink elérhetőek 24 órában!

 

tv2_szerelembevonzas

 

Ezeket ITT tartsd be, hogy biztosan megtaláld a szerelmet! 

 

December 21-én, a téli napfordulón, a szerelmi életed is fordulópontra érkezhet. Ezen az estén semmiképpen ne maradj otthon, ha a szerelmet keresed! Menj el bulizni vagy egyszerűen csak sétálni, esetleg ülj be valahova. Ezen a napon rád találhat a nagy szerelem! Ha tudni szeretnéd, pontosan hol, akkor kérdezd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

A kínai horoszkóp megmutatja ITT, ki passzol hozzád a legjobban! 

 

December 22-én az év utolsó teliholdja új szerelmet hozhat neked. Nézd meg, hogy a havi horoszkópod szerint melyek a szerencsenapjaid, mert lehetséges, hogy ott is ezt a napot jelölik meg. A nagy szerencse nem anyagiakban, hanem érzelmi téren érhet ezen a napon. Ha biztosra akarsz menni, akkor kérd el Boszi Katától a telihold mágiát a szerelemért, a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

 

December 30. az év utolsó vasárnapja és egyben az utolsó napod ebben az évben, hogy rád találjon a szerelem. Vedd a kezedbe az irányítást és keresd meg Őt te magad! A jóslat szerint rengeteg egymásra találás lesz országszerte ezen a napon. A szerelem energiák a maximumon lesznek. Használd ki te is ezt a lehetőséget és olvasd el a havi  horoszkópod, hogy tudd, mit kell tenned!

 

Ha látod valamelyik álomképet EZEK közül, valaki szerelmes beléd titokban!

 

Január 6-án a Három Királyok három olyan helyzetet is teremtenek, amikor találkozhatsz a jövendőbeli pároddal. Három esélyed lesz tehát, el ne szúrd őket, mert ha a három közül egyiket sem veszed észre, akkor 3 évig elkerülhet a szerelem! Olvasd majd el a január havi szerelmi horoszkópod is, hogy minden információt megkaphass!

 

 

Január 22-én, Vince napján, ha szép idő lesz, akkor ez azt jelenti, hogy a szerelem hamarosan rád találhat. Fontos, hogy ezen a napon menj ki a természetbe, sétálj egyet. Ha jó az idő, tölts minél több időt a szabadban, mert itt találkozhatsz életed szerelmével is. Hogy pontosan hol és hány órakor, Eta elmondja neked a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

 

Nagyon nehéz észrevenni a jeleket, amiket az égiek küldenek felénk, de éppen ezért érhetőek el szakembereink 24 órában, hogy az égiek segítségével neked is megtalálják a megfelelő társat! Keresd Ágnest vagy Xalen most, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530