CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Ezeken a napokon légy résen, ha keresed a szerelmet!

A havi horoszkóp sok mindent elárul arról, hogy hol keresd a szerelmet, de személyre szabott, pontos információt mindenképpen egy részletes szerelmi jóslás alatt tudhatsz meg, amit vonalunkon bármikor kérhetsz, szakembereink elérhetőek 24 órában!

 

tv2_szerelembevonzas

 

Ezeket ITT tartsd be, hogy biztosan megtaláld a szerelmet! 

 

December 21-én, a téli napfordulón, a szerelmi életed is fordulópontra érkezhet. Ezen az estén semmiképpen ne maradj otthon, ha a szerelmet keresed! Menj el bulizni vagy egyszerűen csak sétálni, esetleg ülj be valahova. Ezen a napon rád találhat a nagy szerelem! Ha tudni szeretnéd, pontosan hol, akkor kérdezd Xalent a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

A kínai horoszkóp megmutatja ITT, ki passzol hozzád a legjobban! 

 

December 22-én az év utolsó teliholdja új szerelmet hozhat neked. Nézd meg, hogy a havi horoszkópod szerint melyek a szerencsenapjaid, mert lehetséges, hogy ott is ezt a napot jelölik meg. A nagy szerencse nem anyagiakban, hanem érzelmi téren érhet ezen a napon. Ha biztosra akarsz menni, akkor kérd el Boszi Katától a telihold mágiát a szerelemért, a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

 

December 30. az év utolsó vasárnapja és egyben az utolsó napod ebben az évben, hogy rád találjon a szerelem. Vedd a kezedbe az irányítást és keresd meg Őt te magad! A jóslat szerint rengeteg egymásra találás lesz országszerte ezen a napon. A szerelem energiák a maximumon lesznek. Használd ki te is ezt a lehetőséget és olvasd el a havi  horoszkópod, hogy tudd, mit kell tenned!

 

Ha látod valamelyik álomképet EZEK közül, valaki szerelmes beléd titokban!

 

Január 6-án a Három Királyok három olyan helyzetet is teremtenek, amikor találkozhatsz a jövendőbeli pároddal. Három esélyed lesz tehát, el ne szúrd őket, mert ha a három közül egyiket sem veszed észre, akkor 3 évig elkerülhet a szerelem! Olvasd majd el a január havi szerelmi horoszkópod is, hogy minden információt megkaphass!

 

 

Január 22-én, Vince napján, ha szép idő lesz, akkor ez azt jelenti, hogy a szerelem hamarosan rád találhat. Fontos, hogy ezen a napon menj ki a természetbe, sétálj egyet. Ha jó az idő, tölts minél több időt a szabadban, mert itt találkozhatsz életed szerelmével is. Hogy pontosan hol és hány órakor, Eta elmondja neked a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!

 

Nagyon nehéz észrevenni a jeleket, amiket az égiek küldenek felénk, de éppen ezért érhetőek el szakembereink 24 órában, hogy az égiek segítségével neked is megtalálják a megfelelő társat! Keresd Ágnest vagy Xalen most, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330