Ezekben a megyékben fokozottan legyünk óvatosak a telihold energiái miatt

Az ország több megyéjére is rossz hatással lehet a Hold. A Hold fázisai most bizonyos megyékre rendkívül negatív módon hatnak.
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Hajdu- Bihar megyében az egészségre gyakorol negatív hatást az októberi telihold utáni energia eső. Itt sokaknak a szerencséje is bánhatja, ha nem tesznek meg mindent a negatív égi hatásokkal szemben.
Borosod-Abaúj-Zemplén megyében kifejezetten az anyagi helyzetre lesz negatív hatással a telihold. Szerencse és siker, ezek lesznek a legérintettebb területek. Sajnos ebben a megyében ez az időszak kedvez a különböző rontásoknak is. Éppen ezért, ha itt élsz, hívd Happyt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), kérj egy rontásvizsgálatot, ha úgy érzed, a vártnál is rosszabbul alakul a helyzeted!

Hamied angyal számodra is tartogat építő jellegű üzenetet! Tudd meg ITT , hogy mit!

kék szem

A fentebb említett megyékben sok gondot okoz a Hold, de a legrosszabb helyzet Győr-Moson-Sopron megyében van. Itt most igen sötét erők szabadulnak fel. Éppen ezért, aki itt él, figyeljen a következő jelekre: Októberben az anyagi helyzeted siralmasan alakul-e? Működik-e a szerencse az életedben?
Még egy nagyon komoly dologra kell készülnöd, ha itt élsz, ez pedig a gyakori szellemjárás. Ebben a megyében bizony kapu nyílik a másvilágra. Rengeteg szellem, jó és rossz fog átlépni. A jó szellemekkel nincs baj, Ők üzenetet hoznak számodra. Ezzel kapcsolatban figyeld a telefont vagy tárcsázz, hogy van-e számodra üzenet! Lehet, hogy éppen majd mi írunk neked, mert a médiumaink ilyenkor sok lelket érzékelnek. Rossz szellemekkel viszont baj lehet, mert évekre ragadhatnak rád, ha csak valaki le nem szedi őket!

Álmaidban FONTOS figyelmeztetéseket kaphatsz az égiektől! ITT találod az álomképeket, melyekre érdemes felfigyelned!

Mit is tehetsz, ha egy érintett megyében vagy? – teszed fel magadnak joggal a kérdést. Először is, ne ess pánikba, ha azt veszed észre, megfertőzött a telihold sötét oldala! Mindenre van megoldás. Szedd össze, hogy milyen tüneteket tapasztalsz. A legtöbb esetben elég egy tisztítás is, amit vonalunkon is kérhetsz, ha te magad nem vagy képes megtisztítani magad!
Komolyabb estekben egy helyrehozó rituáléra is szükséged lehet.

Tudod, hogy a hét mely napján születtél? Akkor ITT érdekes információkra lelhetsz!

Az alábbi felsorolás segít abban, hogy kit keress, ha úgy érzed, fertőzött vagy a telihold negatív energiái által!

– Bármilyen egészségi gond jelentkezhet vagy felerősödhet. Ha ezt tapasztalod, hívd Lunczer Juditot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), kérj egy tisztítást az egészségedre, a negatív Hold hatások ellen!

Munkahelyi átok

– Anyagi gondok megoldása miatt hívd Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)! Kifejezetten akkor hívd, ha az októberhez köthetőek a válságjelenségek, amelyekkel sorsodban találkozol!

Amennyiben a szerencséd hagyott el teljesen, vagy minden területen tapasztalsz valamilyen gondot, hívd Lunczer Juditot vagy Edit Jósnő Médiumot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)! Ők különleges anyagokkal vannak felkészítve erre az időszakra. Érdemes minél hamarabb keresned valamelyiküket, ha bajt érzel a szerencséden vagy több területen is, mert csak korlátozott számú hívó fér fel a listájukra!
Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét