Ezek Nostradamus hátborzongató jóslatai 2018-ra!

Nostradamus egy olyan történelmi személyiség, akiről valamilyen formában már mindenki hallott, neve egybecseng a hátborzongató jóslataival, nem véletlenül!

Nostradamus 1547. körül kezdett jóslással foglalkozni. 1555-ben jelent meg profetikus könyve, Les Propheties, vagyis Próféciák címmel, Lyonban.  Publikált jóslatai kezdtek valóra válni, így hamarosan közbeszéd tárgya lett Nostradamus munkássága, és elindult a népszerűség útján. Híre végül a király fülébe is eljutott, aki udvarába invitálta. Visszamenőleg is rengeteg jövendölése is beigazolódott, de most nézzük meg, mit látott a 2018-as évre!

Te álmodtál már a halálról? Nézd meg ITT, mit jelent!

jóslat

Nostradamus azt jövendölte, hogy a halottak fognak felkelni a sírokból, és a Földnek szembesülnie kell a nemzetek között történő változásokkal. Számos természeti katasztrófa rázza majd meg a világot, olyan szintűek, mint eddig soha. A legrémesebb megjósolások megtalálhatók a Les Propheties című könyvében.

Neked is vannak furcsa álmaid a pároddal kapcsolatban? Nézd meg ITT, hűtlenséget jeleznek-e!

A jóslata egy négysorosban leírja a harmadik világháború eljövetelét. Megírta, hogy kezdetét veszi egy “Nagy háború”. A “Nagy háború” Franciaországban kezdődik majd és egész Európa érintett lesz, sokáig fog tartani és rettenetes lesz mindenki számára! Végül eljön majd a béke, de azt csak kevesen élvezhetik.

Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es számon ( 485Ft/perc), és kérd a 2018-as évi személyes jóslatod! Valamint, hogy jól alakulhasson az éved, a negatív energiák eltávolítását is kérd tőle, vagy bármely kiváló kollégájától!

Fontos, hogy figyeld az álmaid, mert a bajról időben értesülhetsz! Olvass utána ITT!

jóslat

Nostradamus szavai: “A háború két nagyhatalom között kezdődik és 27 évig tart. A nagy erőszak pillanata megegyezik egy üstökös megjelenésével az égen. A nukleáris terrorizmus és a természeti katasztrófák pusztítják majd a bolygónkat, mígnem egy óriási bolygó közelíti meg a Földet.”

A sorscsapások évébe értünk, amikor önerőnkből nem is biztos, hogy ki tudjuk kerülni a rosszat! Menj inkább biztosra! Hívd Virág jósnőt vagy Matt Médiumot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik látóként felfedhetik, mivel kell vigyáznod ebben az évben!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét