Ez az 5 csillagjegy a legesélyesebb a lottónyereményre 2018-ban

lotto

Ha szerencsés csillagzat alatt születtél, akkor ebben az évben nagy összegű lottó nyeremény ütheti a markod. Az eddig egyik legnagyobb nyereményt magukénak tudható házaspár, Colin és Chris Weir, Skóciában a Bika csillagjegyben születtek. Sokan a csillagjegyüknek és a születési dátumuknak tudja be a sikerüket is.

 

 

Kos

Kos

 

A Kosok nagyon jól járhatnak idén, nem csak lottó nyeremény állhat a házhoz, de az élet többi területén is szerencsések lehetnek. Ha Kos a csillagjegyed, arra kell figyelned, hogy ne oszd meg senkivel a terveidet, sem a hosszú, sem pedig a rövidtávú terveidről ne beszélj senkinek, mert a környezetedben sokan irigyek rád és keresztbe tehetnek neked. Érdemes lenne megkérdezned Megmondót a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy van-e most olyan személy a környezetedben, aki elveheti a szerencsédet!

 

 

Még a fal színe is befolyásolhatja azt, hogy milyen anyagi körülmények közt éled az életed. Kattints IDE a részletekért!

 

BIKA

Bika

Ha Bika a csillagjegyed, akkor most nagyon örülnöd kell, hiszen 2018-ban a Bikák különösen szerencsések lesznek. Légy figyelmes az év elején, és ha már januárban úgy érzed, hogy neked semmi sem sikerül, annak ellenére, hogy Bika a csillagjegyed, akkor lehetséges, hogy valamilyen blokk van rajtad. Nézesd meg Ágnessel a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), és vetesd le magadról a negatív energiákat! Kérd, hogy nézze meg, van-e rajtad lottó blokk, mert ha igen, akkor azt mindenképpen el kell távolítania ahhoz, hogy nyereményed legyen!

 

Előfordulhat, hogy előre megálmodod a szerencsédet! Ha nem tudod értelmezni az álmaidat, kattints IDE és segítséget kapsz!

 

SZŰZ

Szűz

 

A Szűz csilagjegyek általában csendes, visszafogott életet élnek, ritkán történik velük valami igazán kiugró. Idén a sors bepótolja az eddig elmaradt sikereket, és lottó nyereményed is lehet! Kérd Váradi Éva segítségét a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy nehogy elmenj a nyereményed mellett! Pontosan elmondja neked, hol és mikor lehet szerencséd. Végeztess vele egy bőség mágiát, majd ha nyertél, akkor mágiát a nyeremény megtartásáért!

 

Tudod, hogy melyik csillagjeggyel tudnád kialakítani a legharmonikusabb kapcsolatot? ITT eláruljuk neked!

 

heti horoszkóp

MÉRLEG

Mérleg

Ha okosan döntesz, ami általában nehezedre esik, akkor ez az év nagy nyereményeket hozhat neked. A Mérleg csillagjegyek joggal érezhetik magukat kiválasztottnak és a sors kegyeltjének, hiszen az élet mindhárom területén szerencséjük lehet. Arra kell figyelned, hogy éppen ki áll melletted, mert azok, akik körülvesznek, nagy mértében befolyásolják a szerencsédet is. Például, ha olyan emberekkel vagy körülvéve, akik nem hisznek benned és abban, hogy nyereményed lehet, lehúzzák az energiaszintedet, és lehet, hogy elkerül a nyeremény lehetősége. Kérdezd meg Virágot a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), kik azok az emberek a környezetedben, akik visszahúznak, hogy megtudd szakítani velük a kapcsolatot!

 

NYILAS

Nyilas

Neked általában szerencséd szokott lenni, ezért lehet, hogy nem ér váratlanul a hír, mely szerint az idén lottó nyeremény állhat a házhoz. Ez a nyeremény lehet közepesen nagy, vagy nagyon nagy, attól függően, hogy mit vagy hajlandó tenni érte. Első sorban kérned kell egy tisztítást, és nem csak magadra, hanem a családodra és az otthonodra is. Meg kell nézetned Zeusszal a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy van-e olyan tárgy a környezetedben, ami bajt hoz rád, és ha igen, akkor ettől meg kell szabadulnod minél előbb!

 

Nem vagy a szerencsés csillagjegyek között? Ne csüggedj! Játszd ki a sorsod egy lottó mágiával, hogy Te is nagy nyertes lehess! Hívd érte Violetta vagy Xalen jósnőket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már? Hasznodra lehet!

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél?

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél

A...

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Az ikerláng jelenség...

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330