Ez a tárgy hoz Neked szerencsét – a csillagjegyed szerint!

Ez a tárgy hoz Neked szerencsét - a csillagjegyed szerint!

Minden jegy szülöttének megvan a szerencsét hozó tárgya. Ezek a tárgyak többfélék lehetnek, sőt az is gyakran előfordul, hogy egy talizmán több csillagjegy mellé is van rendelve.

A születésnapod nagyon erőteljes kiindulópont és sok információt tartalmaz rólad és arról, hogyan hangolhatod össze magad azzal az energiával, ami jó szerencsét és csodákat hoz létre. Mi most leírjuk neked, csillagjegyed szerint mi az, ami a szerencsét hozó tárgyak közé tartozik.

KOS

kos, kos csillagjegy, kos horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A Kos számára az elefánt az, amely a sikert és a szerencsét vonzza be.
A fából készült elefántoknak hatalmas nagy szerencse-energiájuk van, fontos, hogy csak azok az elefántok hoznak szerencsét, amelyeknek az orruk felfelé áll. Amelyeknek lefelé forduló ormányuk van, sajnos a negatívat erősítik. Ha viszont a felfelé álló ormányút választjuk, akkor a fölvirágozás, a boldogság, a munkahelyi sikerek és a szerencse energiákat teremtjük meg. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

BIKA

bika, bika csillagjegy, bika horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A Bikáknak egy tükör az, ami vonzza, erősíti, mozgásban tartja a szerencséjüket. Fontos, hogy a tükör ne legyen törött, sérült, mert akkor megtörik a szerencse is.
A sík tükör vonzza a pozitív energiát, a homorú tükör szétszórja, semlegesíti a negatív energiákat. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

IKREK

ikrek, ikrek csillagjegy, ikrek horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A teknős a hátán cipeli a világot, és szerencsét hoz mindenkinek, de az Ikreknek kifejezetten. Ha úgy érzed, szerencsétlen vagy, akkor hordj magadnál egy kis teknőst ábrázoló kabalát, ami erősebbé tesz, és egy szerencsepajzsot von köréd. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

jós, jóslás, jósnő, szerencse, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgyak, csillagjegy, csillagjegyed szerint szerencsét hozó tárgyak, amulett, kabalák

RÁK

rák, rák csillagjegy, rák horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A pénzérmékkel teli fa sikert és szerencsét hozhat az életedbe. A fa már önmagában is egy szerencse jelkép, hiszen a növekedést és a stabilitást szimbolizálja. Az a legszerencsésebb, ha a szerencsefát a lakás jólét- és növekedés területén helyezed el, ami a bejárattal szembeni baloldali sarok. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

OROSZLÁN

oroszlán, oroszlán csillagjegy, oroszlán horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

Az ásványkövek szerencsét hozó tárgyaknak minősülnek, mivel tisztítják és energetizálják a teret, és az élet azon területét, ahová elhelyezzük őket. Egy természetes rózsakvarc kristály elhelyezése egy Oroszlán lakásában igazán nagy szerencsét hozhat. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

SZŰZ

szűz, szűz csillagjegy, szűz horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A Szűz számára a legjobb szerencsét hozó tárgy az, amelyik pillangót ábrázol. A pillangópár az átalakulást, az újjászületést és a szerencsét is jelképezi. A folyamatos szerencse érdekében érdemes mindig magunknál hordani ezt a szimbólumot. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

MÉRLEG

mérleg, mérleg csillagjegy, mérleg horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A pávatoll számodra a szerencse szimbóluma. Egy pávatoll, vagy pávatoll medál hihetetlen szerencse bevonzásra képes a Mérleg életében. A pávatoll szerencsét hoz a szerelemben. Aki egyedül van, segítségével magához vonzhatja a vágyott partnert, aki párkapcsolatban él, annak pedig elősegíti, hogy a kapcsolat tartóssá váljon. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

jós, jóslás, jósnő, szerencse, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgyak, csillagjegy, csillagjegyed szerint szerencsét hozó tárgyak, amulett, kabalák

SKORPIÓ

skorpió, skorpió csillagjegy, skorpió horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

Egy általad választott dísz kő, vagy kőből készült szobrocska az, ami szerencsét fog hozni. Válassz gömbölyded, lekerekített köveket, vagy olyan szobrocskát, amelyet könnyedén el tudsz helyezni a lakásodban. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

NYILAS

nyilas, nyilas csillagjegy, nyilas horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A hal leginkább a Nyilasoknak hoz igazi szerencsét. Továbbá a pénzt is vonzza, így az akváriumnak vagy a halszobrocskának a dolgozószobában van a helye. Semmiképpen se tedd a hálószobába, mert elúsztathatja a boldogságot! Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

BAK

bak, bak csillagjegy, bak horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A delfin fogja meghozni számodra a régóta várt szerencsét és változást. Szerencsét hoz a szerelemben és minden emberi kapcsolatot jobbá tesz. Az indiánoknál Isten küldöttének és a nagy szellem megtestesülésének számított. A görögöknél a delfinek a halottak lelkét vezetik a „megboldogultak szigetére”. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

VÍZÖNTŐ

vízöntő, vízöntő csillagjegy, vízöntő horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A szerencsebambusz lesz a Te szerencseszimbólumod. Igazi szerencsét hozó növény, amit bárhol elhelyezhetsz a lakásban. A felfelé kúszó zöld növényke vízben érzi jól magát, ezért kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

HALAK

halak, halak csillagjegy, halak horoszkóp, horoszkóp, szerencsét hozó tárgy, szerencsét hozó tárgy csillagjegy szerint

A kis Buddha szoborral építheted be életedbe a váratlan szerencsét. Nagyon sokféle változata ismert. A leghíresebb a nevető Buddha, ami általánosan vonzza a szerencsét, sikert, boldogságot, és minden jót, amire vágyunk. Szeretnéd tudni, hogy neked személyre szabottan melyik tárgy hoz biztosan szerencsét? Kérdezd meg jósainkat!

Úgy érzed, hogy üldöz a balszerencse, semmi sem sikerül? Akkor negatív energiák áldozata lehetsz! Kérj tisztítást és szerencse-energiát, Tündér Lili jósnő vagy Bettina  jós végzik ezt el neked a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Egy jóslás után az is kiderül, hogy neked személyre szabottan milyen tárgy, amulett vagy kabala fogja bevonzani az állandó szerencsét és jólétet! Keresd fel jósainkat külföldről is, ha segítségedre van szükséged az élet bármely területén! Eléred őket Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét