Ez a talizmán véd meg a balesetektől

talizman

A talizmánok olyan eszközök, amelyek mágikus erővel bírnak viselőjére. Most megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján melyik szimbólumot ábrázoló talizmán véd meg a balesetektől és a szerencsétlen események bekövetezésétől! Azt se feledjük, hogy a balesetek okkal történnek, mind-mind figyelmeztető jelek, intelmek arra, hogy nem jó irányba haladunk. Nehezen kerülhetők ki, de a saját talizmánod segítségével elkerülhetnek a szertencsétlenségek. 

Tudod, miért értek eddig balesetek? Kattints IDE, és tudd meg!

KOS

Kos jegy

A Kelták legősibb jelképe a Kelta hurok, amely megvéd a balesetek bekövetkezésétől.

Az ősi szimbólum az egymásba fonódással a végtelen védelmet jelképezi a Kos jegyben születettek számára.

BIKA

Bika jegy

Az egyiptomiak mitológiájából ismert Ízisz csomója biztosítja számodra a balesetek elleni védelmet. A hosszú és egészséges életet is jelképező talizmánt a gonosz erők és balszerencse távoltartására is használták.

IKREK

Ikrek jegy

A te balesetek elleni talizmánod a Hórusz szeme. Ezt a talizmánt az egészséggel, újjászületéssel, és a negatív energiák elleni védelmi funkcióval szokták azonosítani.

Nem csak a balesetek, de a negatív erők ellen is védekezni akarsz? Kattints IDE!

talizmán

RÁK

Rák jegy

Azon szerencsés csillagjegyek egyike, akinek nagyon sok védelmi talizmánja lehet.

Az ásványkövek számodra nem csak a szerencsét, de a balesetek elleni védelmet is biztosítják. Egy természetes kristály a nyakadban igazán hatékony lehet a balszerencse és a balesetek kivédésében.

OROSZLÁN

Oroszlán jegy

Számodra a patkó fogja meghozni a szerencsét és védelmet nyújt a váratlan balesetek ellen. Fontos, hogy ügyelj az „U” alakra, mert így lesz igazán hatékony. Elég, ha kinyomtatod ezt a szimbólumot, és elhelyezed a pénztárcádban, így az anyagi helyzetedben is szerencsét remélhetsz.

SZŰZ

Szűz jegy

A te csillagjegyednek igen könnyű dolga lesz, ha el akarja kerülni a baleseteket. Készíts karkötőt vörös színű fonálból, és figyelj arra, hogy a szerencsét jelképező, 7 darab csomó legyen rajta.

Intő jel lehet, ha már balesettel álmodtál. Ne várakozz tovább és készítsd el ezt a fehér mágia védelemmel bíró talizmánt.

Ha szeretnéd megtudni, hogy melyek a szerencsétlen napjaid, illetve melyek azok a tárgyak, amelyek szerencsétlenséget hozhatnak az életedbe, akkor hívd Machita vagy Ezo jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segítségével az életed szerencséssé változhat!

Elérhetőek szakembereink külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

MÉRLEG

Mérleg jegy

A Mérlegnek a nem mindennapi négylevelű lóhere nem csak szerencsés fordulatokat hoz, de a szakemberek szerint ez a mágikus amulett véd meg a balesetektől is. Viselheted magadon, de a sokszor használt, személyes tárgyaidon egyaránt.

Azt hiszed, a lóhere nem véd meg a balesetektől? Biztosítsd be magad ezzel a kattintással!

talizmán

SKORPIÓ

Skorpió jegy

A Skorpió jegy szülötteinek a felfelé álló pentagram nyújt mágikus védelmet a balesetek bekövetkezése ellen. A pentagram a fehér mágia jelképe, az ötször megtörő és önmagát ötször metsző vonal kivédi az összes balszerencsés eseményt.

NYILAS

Nyilas jegy

A Fatima tenyereként is ismert talizmán nem csak a Keleten, de már nálunk is igen elterjedt. Vallási nézeteidtől függetlenül számodra ez a tárgy tudja biztosítani az igazi védelmet és szerencsét.

Spirituális képességeidnek köszönhetően egyébként bármilyen tárgyat képes vagy számodra védelmezővé „varázsolni”.

BAK

bak

Egy általad talált kagyló fogja meghozni számodra a régóta várt szerencsét és védelmet biztosít a balesetektől. Ha eddig még nem gyűjtöttél be egyet sem, akkor érdemes kimenned a vízpartra és beszerezni a védelmi talizmánodat.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegy

Melyik szám a szerencseszámod? Ez lesz a Te védelmet biztosító szimbólumod! Nincs más dolgod, mint leírni egy papírra és elhelyezni a pénztárcádban. Ha ékszerként magadon viseled, még hatékonyabb védelmet nyújt a balesetek kivédésében.

HALAK

Halak jegy

A kis Buddha jelképével teremtheted meg a védelmet a balesetek ellen. Nagyon sokféle változata létezik. Válassz egyet és készíts belőle talizmánt, amelyet mindig magadnál tudsz tartani.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét