Ez a férfi MÁGIA által lett MILLIOMOS – De hogyan?

mágia

Misztikus felhő övezi a mágiával bevonzott nagy nyereményeket. Biztosan te is kíváncsi vagy, hogy lehetséges-e mágia által nagy nyereményhez jutni, és ha ez valakinek sikerült, akkor hogyan csinálta?

Szerezd be ezeket a tárgyakat, hogy a változás mielőbb megérkezzen a Te életedbe is! Kattints IDE!

K.J. 2013-ban utolsó pénzén és utolsó elkeseredésében hívta fel a tv2 Astro Világ című műsorát. A tanácsadó, akivel beszélt, értetlenkedett, mert állította, úgy látja, K. J.-nek sok pénze van, amihez nyeremény útján jutott hozzá.

  • J. kicsit csalódott a jóslatban, hiszen már ennivalóra sem volt pénze, ezért kérte, hogy a műsorvezetővel, Alexander mestermágussal beszélhessen. Miután bemondta a születési dátumát, Alexander olyat mondott, amitől elakadt a lélegzete. Azt mondta:

Az Ön születési dátumában kétszer is szerepel a 7-es és kétszer a 8-as szám. Ön egy kiválasztott, hiszen a szerencse száma, és a pénz száma is 2-szer jelenik meg az Ön életében. A kolléganőm nem tévedett, Önnek már nyernie kellett volna a múlt héten, és úgy látom, vásárolt egy szelvényt, de elhagyta valahol.

K.J. visszaigazolta a mágust, hogy valóban így történt, majd hozzátette, hogy kételkedik abban, hogy nyert, bár arra nem emlékszik, milyen számokat tett meg. Alexander személyesen 3 kollégája segítségével elvégzett egy szerencse blokkoldó mágiát.

mágia

Végül megkérte K.J.-t, hogy végezze el EZT a fehér mágiát!

  • J. szkeptikus volt, hiszen már többször telefonált a műsorokba, és többször ráerősített, mégsem történt eddig semmi.

Alexander tanácsára beszerzett néhány tárgyat, ami védelmet nyújt a negatív energiák ellen. Ezeket ITT találod!

A szerencse blokkoldó mágia elvégzése után, még arra is emlékszik, hogy ez egy hétfői napon történt, szóval ezt követően a harmadik napon, vagyis csütörtökön, amikor a kutyáját sétáltatta a szokásos félreeső, füves helyen, megtalálta a földön a picit már elázott, de azért még ép szelvényt, amelyet korábban elhagyott.

Azonnal hazavitte, megszárította, majd ellenőrizte a két héttel korábban vásárolt szelvény számait. Emlékszik, izgalmában az aktuális heti számokat nézte, de aztán rájött, hogy meg kell keresnie a korábbi húzások nyertes számait.

Amikor rájött, hogy egy telitalálatos szelvényt szorongat a kezében, azonnal telefonált az Asztro Vonalra és Alexanderrel akart beszélni. Alexander éppen nem volt elérhető, ezért várnia kellett meg három napot, hogy beszélhessenek. K.J. azt meséli, ez volt élete három legboldogabb napja, ugyanis, bár a nyertes szelvényt bemutatta, a nyeremény folyósításáig eltelt idő alatt csak arra várt, hogy Alexanderrel beszélhessen, és megköszönje neki a segítségét.

mágia

Meglepte Alexander szerénysége, amikor ő kijelentette, hogy “Én csak aktiváltam az Ön sorsában megírtakat, oldottam a blokkokat, de az Ön kitartása és hite vonzotta be a nagy nyereményt.”

Alexander felhívta a figyelmét az adakozásra, és K. J. ezt sem felejtette el. Kért egy gazdagság megtartó mágiát, hogy a pénz ne folyjon ki a kezei közül. Állítja, hogy sok más lottó nyertessel ellentétben neki még mindig meg van szinte a teljes összeg, hiszen a befektetett pénz kamataiból él, és abból segít másokat is. Befektetési tanácsokat is az Asztro Vonal munkatársaitól kért, és bár nem értett egyet az összes javaslattal, el kell ismernie, hogy minden befektetése megtérült, és anyagi gondjai azóta nincsenek.

További mágiával megfelelő társat is talált magának, akivel most várják első gyermeküket. A beszélgetés végén, amikor arról faggattuk, mit tanácsol azoknak, akik még nem nyertek, de szeretnének egy főnyereményt, azt mondta:

Könnyű nekem okoskodni, de én azt javasolnám, hogy ne adják fel, mert csak erős hittel és akarattal lehet bármit elérni. A mágia működik, de kell hozzá az is, hogy elhiggyük, amit kérünk az égiektől, és amire vágyunk. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy naponta 10 percet csak arra szánjon, hogy elképzeli, mire költene egy nagy nyereményt.

Fogadd meg K. J. tanácsát és kérj pénzbevonzó- vagy nyeremény mágiát a kollégáinktól, hogy te is megüthesd a főnyereményt!

Pénzbevonzó rituálét szeretnél kérni, ami tényleg hatásos? Leopold vagy Ágnes jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik emberek életét változtatták meg a tudásuk és a rituáléik segítségével!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

János on február 23, 2017 Válasz

Hozzászólás
Szeretnek tobbet tudni
Phoenix Arizona USA

    Astro 24h on február 23, 2017 Válasz

    Kedves János! A cikkben ott van az egész történet. Mire lenne kíváncsi?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét