CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Éves horoszkóp 2017

Kos

Kos

Jól kezdődik az éved, ha ügyesen bánsz az energiáiddal, a kezdeti lendületet sokáig képes leszel megőrizni. Leginkább egészségedre érdemes figyelni, mert egy nem várt betegség foghat vissza leginkább a sikerek elérésében. Mások negatív energiája is okozhat gondot, ezért érdemes hívnod Rycardót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérned egy rontásvizsgálatot, amelynek segítségével egy kis szerencsét is hozhatsz magadnak! Szerelemben könnyen tévedhetsz ingoványos talajra, különösen az esztendő utolsó hónapjában!

Bika

Bika

Az év első fele nehezen indul anyagiakban, de aztán számíthatsz némi erősödésre. Leginkább a szerencsében bízhatsz a 2017-es esztendőben. Sajnos a szerencse változó, ezért tudnod kell, hol, mikor és hogyan élsz a megnövekedett szerencsével. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) és kérd el tőle a saját szerencse elemzésed, ami alapján tudod majd az időt és helyet, ahol a szerencse ér majd téged! Szerelemben vigyázz, ha még nem vagy kapcsolatban, mert könnyen keveredhetsz olyan partnerbe, aki több vasat is tart a tűzben. Meglévő kapcsolatodban az év közepe táján okozhat gondot a féltékenység.

Ikrek

Ikrek

Igazán sok energiád lesz az év első felében, alig bírod magad lekötni, ami miatt munkában könnyen túlvállalhatod magad. Ne tedd, mert csak három hónapig leszel ilyen rugalmas, utána visszaáll minden a régibe. Inkább alkalmazz egy sikermágiát, hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérd a titkos rituálét, amely megváltoztathatja az életed! Szerelemben ne légy bőkezű, egyszerre csak egy partnerrel kezdj. Ha így teszel, meglátod, még az idén megtalálod az igazit. Júniusra minden hamis barátod eltűnik az életedből, nem kell miattuk bánkódnod.

Rák

Rák

Most érdemes küzdened, ez az esztendő a te éved is lehet. Nem csak a szerencse lesz veled, hanem a sikerre is jó esélyed van. Érdemes minden célod összeírni és elemezni, majd hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi a célmegvalósító titkos sikermágiát, amelynek segítségével védelmet is kapsz! Baráti körödben egy csúnya pletyka kap lábra az év első felében. Ne engedd, hogy összesúgjanak a hátad mögött, mert tétlenségednek akár a partnerkapcsolatod is kárát láthatja majd!

havi horoszkóp

Oroszlán

Munkádban légy óvatos, rajtad a világ szeme! Sok Oroszlán szülött lép előrébb munkában, ezért jobban figyelik a munkád, mint eddig. Anyagi helyzetednek sem árt a fellendülés, hiszen egy nagyobb kiadásod lesz a nyári hónapokban. El is kerülheted ezt a kiadást, hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez neked egy sorsfordítást a rossz csillagzattal szemben! Családod túl sok mindenben támaszkodik rád. A rokonoknak többet segítesz, mint a párodnak, ebből még baj lehet. Gondoskodj arról, hogy az energiáid kiegyenlítődjenek az idén.

Szűz

Szűz

Legyen hited, mert ez az év az az év, mikor a legtöbb Szűz jegyben született ember élete nagyot fordul. Pénz, bőség és siker vár arra, akinek van hite! Munkában, vagy csak anyagiakban, vagy mindkét helyen várható fejlődés. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy személyes jóslást, hogy megtudd, mi is az, ami ténylegesen rád vár. Ezt a hívást nem fogod megbánni! Szerelemben légy figyelmesebb az év első felében, ha ismét boldog év végére vágysz. Lehet, félre kell tenned a barátokat kicsit, a családi boldogság érdekében.

Mérleg

Mérleg

Nagyon sok energiát fektetsz olyan dolgokba, amelyekből nem kapsz kellő hasznot, illetve pozitív visszajelzést. Ideje összpontosítanod arra, amire születtél, ami leginkább sorsfeladatod. Ebben az esztendőben változik sok dolog az életedben, különösen, ha nem azon az anyagi karmán vagy, amin lenned kell. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a karma elemzést, és ismerd meg a karmaváltás lehetőségét, ami gyógyír minden bajodra! Szerelemben, ha már van kapcsolatod, boldog esztendőre számíthatsz. Amennyiben még nincs, akár több partner is érkezhet, érdemes mindenkiről majd külön jóslatot kérned.

Skorpió

Skorpió

Az esztendő első fele nehezen fog menni, sok anyagi gonddal találhatod szembe magad. Munkában viszonylag kiegyensúlyozott lesz minden, de itt sem árt majd az óvatosság, mert egy rosszakaród keresztbe tehet. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy rontás- és rossz szellemek elleni védelmet az évre, mert vonzhatod magadhoz az idén a szellemeket! Baráti körödbe ne fektess túl sok energiát, inkább családodra fordítsd több figyelmet. Szerelmi életedben is így lehetsz boldogabb, mert a barátok könnyen fordulhatnak el tőled, viszont partneredet féltékennyé tehetik.

havi horoszkóp

Nyilas

Nyilas

Az esztendő első felében, a munka könnyen kavarhat meg. Több lehetőséged is adódhat és nem fogod tudni, érdemes-e változtatnod, vagy sem. Ebben segít majd neked Boszi Kata, hívd a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy kártya jóslást, ami sok kérdésedre adja majd meg a választ. Anyagi helyzeted is változásért kiált már egy ideje, így itt is fontos lesz a munka váltás, a több kereset. Szerelmednek mondj el mindent, mert a titkok csak féltékenységet ébresztenek. Próbálj élni vele, az örömöknek, hiszen ezért vagytok együtt, hogy jó, könnyebb és szebb legyen az életetek.

Bak

Bak

Amit nagyon akarsz, azt mindig képes vagy elérni, éppen ezért érthetetlen, hogy miért mindig a szerencsére építesz. Ebben az esztendőben veled lehet a szerencse, de csak és céljaid megvalósításában fog az támogatni téged. Hívd Amaritát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki védelmi mágiát rak a céljaidra, hogy semmi se legyen képes letéríteni utadról! Anyagi helyzetednek sem árt a védelem, mert valaki könnyen részesedhet jogtalanul a te javaidból. Szerelemben ebben az esztendőben kell elkötelezned magad, ha még nem tetted. Ez az év a nagy változások éve, így könnyen lehet, mire újra Szilveszter lesz, már család vesz körül.

Vízöntő

Vízöntő

Úgy érzed, kezdesz belefáradni a küzdelmekbe, pedig még csak el sem kezdődött az év. Légy kitartó, mert ebben az esztendőben bizony komoly sikereket érhetsz el. Akár a szerencse is veled lehet, nem kizárt, hogy az év nyertese éppen te leszel. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerencse- és nyeremény mágiát, mert most jegyedre megéri, hiszen egy Vízöntő lesz az esztendő legnagyobb nyertese! Szerelmi életedben is nagy kihívás vár rád. Kapcsolatod egyre komolyabb szinten kezd működni, ezért érdemes elgondolkodnod, hogy az idén nevet is adsz majd a változásoknak.

Halak

Halak

A változás ebben az évben, amire leginkább szükséged van. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy munkád megváltozzon, illetve kereseted növekedjen. Szerencséd is segítségedre lehet, különösen, ha egy kis mágiát is bevetsz annak érdekében. Hívd Igazgyöngyöt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerencse- és siker mágiát az új esztendőre! Magánéletedben nagyon sok kuszaság jelenhet meg. Résen kell lenned, túl sok félreérthető dolog van életedben, amire rámehet a kapcsolatod. Tudatnod kell partnereddel, hogy számodra Ő fontosabb, mint a karriered!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619