CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Éves horoszkóp 2017

Kos

Kos

Jól kezdődik az éved, ha ügyesen bánsz az energiáiddal, a kezdeti lendületet sokáig képes leszel megőrizni. Leginkább egészségedre érdemes figyelni, mert egy nem várt betegség foghat vissza leginkább a sikerek elérésében. Mások negatív energiája is okozhat gondot, ezért érdemes hívnod Rycardót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérned egy rontásvizsgálatot, amelynek segítségével egy kis szerencsét is hozhatsz magadnak! Szerelemben könnyen tévedhetsz ingoványos talajra, különösen az esztendő utolsó hónapjában!

Bika

Bika

Az év első fele nehezen indul anyagiakban, de aztán számíthatsz némi erősödésre. Leginkább a szerencsében bízhatsz a 2017-es esztendőben. Sajnos a szerencse változó, ezért tudnod kell, hol, mikor és hogyan élsz a megnövekedett szerencsével. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc) és kérd el tőle a saját szerencse elemzésed, ami alapján tudod majd az időt és helyet, ahol a szerencse ér majd téged! Szerelemben vigyázz, ha még nem vagy kapcsolatban, mert könnyen keveredhetsz olyan partnerbe, aki több vasat is tart a tűzben. Meglévő kapcsolatodban az év közepe táján okozhat gondot a féltékenység.

Ikrek

Ikrek

Igazán sok energiád lesz az év első felében, alig bírod magad lekötni, ami miatt munkában könnyen túlvállalhatod magad. Ne tedd, mert csak három hónapig leszel ilyen rugalmas, utána visszaáll minden a régibe. Inkább alkalmazz egy sikermágiát, hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), és kérd a titkos rituálét, amely megváltoztathatja az életed! Szerelemben ne légy bőkezű, egyszerre csak egy partnerrel kezdj. Ha így teszel, meglátod, még az idén megtalálod az igazit. Júniusra minden hamis barátod eltűnik az életedből, nem kell miattuk bánkódnod.

Rák

Rák

Most érdemes küzdened, ez az esztendő a te éved is lehet. Nem csak a szerencse lesz veled, hanem a sikerre is jó esélyed van. Érdemes minden célod összeírni és elemezni, majd hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégzi a célmegvalósító titkos sikermágiát, amelynek segítségével védelmet is kapsz! Baráti körödben egy csúnya pletyka kap lábra az év első felében. Ne engedd, hogy összesúgjanak a hátad mögött, mert tétlenségednek akár a partnerkapcsolatod is kárát láthatja majd!

havi horoszkóp

Oroszlán

Munkádban légy óvatos, rajtad a világ szeme! Sok Oroszlán szülött lép előrébb munkában, ezért jobban figyelik a munkád, mint eddig. Anyagi helyzetednek sem árt a fellendülés, hiszen egy nagyobb kiadásod lesz a nyári hónapokban. El is kerülheted ezt a kiadást, hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki elvégez neked egy sorsfordítást a rossz csillagzattal szemben! Családod túl sok mindenben támaszkodik rád. A rokonoknak többet segítesz, mint a párodnak, ebből még baj lehet. Gondoskodj arról, hogy az energiáid kiegyenlítődjenek az idén.

Szűz

Szűz

Legyen hited, mert ez az év az az év, mikor a legtöbb Szűz jegyben született ember élete nagyot fordul. Pénz, bőség és siker vár arra, akinek van hite! Munkában, vagy csak anyagiakban, vagy mindkét helyen várható fejlődés. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy személyes jóslást, hogy megtudd, mi is az, ami ténylegesen rád vár. Ezt a hívást nem fogod megbánni! Szerelemben légy figyelmesebb az év első felében, ha ismét boldog év végére vágysz. Lehet, félre kell tenned a barátokat kicsit, a családi boldogság érdekében.

Mérleg

Mérleg

Nagyon sok energiát fektetsz olyan dolgokba, amelyekből nem kapsz kellő hasznot, illetve pozitív visszajelzést. Ideje összpontosítanod arra, amire születtél, ami leginkább sorsfeladatod. Ebben az esztendőben változik sok dolog az életedben, különösen, ha nem azon az anyagi karmán vagy, amin lenned kell. Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd a karma elemzést, és ismerd meg a karmaváltás lehetőségét, ami gyógyír minden bajodra! Szerelemben, ha már van kapcsolatod, boldog esztendőre számíthatsz. Amennyiben még nincs, akár több partner is érkezhet, érdemes mindenkiről majd külön jóslatot kérned.

Skorpió

Skorpió

Az esztendő első fele nehezen fog menni, sok anyagi gonddal találhatod szembe magad. Munkában viszonylag kiegyensúlyozott lesz minden, de itt sem árt majd az óvatosság, mert egy rosszakaród keresztbe tehet. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy rontás- és rossz szellemek elleni védelmet az évre, mert vonzhatod magadhoz az idén a szellemeket! Baráti körödbe ne fektess túl sok energiát, inkább családodra fordítsd több figyelmet. Szerelmi életedben is így lehetsz boldogabb, mert a barátok könnyen fordulhatnak el tőled, viszont partneredet féltékennyé tehetik.

havi horoszkóp

Nyilas

Nyilas

Az esztendő első felében, a munka könnyen kavarhat meg. Több lehetőséged is adódhat és nem fogod tudni, érdemes-e változtatnod, vagy sem. Ebben segít majd neked Boszi Kata, hívd a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj egy kártya jóslást, ami sok kérdésedre adja majd meg a választ. Anyagi helyzeted is változásért kiált már egy ideje, így itt is fontos lesz a munka váltás, a több kereset. Szerelmednek mondj el mindent, mert a titkok csak féltékenységet ébresztenek. Próbálj élni vele, az örömöknek, hiszen ezért vagytok együtt, hogy jó, könnyebb és szebb legyen az életetek.

Bak

Bak

Amit nagyon akarsz, azt mindig képes vagy elérni, éppen ezért érthetetlen, hogy miért mindig a szerencsére építesz. Ebben az esztendőben veled lehet a szerencse, de csak és céljaid megvalósításában fog az támogatni téged. Hívd Amaritát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki védelmi mágiát rak a céljaidra, hogy semmi se legyen képes letéríteni utadról! Anyagi helyzetednek sem árt a védelem, mert valaki könnyen részesedhet jogtalanul a te javaidból. Szerelemben ebben az esztendőben kell elkötelezned magad, ha még nem tetted. Ez az év a nagy változások éve, így könnyen lehet, mire újra Szilveszter lesz, már család vesz körül.

Vízöntő

Vízöntő

Úgy érzed, kezdesz belefáradni a küzdelmekbe, pedig még csak el sem kezdődött az év. Légy kitartó, mert ebben az esztendőben bizony komoly sikereket érhetsz el. Akár a szerencse is veled lehet, nem kizárt, hogy az év nyertese éppen te leszel. Hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerencse- és nyeremény mágiát, mert most jegyedre megéri, hiszen egy Vízöntő lesz az esztendő legnagyobb nyertese! Szerelmi életedben is nagy kihívás vár rád. Kapcsolatod egyre komolyabb szinten kezd működni, ezért érdemes elgondolkodnod, hogy az idén nevet is adsz majd a változásoknak.

Halak

Halak

A változás ebben az évben, amire leginkább szükséged van. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy munkád megváltozzon, illetve kereseted növekedjen. Szerencséd is segítségedre lehet, különösen, ha egy kis mágiát is bevetsz annak érdekében. Hívd Igazgyöngyöt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerencse- és siker mágiát az új esztendőre! Magánéletedben nagyon sok kuszaság jelenhet meg. Résen kell lenned, túl sok félreérthető dolog van életedben, amire rámehet a kapcsolatod. Tudatnod kell partnereddel, hogy számodra Ő fontosabb, mint a karriered!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Október havi szerelmi horoszkóp

Október havi szerelmi horoszkóp   Kos  A havi horoszkóp sok eseményt jósol előre. Szerelemben fogd kicsit lazábban a gyeplőt, próbáld értékelni a könnyed ismeretségeket. Meglévő kapcsolatodban egy régi emlék mindig nem került helyre. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, párodat valaki el szeretné csábítani!   Bika  Észre sem veszed, hogy […]

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.   KOS Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát […]

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre    Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.   Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által […]

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.   KOS Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az […]

Cigánykártya üzenete Októberre

A Cigánykártya üzenete Októberre    Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907