Egy jósnő blogja – Elváljak vagy maradjak?

Az “Egy jósnő blogja” azért íródott eredetileg, hogy hétköznapi, mindennapi problémákat beszéljünk meg. Sokakat foglalkoztatnak a szellemek, a tisztánlátás, a jóslás világa, de a minap azt is megkérdezték tőlem, hogy amikor jósolok, mi az a kérdés, amit leggyakrabban feltesznek.

 

Először is, majdnem mindenki azt hiszi, hogy előre látom a szemem előtt a szombati lottóhúzást…

Ha látnám, milliárdos jósnő lenne a nevem. Tény, hogy volt már, hogy én segítettem hatalmas nyereményekhez az ügyfeleimet, szerencseszámokkal és lottó tippekkel, de nem látom mind az 5 számot, és nem vagyok milliárdos jósnő… még! 

 

Olvasd el a bemutatkozómat ITT! Írj nekem! Beszélgessünk!

 

De kanyarodjunk vissza a jósláshoz. Nem a lottószámok a válasz a kérdésre. A legtöbb ügyfelem, aki kérdéssel jelentkezik, általában párkapcsolati kérdést tesz fel.

Azt szeretnék nagyon sokan, hogy a kártya mondja meg nekik, hogy mi a helyes döntés, és a kártya ne csak árulkodjon, hanem hozzon döntést helyettük.

A kártyától sok izgi dolgot kérdeznek: melyik pasit válassza, melyik pasi csalná meg, melyiktől lehet gyereke, melyiknek van legtöbb pénze…stb.

És persze a pasik is felkeresnek, ugyanezekkel vagy hasonló kérdésekkel, nézzem meg ezt a feleségéről, nézzem meg azt a csajáról, egyik lány a másik után.

 

Ez jól is van így. A kártya nagyon tud beszélni, azt is megmutatja, amire nem vagyok kíváncsi, de hát mit tehetek, már megszoktam, hogy azt is látom mások múltjában, jelenében és jövőjében, amit nem akarok.

Viszont, a kártya útmutatást ad, választ a kérdésre, megmutatja most a jelenben a helyes döntést, és azt, hogy mi a helyzet pontosan, mi van körülötted, és mi lesz, mi lehet, ha te is szeretnéd.

 

A kártya és a jósnő nem fogja megtenni a lépést a kérdező helyett, és nem vállalhatja a döntés következményeit, és nem is felelős. Nem a kártya él együtt a pároddal, hanem TE.

Meg tudom nézni, hogy megcsal-e, azt is látom, hogy megbocsátasz-e neki, vagy nem bocsátod meg.

 

Nem csak rossz szellemek léteznek! A story egy jó szellemről szól, de ettől tuti kiráz a hideg! Kattints IDE

 

De miután elmondtam a kérdésre a választ, neked kell feldolgoznod, és végig gondolnod a következményeket. Megnyílik több út előtted, miután feldolgoztad a megcsalás tényét. Megnézem, külön-külön, hogy melyik út merre vezet téged, hol keressük meg a boldogságot neked, mert mindenki boldogságra születik. De képes leszel menni az úton? Képes vagy megfogadni a jó tanácsot?

Van megcsalás, ami megbocsátható. Van, amikor az ügyfél a flörtöt is megcsalásnak veszi, és neki már nem fér bele, nem bocsát meg. De sajnos van olyan fajta ember is, akinek nem szabadna megbocsátani, és mégis újra meg újra besétál a csapdába. Az ilyen eseteknél én sosem szoktam hazudni az ügyfél kedvéért. Kerek-perec megmondom, hogy abból a kapcsolatból igenis ki kell lépni, akkor is, ha tízszer hív fel azért, mert kifogást generál, hogy miért nem szabad elválnia. Van az a helyzet, amikor már SEMMI nem szól a válás ellen, vagyis a kapcsolat és a házasság mellett. Válni kell és kész.

 

Sikertörténet! A jósnő segített megtalálni egy eltűnt kisfiút! Részletek ITT!

 

Van a másik véglet is. Amikor nem akarsz megbocsátani, és nagyon kényes a dolog, de bárhonnan nézed, az a vége, hogy igenis ki kell tartanod, és helyre kell hoznod a rossz párkapcsolatot, mert ő a te boldogságod.

Az ilyen döntéseket sosem szabad érzelmektől túlfűtve, dühösen meghozni, vagy összeroppanva.

100 nagy levegő, nyugalom, egy barátnő és egy jósnő.

Azért is jó egyébként a telefonos jóslás, mert itt senki sem látja a másik arcát. Nem tudja senki, hol laksz, ki vagy, ki a te párod, ki a szerető, ki az anyós, após. És a jósnőnek mindig az az érdeke, amit a kártya is mutat, megtalálni a boldogságod.

 

Ha párkapcsolati válságban vagy, rossz házasságban vagy rossz kapcsolatban élsz, váláson gondolkozol, nem is tudod, hogy menj vagy maradj, melyiket válaszd, mindig fordulj kártya jósnőhöz!

Olyat válassz, akinek a szex, szerelem, házasság a specialitása, és pár percen belül okosabb leszel, és látni fogod a kiutat!

Ha bántalmazó kapcsolatban élsz, akkor egy percig se gondolkozz, azonnal kérj segítséget a családtól, barátoktól és hivatalos helyről!

 

Küldj SMS-t a 06 90 642 426-ra (330Ft/sms), írd a JÓSNŐ kulcsszót, neved, életkorod, és tedd fel a kérdésed! Bármit kérdezhetsz, és én válaszolok neked!

 

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522