Egy jósnő blogja – Elváljak vagy maradjak?

Az “Egy jósnő blogja” azért íródott eredetileg, hogy hétköznapi, mindennapi problémákat beszéljünk meg. Sokakat foglalkoztatnak a szellemek, a tisztánlátás, a jóslás világa, de a minap azt is megkérdezték tőlem, hogy amikor jósolok, mi az a kérdés, amit leggyakrabban feltesznek.

 

Először is, majdnem mindenki azt hiszi, hogy előre látom a szemem előtt a szombati lottóhúzást…

Ha látnám, milliárdos jósnő lenne a nevem. Tény, hogy volt már, hogy én segítettem hatalmas nyereményekhez az ügyfeleimet, szerencseszámokkal és lottó tippekkel, de nem látom mind az 5 számot, és nem vagyok milliárdos jósnő… még! 

 

Olvasd el a bemutatkozómat ITT! Írj nekem! Beszélgessünk!

 

De kanyarodjunk vissza a jósláshoz. Nem a lottószámok a válasz a kérdésre. A legtöbb ügyfelem, aki kérdéssel jelentkezik, általában párkapcsolati kérdést tesz fel.

Azt szeretnék nagyon sokan, hogy a kártya mondja meg nekik, hogy mi a helyes döntés, és a kártya ne csak árulkodjon, hanem hozzon döntést helyettük.

A kártyától sok izgi dolgot kérdeznek: melyik pasit válassza, melyik pasi csalná meg, melyiktől lehet gyereke, melyiknek van legtöbb pénze…stb.

És persze a pasik is felkeresnek, ugyanezekkel vagy hasonló kérdésekkel, nézzem meg ezt a feleségéről, nézzem meg azt a csajáról, egyik lány a másik után.

 

Ez jól is van így. A kártya nagyon tud beszélni, azt is megmutatja, amire nem vagyok kíváncsi, de hát mit tehetek, már megszoktam, hogy azt is látom mások múltjában, jelenében és jövőjében, amit nem akarok.

Viszont, a kártya útmutatást ad, választ a kérdésre, megmutatja most a jelenben a helyes döntést, és azt, hogy mi a helyzet pontosan, mi van körülötted, és mi lesz, mi lehet, ha te is szeretnéd.

 

A kártya és a jósnő nem fogja megtenni a lépést a kérdező helyett, és nem vállalhatja a döntés következményeit, és nem is felelős. Nem a kártya él együtt a pároddal, hanem TE.

Meg tudom nézni, hogy megcsal-e, azt is látom, hogy megbocsátasz-e neki, vagy nem bocsátod meg.

 

Nem csak rossz szellemek léteznek! A story egy jó szellemről szól, de ettől tuti kiráz a hideg! Kattints IDE

 

De miután elmondtam a kérdésre a választ, neked kell feldolgoznod, és végig gondolnod a következményeket. Megnyílik több út előtted, miután feldolgoztad a megcsalás tényét. Megnézem, külön-külön, hogy melyik út merre vezet téged, hol keressük meg a boldogságot neked, mert mindenki boldogságra születik. De képes leszel menni az úton? Képes vagy megfogadni a jó tanácsot?

Van megcsalás, ami megbocsátható. Van, amikor az ügyfél a flörtöt is megcsalásnak veszi, és neki már nem fér bele, nem bocsát meg. De sajnos van olyan fajta ember is, akinek nem szabadna megbocsátani, és mégis újra meg újra besétál a csapdába. Az ilyen eseteknél én sosem szoktam hazudni az ügyfél kedvéért. Kerek-perec megmondom, hogy abból a kapcsolatból igenis ki kell lépni, akkor is, ha tízszer hív fel azért, mert kifogást generál, hogy miért nem szabad elválnia. Van az a helyzet, amikor már SEMMI nem szól a válás ellen, vagyis a kapcsolat és a házasság mellett. Válni kell és kész.

 

Sikertörténet! A jósnő segített megtalálni egy eltűnt kisfiút! Részletek ITT!

 

Van a másik véglet is. Amikor nem akarsz megbocsátani, és nagyon kényes a dolog, de bárhonnan nézed, az a vége, hogy igenis ki kell tartanod, és helyre kell hoznod a rossz párkapcsolatot, mert ő a te boldogságod.

Az ilyen döntéseket sosem szabad érzelmektől túlfűtve, dühösen meghozni, vagy összeroppanva.

100 nagy levegő, nyugalom, egy barátnő és egy jósnő.

Azért is jó egyébként a telefonos jóslás, mert itt senki sem látja a másik arcát. Nem tudja senki, hol laksz, ki vagy, ki a te párod, ki a szerető, ki az anyós, após. És a jósnőnek mindig az az érdeke, amit a kártya is mutat, megtalálni a boldogságod.

 

Ha párkapcsolati válságban vagy, rossz házasságban vagy rossz kapcsolatban élsz, váláson gondolkozol, nem is tudod, hogy menj vagy maradj, melyiket válaszd, mindig fordulj kártya jósnőhöz!

Olyat válassz, akinek a szex, szerelem, házasság a specialitása, és pár percen belül okosabb leszel, és látni fogod a kiutat!

Ha bántalmazó kapcsolatban élsz, akkor egy percig se gondolkozz, azonnal kérj segítséget a családtól, barátoktól és hivatalos helyről!

 

Küldj SMS-t a 06 90 642 426-ra (330Ft/sms), írd a JÓSNŐ kulcsszót, neved, életkorod, és tedd fel a kérdésed! Bármit kérdezhetsz, és én válaszolok neked!

 

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Áprilisra

Havi Horoszkóp Áprilisra   KOS Ha valami olyasmit csinálsz, amiben hiszel, akkor arra is minden esélyed megvan a havi horoszkóp szerint, hogy ebben sikereket érj el. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor döntést hozol. Nehezebb időszakon vagy túl, de végül minden a helyére kerülhet. Itt az ideje, hogy bátran elkezdd tervezgetni a […]

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28

Heti horoszkóp 2019.03.21 – 2019.03.28   KOS Gyakran keresed az alkalmat, hogy amiket a fejedbe veszel, véghez is vidd. Mégis szinte minden alkalommal meghátrálsz, úgy érezve, ez neked úgysem sikerülhet. A heti horoszkópod alapján ezen a héten éppen nagy eséllyel adod a fejed elhamarkodott lépésekre, amiknek akár nagyobb veszteség is lehet az eredménye. A sorsodon […]

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!

A tavaszi napéjegyenlőség napján – Fokozottan légy óvatos!   Eljött a napéjegyenlőség napja, és nagyon fontos, hogy most nem csak a pénz bevonzására kell koncentrálnod. A tavaszi napforduló után a nappalok sokkal hosszabbak lesznek. Eljön egy olyan időszak, amikor mi, fehér mágusok, sokkal nagyobb energiákkal tudunk dolgozni.   Mentsd meg a pénzed ezen a fontos […]

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!

Így kérd az égiek segítségét, ha sok pénzt szeretnél bevonzani!   Az égiek segítenek most nekünk a pénz bevonzásában. Egy új évszak vár most ránk, ettől függetlenül mindig jól jön egy kis plusz pénz, és mindig találunk neki jó helyet. Kevesen tudják azonban azt, hogy hogyan is kell helyesen kérni az égiek segítségét, ha sok […]

Egyperces szupermágia, ami villámgyors változást hozhat

Egy perces szuper mágia, ami villámgyors változást hozhat   A mágia nagyon gyors változásokat hozhat el az életedbe. Gondolj a lavinára, amit legtöbbször csak egy pici erő, akár egy hegytetőre szálló madár, indíthat el. Pont ez a szuper mágia lényege. A te sorsodban is ott van annak a lehetősége, hogy valamilyen  pénzmágia, sikermágia, szerencse mágia […]

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21

Heti horoszkóp 2019.03.14 – 2019.03.21   KOS Kosként sok bosszúságot tudsz most okozni másoknak. Jobban teszed, ha nem minden helyzetben és nem mindenkinek mondod el a véleményed, még ha az őszinte is. Néha tudni kell fékezni a nyelved, a béke érdekében. Párkapcsolatodban is vita lehet abból, ha túlzottan kíméletlen leszel. Légy azon, hogy a lehető […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406

Ha szeretnéd tudni, hogy lábalj ki az érzelmi válságból, ne habozz! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 486

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391