Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!

 

Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést.

Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!

 

Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel szoktam beszélgetni a hozzátartozóim közül, vagy milyen szellem lények jelennek meg.

A munkám során is gyakran felmerül a kérdés, és persze, hogy foglalkoztatja az embereket.

Ezért arra gondoltam, mesélek egy kicsit erről.

 

Az első szellemmel való találkozásomat észre sem vettem. Minden úgy kezdődött, mint ahogy egy átlagos 5 éves kislány életében szokott lenni. Megérkezett a szomszéd utcába egy új pajtás. Ő folyton hívott engem játszani, én folyton hívtam őt játszani. Ilyenkor a gyerekek, ha tehetnék, sosem aludnának, sosem ennének, hanem végkimerülésig játszanának, főleg akkor, ha igazi pajtásra találnak. Én is ezt éltem át. Az első igaz barátság. Azt gondolod, hogy sosem ér véget. Annyira jól érzed magad, és 5 évesen nincs benned semmi negatív dolog, előítélet, vagy irigység, mint a felnőttekben.

Persze, ha szerencséd van és jó szüleid vannak, akkor a későbbiekben is tisztességes és jószívű maradsz.

 

Na, de térjünk vissza Annához, mert így hívták. Nagyon meleg volt, amikor megérkezett. Forró nyári napok. Az első pár napban annyira kifáradtam, hogy este anyukámnak nem is tudtam mesélni arról, micsoda kalandokat éltünk át Annával. Aztán, Anna anyukája beteg lett, és gyakran szaladt hozzá haza. Éppen rá vártam egy alkalommal, amikor kijött anyu.

Azt mondta, igazi nagy kislány vagyok, és hihetetlen, hogy ennyire szépen eljátszok, és büszke rám, mert hosszasan hallgatta, milyen szépen mesélek és énekelek. Utána finoman kérdezgetni kezdett arról, hogy egyedül érzem-e magam, bánt-e valami, és a végén kitért a lényegre, hogy miért rázom le az öcsémet, talán haragszom valamiért, ugye tudom, hogy ő mindkettőnket szereti… stb. – szülői aggodalmaskodás…

 

Én néztem rá bután, és nagyon csodálkoztam, hogy mi baja van anyunak, hogy nem vette észre Annát. Ezek után anyu nézett nagyon bután és nagyon ijedten, főleg mikor megtudta, hogy Anna már 3-4 napja jár hozzánk. Kérdezgetett, én válaszoltam. Minél több kalandomat meséltem el, ő annál idegesebb lett, és láttam, hogy kiveri a víz. Nem értettem, mi baja van Annával, de most, ahogy visszaemlékszem, akkor lett a legidegesebb, amikor elmeséltem, hogy Anna a kórházból jött, és most az anyukája lett beteg.

Hirtelen azt kezdtem érezni, hogy anyu fél, és én pedig egyre dühösebb vagyok, hogy nem kedves Annával. És ekkor azt mondta, hogy nem játszhatok többé Annával.

De Anna visszajött, amikor megnyugodott egy picit az anyukája, és én folytattam vele a játékot, titokban, hogy anyu ne tudja. Nem akartam, hogy szomorú legyen.

 

Rövid idő elteltével már nagyon bántott a dolog, és valakinek mesélnem kellett Annáról, hiszen olyan büszke voltam az én barátnőmre, és hogy végre nekem is van pajtásom. Ekkor elmeséltem a nagymamámnak a dolgot. Ma már tudom, hogy ő pontosan értette, és tudta, hogy kit látok. Ő nem félt.

De elszomorított. Elmondta, hogy hamarosan Anna és az anyukája elköltöznek. Anna az anyukáját várja, és együtt mennek.

Amikor újra láttam Annát, megkérdeztem ezt tőle, és megerősítette. Megölelt engem. Amikor megölelt, mindent a Nap ragyogott be, olyan erős volt a fény, hogy szinte semmit sem láttam. Ma már tudom, hogy abban a pillanatban Anna áldást küldött nekem.

Évekig azt hittem, hogy Anna a szomszéd utcában élt azon a nyáron. Nagyon sokáig, mígnem a nagymamám elmesélt egy történetet egy kislányról, akit hirtelen, tragikusan veszített el a családja. És a kislány halála után az anyukája is utána ment, meghasadt a szíve, nem tudta elviselni, hogy a kislánya nincs többé.

 

Ekkor döbbentett rá, arra, hogy Anna volt az első szellem, akivel találkoztam és beszélgettem.

Ekkor értettem meg anyut, mert ő tudta, hogy akkor abban a pillanatban kiről beszélek, és hogy az a valaki már nem evilági.

 

Azóta, már sokszor beszéltem és találkoztam nem evilági emberekkel, lényekkel, dolgokkal.

Megtanultam kezelni a helyzeteket, a jót beengedni, és akkor engedni, amikor én akarom. A saját érdekemben.

 

Távol tudom tartani a rosszat, és tudok segíteni, elküldeni.

És persze, anyuval ellentétben, de a nagyimhoz hasonlóan, pontosan különbséget teszek jó és rossz szellemek között.

 

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bátran, az ITT leírt módon.

 

Legyen szép a napod! Nemsokára találkozunk!

 

ZZ.

 

Ajánlok egy kis olvasnivalót, te is jósolhatsz magadnak, különböző módokon.

 

Tedd fel kérdéseid a magyar kártyának, IDE kattintva!

 

ITT két másik technikát találsz arra, hogyan kaphatsz a fontos kérdéseidre választ!

 

Szerelemmel kapcsolatos kérdéseidre az ITT leírt módon kaphatsz választ!

Olvastad már?

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!

Szerezz pénzt az őszi Napéjegyenlőség előtt!   Ha neked is pénzre van szükséged, még pedig azonnal, akkor ezt egy „Napéjegyenlőség előtti pénzmágiával“ tudod a leghatékonyabban bevonzani. Azért fontos még a Napéjegyenlőség előtt elvégezned a pénzmágiát, mert az éjszakák hosszabbodásával és a nappalok megrövidülésével egyre nehezebb lesz igazán hatékony pénzmágiákat végezni.   Olvasd el a tibeti […]

Adósságaid vannak? Szerezz pénz 21 nap alatt!

Adósságaid vannak? Szerezz pénzt 21 nap alatt!   A pénz sosem akkor és úgy érkezik hozzád, amikor és amilyen formában szükséged lenne rá? Végezz programozott mágiát, azért, hogy pontosan akkor, és pontosan annyi bevételed legyen, amikor és amennyire szükséged van! Az alábbi mágiát 21 napig kell végezned és egyetlen napot sem hagyhatsz ki, ugyanis akkor […]

4 kínos szexkérdés és válasz

4 kínos szexkérdés és válasz   Sokszor beszélünk róla, hogy a szex nem lehet tabu. Viszont még mindig úgy érzem, hogy az, aki érdemben tudna beszélni róla, tabunak tartja a szex kérdést (a többség), és szomorú a másik oldal is, aki folyton a szexről beszél, de fogalma sincs a fontosságáról, vagy az érzelmi részéről, a […]

Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!   Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést. Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!   Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel […]

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20

Heti horoszkóp 2018.09.13 – 2018.09.20   KOS Valahogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy kéne és nem is érted, hogy miért éppen te vagy az, aki sokat dolgozik, még sincs elég pénze. Hajlamos vagy időnként másokat hibáztatni, de sajnos nagyon sokszor saját magadra vagy leginkább mérges. Itt az ideje kideríteni, hogy mi is a valódi […]

Segítő Lélek: Alkohol függőség

Segítő lélek- alkoholizmus Mint segítő lélek, az utóbbi évek szomorú tapasztalata számomra, hogy egyre többen esnek az alkoholizmus csapdájába. Még rosszabb, ha arra gondolunk, hogy az alkoholbeteg emberek egyre inkább a fiatal generációkból kerülnek ki. Munkám során nagyon sokszor kell megoldanunk az ezzel kapcsolatos problémákat. Segítséget kell adnom, utat mutatnom, hogyan is lehet kilépni ebből […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szerelmi vagy anyagi területen érzékelsz elakadást, vagy esetleg álmaid megfejtésére vágysz, akkor most jó helyen jársz! A megoldás a kezemben van! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 993

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406