Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!

 

Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést.

Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!

 

Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel szoktam beszélgetni a hozzátartozóim közül, vagy milyen szellem lények jelennek meg.

A munkám során is gyakran felmerül a kérdés, és persze, hogy foglalkoztatja az embereket.

Ezért arra gondoltam, mesélek egy kicsit erről.

 

Az első szellemmel való találkozásomat észre sem vettem. Minden úgy kezdődött, mint ahogy egy átlagos 5 éves kislány életében szokott lenni. Megérkezett a szomszéd utcába egy új pajtás. Ő folyton hívott engem játszani, én folyton hívtam őt játszani. Ilyenkor a gyerekek, ha tehetnék, sosem aludnának, sosem ennének, hanem végkimerülésig játszanának, főleg akkor, ha igazi pajtásra találnak. Én is ezt éltem át. Az első igaz barátság. Azt gondolod, hogy sosem ér véget. Annyira jól érzed magad, és 5 évesen nincs benned semmi negatív dolog, előítélet, vagy irigység, mint a felnőttekben.

Persze, ha szerencséd van és jó szüleid vannak, akkor a későbbiekben is tisztességes és jószívű maradsz.

 

Na, de térjünk vissza Annához, mert így hívták. Nagyon meleg volt, amikor megérkezett. Forró nyári napok. Az első pár napban annyira kifáradtam, hogy este anyukámnak nem is tudtam mesélni arról, micsoda kalandokat éltünk át Annával. Aztán, Anna anyukája beteg lett, és gyakran szaladt hozzá haza. Éppen rá vártam egy alkalommal, amikor kijött anyu.

Azt mondta, igazi nagy kislány vagyok, és hihetetlen, hogy ennyire szépen eljátszok, és büszke rám, mert hosszasan hallgatta, milyen szépen mesélek és énekelek. Utána finoman kérdezgetni kezdett arról, hogy egyedül érzem-e magam, bánt-e valami, és a végén kitért a lényegre, hogy miért rázom le az öcsémet, talán haragszom valamiért, ugye tudom, hogy ő mindkettőnket szereti… stb. – szülői aggodalmaskodás…

 

Én néztem rá bután, és nagyon csodálkoztam, hogy mi baja van anyunak, hogy nem vette észre Annát. Ezek után anyu nézett nagyon bután és nagyon ijedten, főleg mikor megtudta, hogy Anna már 3-4 napja jár hozzánk. Kérdezgetett, én válaszoltam. Minél több kalandomat meséltem el, ő annál idegesebb lett, és láttam, hogy kiveri a víz. Nem értettem, mi baja van Annával, de most, ahogy visszaemlékszem, akkor lett a legidegesebb, amikor elmeséltem, hogy Anna a kórházból jött, és most az anyukája lett beteg.

Hirtelen azt kezdtem érezni, hogy anyu fél, és én pedig egyre dühösebb vagyok, hogy nem kedves Annával. És ekkor azt mondta, hogy nem játszhatok többé Annával.

De Anna visszajött, amikor megnyugodott egy picit az anyukája, és én folytattam vele a játékot, titokban, hogy anyu ne tudja. Nem akartam, hogy szomorú legyen.

 

Rövid idő elteltével már nagyon bántott a dolog, és valakinek mesélnem kellett Annáról, hiszen olyan büszke voltam az én barátnőmre, és hogy végre nekem is van pajtásom. Ekkor elmeséltem a nagymamámnak a dolgot. Ma már tudom, hogy ő pontosan értette, és tudta, hogy kit látok. Ő nem félt.

De elszomorított. Elmondta, hogy hamarosan Anna és az anyukája elköltöznek. Anna az anyukáját várja, és együtt mennek.

Amikor újra láttam Annát, megkérdeztem ezt tőle, és megerősítette. Megölelt engem. Amikor megölelt, mindent a Nap ragyogott be, olyan erős volt a fény, hogy szinte semmit sem láttam. Ma már tudom, hogy abban a pillanatban Anna áldást küldött nekem.

Évekig azt hittem, hogy Anna a szomszéd utcában élt azon a nyáron. Nagyon sokáig, mígnem a nagymamám elmesélt egy történetet egy kislányról, akit hirtelen, tragikusan veszített el a családja. És a kislány halála után az anyukája is utána ment, meghasadt a szíve, nem tudta elviselni, hogy a kislánya nincs többé.

 

Ekkor döbbentett rá, arra, hogy Anna volt az első szellem, akivel találkoztam és beszélgettem.

Ekkor értettem meg anyut, mert ő tudta, hogy akkor abban a pillanatban kiről beszélek, és hogy az a valaki már nem evilági.

 

Azóta, már sokszor beszéltem és találkoztam nem evilági emberekkel, lényekkel, dolgokkal.

Megtanultam kezelni a helyzeteket, a jót beengedni, és akkor engedni, amikor én akarom. A saját érdekemben.

 

Távol tudom tartani a rosszat, és tudok segíteni, elküldeni.

És persze, anyuval ellentétben, de a nagyimhoz hasonlóan, pontosan különbséget teszek jó és rossz szellemek között.

 

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bátran, az ITT leírt módon.

 

Legyen szép a napod! Nemsokára találkozunk!

 

ZZ.

 

Ajánlok egy kis olvasnivalót, te is jósolhatsz magadnak, különböző módokon.

 

Tedd fel kérdéseid a magyar kártyának, IDE kattintva!

 

ITT két másik technikát találsz arra, hogyan kaphatsz a fontos kérdéseidre választ!

 

Szerelemmel kapcsolatos kérdéseidre az ITT leírt módon kaphatsz választ!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22   KOS A héten rendkívüli munkakedved lehet, annak ellenére, hogy teendőd viszont nem lesz sok. Ha idő előtt végzel a dolgoddal, legalább lesz egy kis időd arra, figyelj a belső hangodra, mely újra és újra egy titokra figyelmeztet. A heti horoszkópból kiderül, valamit tudnod kellene, valami nagyon fontos most veled […]

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint   hármas év. 2+0+1+9 = 12. 1+2 = 3   A 3-as év a következőt üzeni nekünk: Itt az idő, hogy növekedjünk, gyarapodjunk. A tudásunkat, az ismereteinket, a családot, barátokat, és nem mellesleg a pénzt is gyarapíthatjuk. A 3-as év a nagy változások éve.   A számmisztika sokkal több […]

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!   Kos A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), […]

Segítő Lélek

Segítő Lélek: 10 motiváló üzenet, amit minden nap el kellene olvasnod   Segítő Lélek blogom egy fontos fejezethez ért. Kivételesen nem egy rossz, káros szokást beszélünk meg, hanem minden rosszat félretéve, megindítjuk a boldogság projektet. Nagyon nehéz összeszedni a legjobb motivációs üzeneteket, de azért megpróbáltam a boldogság terápia érdekében. Kérlek, mentsd el ezt a cikket […]

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre   Ingatlan mágia sorozatunk első részében kiadtunk egy titkos otthonteremtő mágiát, amit ITT olvashatsz. Bombaként robbant a hír, hogy nyilvánosságra hoztuk ezt a mágiát. Nagyon sok ingatlan mágus vette fel velünk a kapcsolatot, jelezve, hogy eszünkbe ne jusson ingyenesen a weboldalon megosztani ezeket a trükköket, praktikákat, és legfőképp a […]

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15   KOS Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Megálmodom a múltat, a jelent és a jövőt. Pontos válaszokkal szolgálhatok a múltad miértjeire, jeleneddel kapcsolatban látom a problémák gyökerét és ki is irthatom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 361