Egy jósnő blogja 2.

Egy jósnő blogja 2. – Csak a rossz szellemtől kell félni!

 

Nagyon örülök, hogy nagy népszerűségnek örvend a jósnő blogja. Sok megosztást és kedvelést kaptam, és egy pár kérdést.

Egyébként, nyugodtan tegyetek fel még több kérdést, bátran!

 

Azt látom a kérdésekből, hogy nagyon sok embert foglalkoztat a szellemekkel való kommunikáció, érdeklődnek, hogy kikkel szoktam beszélgetni a hozzátartozóim közül, vagy milyen szellem lények jelennek meg.

A munkám során is gyakran felmerül a kérdés, és persze, hogy foglalkoztatja az embereket.

Ezért arra gondoltam, mesélek egy kicsit erről.

 

Az első szellemmel való találkozásomat észre sem vettem. Minden úgy kezdődött, mint ahogy egy átlagos 5 éves kislány életében szokott lenni. Megérkezett a szomszéd utcába egy új pajtás. Ő folyton hívott engem játszani, én folyton hívtam őt játszani. Ilyenkor a gyerekek, ha tehetnék, sosem aludnának, sosem ennének, hanem végkimerülésig játszanának, főleg akkor, ha igazi pajtásra találnak. Én is ezt éltem át. Az első igaz barátság. Azt gondolod, hogy sosem ér véget. Annyira jól érzed magad, és 5 évesen nincs benned semmi negatív dolog, előítélet, vagy irigység, mint a felnőttekben.

Persze, ha szerencséd van és jó szüleid vannak, akkor a későbbiekben is tisztességes és jószívű maradsz.

 

Na, de térjünk vissza Annához, mert így hívták. Nagyon meleg volt, amikor megérkezett. Forró nyári napok. Az első pár napban annyira kifáradtam, hogy este anyukámnak nem is tudtam mesélni arról, micsoda kalandokat éltünk át Annával. Aztán, Anna anyukája beteg lett, és gyakran szaladt hozzá haza. Éppen rá vártam egy alkalommal, amikor kijött anyu.

Azt mondta, igazi nagy kislány vagyok, és hihetetlen, hogy ennyire szépen eljátszok, és büszke rám, mert hosszasan hallgatta, milyen szépen mesélek és énekelek. Utána finoman kérdezgetni kezdett arról, hogy egyedül érzem-e magam, bánt-e valami, és a végén kitért a lényegre, hogy miért rázom le az öcsémet, talán haragszom valamiért, ugye tudom, hogy ő mindkettőnket szereti… stb. – szülői aggodalmaskodás…

 

Én néztem rá bután, és nagyon csodálkoztam, hogy mi baja van anyunak, hogy nem vette észre Annát. Ezek után anyu nézett nagyon bután és nagyon ijedten, főleg mikor megtudta, hogy Anna már 3-4 napja jár hozzánk. Kérdezgetett, én válaszoltam. Minél több kalandomat meséltem el, ő annál idegesebb lett, és láttam, hogy kiveri a víz. Nem értettem, mi baja van Annával, de most, ahogy visszaemlékszem, akkor lett a legidegesebb, amikor elmeséltem, hogy Anna a kórházból jött, és most az anyukája lett beteg.

Hirtelen azt kezdtem érezni, hogy anyu fél, és én pedig egyre dühösebb vagyok, hogy nem kedves Annával. És ekkor azt mondta, hogy nem játszhatok többé Annával.

De Anna visszajött, amikor megnyugodott egy picit az anyukája, és én folytattam vele a játékot, titokban, hogy anyu ne tudja. Nem akartam, hogy szomorú legyen.

 

Rövid idő elteltével már nagyon bántott a dolog, és valakinek mesélnem kellett Annáról, hiszen olyan büszke voltam az én barátnőmre, és hogy végre nekem is van pajtásom. Ekkor elmeséltem a nagymamámnak a dolgot. Ma már tudom, hogy ő pontosan értette, és tudta, hogy kit látok. Ő nem félt.

De elszomorított. Elmondta, hogy hamarosan Anna és az anyukája elköltöznek. Anna az anyukáját várja, és együtt mennek.

Amikor újra láttam Annát, megkérdeztem ezt tőle, és megerősítette. Megölelt engem. Amikor megölelt, mindent a Nap ragyogott be, olyan erős volt a fény, hogy szinte semmit sem láttam. Ma már tudom, hogy abban a pillanatban Anna áldást küldött nekem.

Évekig azt hittem, hogy Anna a szomszéd utcában élt azon a nyáron. Nagyon sokáig, mígnem a nagymamám elmesélt egy történetet egy kislányról, akit hirtelen, tragikusan veszített el a családja. És a kislány halála után az anyukája is utána ment, meghasadt a szíve, nem tudta elviselni, hogy a kislánya nincs többé.

 

Ekkor döbbentett rá, arra, hogy Anna volt az első szellem, akivel találkoztam és beszélgettem.

Ekkor értettem meg anyut, mert ő tudta, hogy akkor abban a pillanatban kiről beszélek, és hogy az a valaki már nem evilági.

 

Azóta, már sokszor beszéltem és találkoztam nem evilági emberekkel, lényekkel, dolgokkal.

Megtanultam kezelni a helyzeteket, a jót beengedni, és akkor engedni, amikor én akarom. A saját érdekemben.

 

Távol tudom tartani a rosszat, és tudok segíteni, elküldeni.

És persze, anyuval ellentétben, de a nagyimhoz hasonlóan, pontosan különbséget teszek jó és rossz szellemek között.

 

Ha kérdésed van, fordulj hozzám bátran, az ITT leírt módon.

 

Legyen szép a napod! Nemsokára találkozunk!

 

ZZ.

 

Ajánlok egy kis olvasnivalót, te is jósolhatsz magadnak, különböző módokon.

 

Tedd fel kérdéseid a magyar kártyának, IDE kattintva!

 

ITT két másik technikát találsz arra, hogyan kaphatsz a fontos kérdéseidre választ!

 

Szerelemmel kapcsolatos kérdéseidre az ITT leírt módon kaphatsz választ!

Olvastad már?

Kínai szerencse szimbólumod 2019-re!

A szerencse 2019-ben kicsit több törődést igényel majd, mint az eddigi években. Jó, ha mindent bevetsz magad körül, ha el szeretnél érni valamit. 2019 legfőbb szerencse motívuma talán a Disznó, legalábbis sok kínai számára. Ahogy mondtam, érdemes mindent bevetned, nem elég egy szerencse szimbólum!   Ellenőrizd le ITT, hogy az év legszerencsésebb csillagjegyei között vagy-e! […]

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406