CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Égi üzenet a hétvégére: Az univerzum kiárasztja rád bőségét

Égi üzenet a hétvégére: Az univerzum kiárasztja rád bőségét

 

Erre a hétvégére egy hihetetlen égi üzenet érkezett!

 

Az égiek jeleztek több jósnak és látónak is.

Többen próbálták értelmezni és megfejteni az üzenetet, és 95%-ban egyetértettek abban, hogy hihetetlen nagy nyeremény találhat gazdára alig pár napon belül.

A Nemzetközi Mágusok szövetsége is követni fogja az égi üzenet utasítását, valamint minden látó és mágus. Ugyanis kiderült, hogy kik lehetnek azok a személyek, akik hatalmas nyereményhez juthatnak.

 

3 döbbenetes jóslat, amit csak ITT olvashatsz el 2019-ről!

Teljességében elemezték az égi üzeneteket, és pontosan tudják azt, hogy kit kell hozzásegíteniük nyereményhez.

Tudom, hogy szükséged van nagyon sok pénzre, DE kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valamelyik feltételt sikerült teljesítened!

Sajnos, ha egyik feltételnek sem felelsz meg, akkor nem szabad jelentkezned.

Kérlek, vedd komolyan az égi üzenetet, és ne menj szembe az égiekkel! TÉNYLEG csak akkor jelentkezz, ha valamelyik feltételnek megfelelsz!

 

Vedd át az angyalok üzenetét ITT!

 

Az első feltétel az, hogy csak olyan személy jelentkezhet, akinek a születési dátumában van 7-es vagy 8-as szám. Legalább 1 darab, és legalább az egyik szám.

A második feltétel és égi üzenet az, hogy a keresett személynek van M vagy A, Á, vagy  I vagy E, É betű a nevében.

A harmadik jel pedig az lehet, ha a személy birtokában van egy papírpénz, aminek a sorozatszámában 3 egyforma szám, azaz tripla van.

 

Mi a csillagjegyed? Nézd meg ITT, mi az égi üzeneted 2019-re!

penzugy_tv2

TÉNYLEG nagyon fontos, hogy NE telefonálj, ha nem felelsz meg a feltételnek!

Mert csak annak tudunk segíteni, aki legalább az egyik feltételnek megfelel, más nem élhet vissza a lehetőséggel.

Ne feledd, hogy ingával fogjuk ellenőrizni azt, második körben, hogy te vagy-e a kiválasztott, és akkor minden kiderül.

 

Viszont, ha a 3 közül teljesíteni tudod legalább az egyik feltételt, akkor ne várj egy percet sem, azonnal jelentkezz ezen a számon:

06 90 633 931 (485Ft/p)!

 

Nagyobb összegre van szükséged? Akkor hívd Violát vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik angyali bőségmágiát végeznek el számodra, hogy sikeresen bevonzhass egy nagyobb összeget, amivel megváltoztathatod az egész életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Szeptemberre

Havi Horoszkóp Szeptemberre   KOS A havi horoszkóp alapján munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak magad alatt vághatod a fát. Tudd meg inkább, mik lesznek a helyes lépések a siker és gyarapodás érdekében! Hívd Tündér […]

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.   KOS Mozgékony leszel, és ez alkalmat ad arra is, hogy a barátaiddal szervezz programot. Viszont dönthetsz úgy is, hogy energiádat és idődet magadra szánod. Érdemes ezt akkor arra használnod, hogy előre dolgozz, vagy előrébb juss az otthoni teendőkben. Legyen egy kis időd arra is, hogy vegyél egy sorsjegyet, mert […]

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!     Sok olyan nő létezik, akit állandóan dobnak a pasik. Legtöbb esetben a nő úgy érzi, ő mindent megtett, hogy boldog legyen a kapcsolat, de cserébe nem kapott semmit. Ám ez nem igaz, hiszen ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen, két ember kell. A […]

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai   Természetesen vannak olyan betegségek, amik külső tényezők hatására jönnek létre, de a legtöbbjüknek lelki oka van. Az, hogy valamit nem tudunk elengedni, ha megrekedünk egy bizonyos mókuskerékben, elégedetlenkedünk, sok a stressz, megbántottak minket (és még sorolhatnánk), mind-mind nyomot hagynak testünkben. Nagyon fontos, hogy bármilyen negatívum is ér minket, tudjuk a […]

Tarot suli

Tarot suli   Az alábbi linkeken megmutatjuk nektek, hogyan jósolhattok magatoknak. A Tarot kártya bármilyen jellegű kérdésedre képes pontos választ adni, ha megfelelően kérdezed. Segítségével kiderítheted, mi az életfeladatod, mikor találsz szerelmet, hogyan lehetsz sikeres, szerencsés, és hogyan élhetsz anyagi bőségben. De ha konkrét kérdésed, problémád van, azokra is megkapod a választ, megoldást.   Nézzük […]

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.   KOS Munkában úgy érzed, mintha meg lennél rekedve, ráadásul nagy az esélye, hogy olyanokkal kell együtt dolgoznod, akik nem igazán kedvelnek, vagy pedig fordítva. Még a várt eredményeket se hozza meg neked, hiszen a pénztárcád gyakran üres. Heti horoszkópod alapján nem csak ez a hét ilyen, már hosszabb idő […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Üdvözöllek sok szeretettel! Gigi vagyok! Jóslással, lelki tanácsadással foglalkozom. Specialitásom a cigánykártya, ezen kívül használom az angyalkártyák és tarot kártyák segítségét. Az évek során sok embernek segítettem rávilágítani a problémáikra és kezelésükre. Ha tönkrement a kapcsolatod, megoldást vagy kiutat szeretnél belőle, ha nem látod tisztán a jövődet, esetleg ha szeretnél több jövedelemre szert tenni, itt […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 112

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522