Égi üzenet a hétvégére: Az univerzum kiárasztja rád bőségét

Égi üzenet a hétvégére: Az univerzum kiárasztja rád bőségét

 

Erre a hétvégére egy hihetetlen égi üzenet érkezett!

 

Az égiek jeleztek több jósnak és látónak is.

Többen próbálták értelmezni és megfejteni az üzenetet, és 95%-ban egyetértettek abban, hogy hihetetlen nagy nyeremény találhat gazdára alig pár napon belül.

A Nemzetközi Mágusok szövetsége is követni fogja az égi üzenet utasítását, valamint minden látó és mágus. Ugyanis kiderült, hogy kik lehetnek azok a személyek, akik hatalmas nyereményhez juthatnak.

 

3 döbbenetes jóslat, amit csak ITT olvashatsz el 2019-ről!

Teljességében elemezték az égi üzeneteket, és pontosan tudják azt, hogy kit kell hozzásegíteniük nyereményhez.

Tudom, hogy szükséged van nagyon sok pénzre, DE kérlek, csak akkor jelentkezz, ha valamelyik feltételt sikerült teljesítened!

Sajnos, ha egyik feltételnek sem felelsz meg, akkor nem szabad jelentkezned.

Kérlek, vedd komolyan az égi üzenetet, és ne menj szembe az égiekkel! TÉNYLEG csak akkor jelentkezz, ha valamelyik feltételnek megfelelsz!

 

Vedd át az angyalok üzenetét ITT!

 

Az első feltétel az, hogy csak olyan személy jelentkezhet, akinek a születési dátumában van 7-es vagy 8-as szám. Legalább 1 darab, és legalább az egyik szám.

A második feltétel és égi üzenet az, hogy a keresett személynek van M vagy A, Á, vagy  I vagy E, É betű a nevében.

A harmadik jel pedig az lehet, ha a személy birtokában van egy papírpénz, aminek a sorozatszámában 3 egyforma szám, azaz tripla van.

 

Mi a csillagjegyed? Nézd meg ITT, mi az égi üzeneted 2019-re!

penzugy_tv2

TÉNYLEG nagyon fontos, hogy NE telefonálj, ha nem felelsz meg a feltételnek!

Mert csak annak tudunk segíteni, aki legalább az egyik feltételnek megfelel, más nem élhet vissza a lehetőséggel.

Ne feledd, hogy ingával fogjuk ellenőrizni azt, második körben, hogy te vagy-e a kiválasztott, és akkor minden kiderül.

 

Viszont, ha a 3 közül teljesíteni tudod legalább az egyik feltételt, akkor ne várj egy percet sem, azonnal jelentkezz ezen a számon:

06 90 633 931 (485Ft/p)!

 

Nagyobb összegre van szükséged? Akkor hívd Violát vagy Etát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik angyali bőségmágiát végeznek el számodra, hogy sikeresen bevonzhass egy nagyobb összeget, amivel megváltoztathatod az egész életed!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júniusra

A cigánykártya üzenete júniusra   A cigánykártya jóslás júniusra nem igazán jó. Sok baljós jel van, ami kedvezhet a rosszakaróknak vagy negatív mágiákkal foglalkozó embereknek. Éppen ezért kell óvatosnak lenni június folyamán a cigánykártya jóslás szerint! Természetesen ez a jóslás csak általánosságban igaz. Nem biztos, hogy neked is van jelentősége, bár azért, ha figyelsz rá, […]

Havi Horoszkóp Júniusra

Havi Horoszkóp Júniusra   KOS A havi horoszkóp szerint még az is lehet, hogy annyi munka szakad a nyakadba, hogy alig győződ fogod erővel és energiával. De az is megtörténhet, hogy olyan személlyel kerülhetsz konfliktusba, aki sokat árthat neked a későbbiekben. Ezt el kell kerülnöd, mert a havi horoszkóp alapján is problémák sokasága érkezhet az […]

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30

Heti horoszkóp 2019.05.23 – 2019.05.30   KOS A heti horoszkóp alapján érdemes lesz a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod kollégáidnak és a felettesednek is. Most nem mindegy, hogyan alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, mert akiktől nem is várnád, azoktól kaphatod majd a későbbiekben a legnagyobb segítséget. Itt az ideje rendbetenni szerelmi életedet is, mert a heti bolygóállások abban […]

Vércsoportod többet árul el rólad, mint hinnéd

0 Rh+ vagy 0 Rh-   A vércsoport ritka, viszont bárkinek adhatsz vért. A legősibb vércsoport, éppen ezért sok mágia lakozhat benned. A különböző csillagjegyek esetén ez mindnél másképpen nyilvánulhat meg. Amennyiben nullás a véred, egy olyan vércsoport birtokosa vagy, ami felerősíti a kommunikációs képességeidet. Szinte bárkivel képes vagy szót érteni, nem keveredsz fölösleges konfliktusokba. […]

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek!

Baba Vanga sokkoló üzenete 5 csillagjegynek   Bika Baba Vanga jegyedet igen lustának látja. Le kell győznöd önmagad, ha meg akarod változtatni az életed. Lustaság, vagy éppen eleged van mindenből? Neked kell látni, de a hétköznapoktól egyre jobban besokallsz, nem akarod látni az embereket. Nem bírod már a szélmalomharcot, ezért sokan tétlennek hisznek. Sokkoló üzenet, […]

Milyen otthon illik a csillagjegyedhez?

Csillagjegyekhez szóló sorozatainkban már megtudhattál sok mindent, hogy melyik csillagjegy illik hozzád, milyen legyen a pénztárcád színe, mivel tudsz pénzt teremteni. Most megnézzük azt, hogy a feng shui és az asztrológia alapján milyen otthon illik a csillagjegyedhez.   KOS Hozzád egy letisztult stílus passzol. A csillagjegyed igen aktív, gyakran túlhajszolod magad. Ezért fontos, hogy az […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnél feltöltődni és újult erővel megkeresni a megoldást problémáid leküzdésére, akkor ne tétovázz. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 354

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954