Egész éves bőség, gondtalanság és jó egészség

boseg

A rituálé célja

A rituálét, születés rituálénak is nevezik amelyet vízkeresztig lehet elvégezni. Célja az egész éves bőség, a gondtalanság és a jó egészség. Csak is akkor érdemes elvégezni, ha kellő elszántság van bennünk arra, hogy változást érjünk el a jövőben. A gazdaság fogalma nem egyszerű mágikus értelemben, mert nem elég pusztán a bőségért elvégezni, fontos az is, hogy céljaink tiszták legyenek. A fehér mágia alapja mindig a tisztaság, amelyet itt, a mirha jelképez leginkább.

Kiújuló egészségügyi problémákkal küzd? ITT a megoldás!

Át kell gondolnunk azt, hogy milyen is az egészséges és tiszta jólét, ahol nem bántunk másokat, nem beszélünk csúnyán, vagy nem élünk egészségtelenül. A dohányzás például gyengíti a rituálé hatékonyságát, hiszen azzal ön kezűleg teszünk a saját egészségünk, tisztaságunk ellen. Tehát mielőtt valaki belekezd a rituáléba, hagyja abba rossz szokását, vagy kérjen meg egy tanácsadót, aki elvégezheti helyette, amihez nem kell más tennie, csak tárcsázza vonalunkat. Mágiához, minden rituáléhoz fontos az, hogy tiszták legyünk fejben, de testileg is, mert a fehér mágia, másképpen nem fog tudni működni. A célnak is ilyennek kell lennie, nem szabad túl sokat kívánnia, de túl keveset sem, meg kell találnunk az arany középutat.

5 ősi pénzmágia a gazdagságért, ITT!

A rituálé

A bőség rituálék egyik kedvelt szimbóluma a kör, amely kifejezi a végtelent is, az ismétlődést, halált és a születést, illetve az újjászületést. Tizenkét darab fehér gyertyából, amely az év tizenkét hónapját jelképezi, egy kört kell kiraknunk, egy ezüst színű fém tálcán, ami jó ha szintén kör alakú. A gyertyákat el kell helyezni, majd először az aranyat jelképező tárgyat, ami lehet aranygyűrű, kell a körbe helyezni, hogy az lesz a felső tárgy, azaz keletnek kell néznie. Jobb oldalra, alulra kell a mirha, bal oldalra pedig kell a tömjén, így a három anyag a kör közepében egy egyenlő szárú háromszöget alkotnának, ha összekötnénk őket. Ilyenkor a gyertyák még nem égnek A kör közepére kell rajzolni a héber alef betűt, amelyet az első ábrán megtekinthet.

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

alef, bőség, szerencse, astro24h,

Ezután egy hosszú gyufával elkezdhetjük a gyertyát gyújtását, az aranytól kiindulva, jobbról balra. Minden gyertyánál el kell mondanunk egy kérést a hónaphoz, amelyet a gyertya képvisel.  A kéréseket magyar nyelvre fordítottuk, így könnyebben elmondhatóak.

 • Hozz elég fényt a tavaszhoz Január, hideged tartsa fagyosan a földet, de ne fagyassza meg a szívemet!
 • Hozz szelet, hogy vad folyó szelíden készülhessen a tavaszra, áradása csak bőséget hozzon, ne vesszen sárba minden a deltáig!
 • Tavasz melegét ne csak ígérd, saradat vidd másnak, aranyadat viszont ad nekem, kedves Március.
 • Szűz mosolya jelent termékenységet, jó egészséget, légy velem kegyes Április, hogy a Hold ne ragyoghassa be neved.
 • Az eső tisztítsa mag a földet, erdőt, utakat, üde nyár ígéretét hozod, hozz nekem is bőséget, aranyban, mirhában és tömjénben. A három jó legyen velem, kedves Május!
 • Bőség legyen a szívemben, de az erszényemben is. Ne legyek olyan gazdag, mint a Herceg, de olyan szegény se, mint amilyen most vagyok, hallgass meg Június!
 • Ellenségem ne legyen, óvj meg minden rossztól, bajtól, ember nekem ne ártson, én sem teszem, ígérem neked Július!
 • Betegség, baj, ne érjen el, a mennykő is kerüljön el ha háborog az ég, tenger vizén sose vesszek el, sivatagot pedig ne lássak, csak Augusztusi bőségben éljek, mindig!
 • A három jó legyen velem kedves Szeptember, aranyban, mirhában és tömjénben hozz nekem bőséget. Szüretben, borban, ne ismerjem majd az ínséget.
 • Ebben az esztendőben csak jószágom szaporodjon, házam népe gyarapodjon, vagyonom növekedjen, hogy semmi után se kelljen epekednem. Október, figyelj rám, mirha, arany és tömjén van a kezemben!
 • Törj meg minden új jeget, szívem el ne vesszen, kedvem mindig jó legyen, háborúba a Herceg ne vigyen, November, te vagy nekem a legkedvesebb szellem, a 12 közül!
 • Óh nagy December, arany, tömjén és mirha van itt újra, láthatod mit a királyok adtak, még mindig kísér, ne feledjük, ezért te se feled, hogy bőséget és gazdaságot adsz annak, aki neved tiszteli és becsüli!

  Xalen jósnő astro24h, Xalen jósnő 453 kód, jóslás,

A gyertyák meggyújtása után, felállhatunk az asztalunktól, de hagyni kell leégni őket. Majd ezután el kell távolítanunk a tárgyakat, amelyeket el kell tennünk otthonunkban. Ezek tárgyak egy éven keresztül szerencsét hozhatnak a házra, az aranygyűrű, vagy egyéb ékszer pedig pénztalizmánként tud működni. Viselőjének bármikor szerencsét hozhat. Ha tőlünk kéri ezt a rituálét, akkor is el kell végeznie, viszont miatta nem kell abba hagynia a rossz szokást, amire még talán nincs felkészülve. Ilyenkor kollégánk, az Önnel egyeztettet időpontban egy kísérő rituálét fog elvégezni, amivel lényegesen hatékonyabb lehet a születés rituáléja, amely az egyszerűbb újévi rituálékhoz tartozik, igaz annál hatékonyabb!

Szeretne bőséget az élete minden területére? Nálunk a legjobb szakemberek segítenek abban, hogy ezt valóban be is vonzza az életébe! A leghatékonyabb bőségmágiák birtokosai Tündér Lili vagy Xalen, hívja őket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és az élete megváltozhat örökre!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét