Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

 

Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.

 

ITT leírtuk, hogyan idézheted fel, ki voltál előző életedben!

ITT pedig további támpontokat kapsz előző életeid felderítésére!

szerelem_tv2

  • Első jel: a kémia

 

Nem olyan, mint eddig, ez valami más! A kötelék már az első percben is nagyon erős. Szokatlan számodra, hogy ennyire ragaszkodsz valakihez, akit még csak éppen most ismertél meg. Voltál már szerelmes, de ez valahogy más, valahogy erősebb. A halál utáni élet eddig csak mese volt a számodra, de abban a pillanatban, hogy megéled azt, hogy így működjön a kémia, rájössz, mindez valóság. Az, ami köztetek van, túlmutat a racionalitás határain.

Hívd Sárát a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod hányadik életed óta van veled!  

 

  • Második jel: az összhang

 

Szinte képesek vagytok egymás fejébe látni. Még a gondolatát is ismered, Ő is neked. Nem is kérdés számotokra, hogy az előző életetekben is kapcsolatban voltatok. Valahogy tudjátok. Az összhang leginkább a karmikus kapcsolat jele, amely már az előző élet során is tartott. Éppen ezért erre érdemes figyelned!

 

5 jel arra, hogy előző életedben sámán voltál! Most ITT minden kiderül!

 

  • Harmadik jel: a közös álmok

 

Rendkívül ritka jelenség, de két ember tudja ugyanazt álmodni. Ilyenkor egy álomban vagytok, beszélgettek egymással, valami akár történhet is, amelynek közös jelentősége van. Amikor ilyen közös álomesemény történik, az bizony nagyon erős kötelékről tanúskodik. Egy szimpla kapcsolat, ami azért lehet jó, abban nem jellemzőek az ilyen események.

eltávozott lélek

  • Negyedik jel: a hasonlóságok

 

A hasonlóságokat mélyen kell keresni, különösen érdekes az, amikor egy-egy más ország kultúrája vagy történelme vonz titeket. A közös kedvencek, amelyek már ismerkedés előtt is kedvencek voltak. A közös filmek és regények. Minél több a hasonlóság köztetek, annál biztosabb, hogy az előző életetekben is kapcsolatban voltatok. Különösen igaz ez, ha mindketten egy külföldi konyha ételei után rajongtok. Az ízek, ételek nagyon erős karmikus lenyomatot hagynak bennünk, így előző életünk sokszor hat ki ízlésünkre.   

 

Kíváncsi vagy, ki voltál előző életedben, és milyen karmikus feladatot kaptál most miatta? Keresd Sárát vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik el tudják neked árulni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522