Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

 

Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.

 

ITT leírtuk, hogyan idézheted fel, ki voltál előző életedben!

ITT pedig további támpontokat kapsz előző életeid felderítésére!

szerelem_tv2

  • Első jel: a kémia

 

Nem olyan, mint eddig, ez valami más! A kötelék már az első percben is nagyon erős. Szokatlan számodra, hogy ennyire ragaszkodsz valakihez, akit még csak éppen most ismertél meg. Voltál már szerelmes, de ez valahogy más, valahogy erősebb. A halál utáni élet eddig csak mese volt a számodra, de abban a pillanatban, hogy megéled azt, hogy így működjön a kémia, rájössz, mindez valóság. Az, ami köztetek van, túlmutat a racionalitás határain.

Hívd Sárát a 06 90 633 931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod hányadik életed óta van veled!  

 

  • Második jel: az összhang

 

Szinte képesek vagytok egymás fejébe látni. Még a gondolatát is ismered, Ő is neked. Nem is kérdés számotokra, hogy az előző életetekben is kapcsolatban voltatok. Valahogy tudjátok. Az összhang leginkább a karmikus kapcsolat jele, amely már az előző élet során is tartott. Éppen ezért erre érdemes figyelned!

 

5 jel arra, hogy előző életedben sámán voltál! Most ITT minden kiderül!

 

  • Harmadik jel: a közös álmok

 

Rendkívül ritka jelenség, de két ember tudja ugyanazt álmodni. Ilyenkor egy álomban vagytok, beszélgettek egymással, valami akár történhet is, amelynek közös jelentősége van. Amikor ilyen közös álomesemény történik, az bizony nagyon erős kötelékről tanúskodik. Egy szimpla kapcsolat, ami azért lehet jó, abban nem jellemzőek az ilyen események.

eltávozott lélek

  • Negyedik jel: a hasonlóságok

 

A hasonlóságokat mélyen kell keresni, különösen érdekes az, amikor egy-egy más ország kultúrája vagy történelme vonz titeket. A közös kedvencek, amelyek már ismerkedés előtt is kedvencek voltak. A közös filmek és regények. Minél több a hasonlóság köztetek, annál biztosabb, hogy az előző életetekben is kapcsolatban voltatok. Különösen igaz ez, ha mindketten egy külföldi konyha ételei után rajongtok. Az ízek, ételek nagyon erős karmikus lenyomatot hagynak bennünk, így előző életünk sokszor hat ki ízlésünkre.   

 

Kíváncsi vagy, ki voltál előző életedben, és milyen karmikus feladatot kaptál most miatta? Keresd Sárát vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik el tudják neked árulni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619