Decemberi havi szerelmi horoszkóp!

szerelmi horoszkóp

Ha szerelemre vágysz, de még nem érkezett meg a nagy Ő az életedbe, akkor olvasd el havi horoszkópod, hogy megtudd, betoppanhat-e még karácsony előtt a nagy Ő!

Kérd az angyalok segítségét az igaz szerelem bevonzására, IDE kattintva!

Kos

Kos jegy

A december havi horoszkópod szerint nem sok időd lesz a szerelemre ebben a hónapban, márpedig a párkapcsolatok fenntartásához idő és türelem kell. Ne hanyagold el a párod, mert, ha így teszel, lehet, hogy karácsony estére egyedül maradsz.

Jöhet az új szerelem, ha nem felejted el a 3 fontos törvényt! Kattints IDE!

Bika

Bika jegy

Túlságosan ragaszkodsz az elveidhez és túl szigorú vagy, sajnos nem csak önmagaddal, hanem a pároddal szemben is. Engedj alább az elvárásaidból, és fogadd el a párod olyannak, amilyen. A havi horoszkópod szerint, ha nem így teszel, lehetséges, hogy elmenekül otthonról és másnál keresi a boldogságot.

Ikrek

Ikrek jegy

Túl kritikus leszel decemberben, ezért ez nem a legmegfelelőbb időszak az ismerkedésre. Lehetséges, hogy pikirt megjegyzéseiddel még a nagy Őt is elüldöznéd a környezetedből. Ha párkapcsolatban élsz, akkor próbálj legalább látszólag kedves lenni, nehogy egyedül maradj az ünnepekre.

Rák

Rák jegy

A december havi horoszkópod szerint a hónap elején többször lesz rossz a kedved, mint jó. Számolj el háromig, mielőtt bármit is mondasz annak, akit szeretsz. Ha jó párkapcsolatban élsz, akkor nem érdemes most az ünnepek előtt elüldözni őt a közös otthonotokból.

havi horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

Azon kevesek közé tartozol ebben a hónapban, akinek nem csak, hogy jól alakul a szerelmi élete, de a hangulata is nagyon jó lesz decemberben. Lesz okod örülni, hiszen ez a hónap a legalkalmasabb a gyermek nemzéshez és az újrakezdéshez. Ha még nem tudod, hogyan kezdhetnéd újra, kérd kollégáink tanácsát!

Szűz

Szűz jegy

Ha már egyszer kitakarítottál, akkor ne kezdd elölről, mert annak semmi értelme. Az alatt, amíg lemosol egy ablakot, értékes időt tölthetnél a pároddal és inkább tedd ezt. Őt nem az érdekli, hogyan csillog-villog a lakás, hanem az, hogy van egy társa, akivel beszélgethet, de nem csak a tisztítószerekről és a kiárusításról.

Szerelmi életed nem úgy alakul, ahogy szeretnéd? Egyre több a vita és a konfliktus köztetek? Tündér Lili vagy Xalen segíthetnek a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/p), hogy rendezni tudd a párkapcsolatodat, hogy végre kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatban élj!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

Ne engedj a kísértésnek, ha egy titkos harmadik bukkanna fel az életedben, mert ha most félrelépsz, az kiderül és szakítás lesz a vége. Ha szingli vagy, akkor se vidd túlzásba a randizgatást, mert tudomást szereznek egymásról a partnereid, lelépnek, te pedig álldogálhatsz árván a fagyöngy alatt.

Skorpió

Skorpió jegy

Ha mérges vagy, menj el futni vagy vezesd le valahogyan a feszültséget, de ne emeld fel a hangod a családban. Mindenki nagyon érzékeny ebben a hónapban, ezért ne adj okot a párodnak arra, ahogy egyedül hagyjon az ünnepekre.

havi horoszkóp

Ha még nem jött el a nagy szerelem, de álmodtál valami érdekeset, tudd meg, hogy mit jelent, ITT!

Nyilas

Nyilas jegy

December a lezárás hava, lépj ki a kapcsolatodból, ha már szinte semmi nem szerez örömöt s egész nap csak panaszkodsz a párodra. Biztosan nem ő az igazi, ha már megfordult a fejedben a szakítás gondolata, akár egyszer is. Lépj ki a rossz kapcsolatból még az új év előtt. Kollégáink segítenek, tanácsot adnak neked!

Bak

bak

Túl nagyok az elvárásaid az ünnepekkel kapcsolatosan, és csalódott leszel, ha a párod nem úgy ajándékoz meg karácsonykor, ahogy te azt elképzelted. Ha ezt szeretnéd megelőzni, akkor add a tudtára, hogy mire vágysz, különben valami olyasmit találsz a fa alatt, amit legszívesebben azonnal a kukába vagy a fejéhez vágnál.

Vízöntő

Vízöntő jegy

Kapcsold ki a számítógéped, dugd el a telefonod és mozdulj ki az emberek közé. Menj az utcára, akár céltalanul is, mert jó eséllyel karácsony környékén találkozhatsz életed szerelmével. Ha már megtaláltad Őt, akkor ne engedd el. Vegyél neki valami olyan ajándékot, ami mindig rád emlékezteti őt.

Halak

Halak jegy

Nem a te hónapod a december. Mindenkivel összeveszel, akivel csak lehet, és még azokkal is, akiket nem is ismersz. Légy kicsit türelmesebb, és ne pörögj annyira, mert így az ünnepekre teljesen kimeríted magad. Nem baj, ha nem veszel mindenkinek rengeteg ajándékot. Egy-egy apróság, szimbolikus ajándék elegendő.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét