Decemberben, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Mint minden hónapban, decemberben is lesznek olyan napok, amikor nem érdemes pénzt kiadni olyan dologra, tárgyra vagy akár ingatlanra, amely az egész életünket a későbbiekben meghatározza, elkíséri. Előfordulhat – ha olyan napon vásároljuk meg ezen fontos dolgokat, amely nem szerencsés nap az ezotéria szerint -, hogy nagy veszteségünk is származhat ezen kiadásokból!

 

Vedd magad körül olyan tárgyakkal, amelyek megvédenek a negatív energiáktól, hatásoktól! Hogy mik is ezek a tárgyak? Olvasd el ITT!

 

Azon decemberi dátumok, amelyeknek napjai 1-es számra végződnek, a legveszélyesebbek a pénzkiadás tekintetében. Amennyiben kölcsönöd kifizetését, vagy adósságodat ilyen dátumon áll szándékodban rendezni, ne tedd, illetve ne ilyen dátumokon vásárolj nagy volumenű, meghatározó tárgyakat! Ez nyilván nem minden decemberi naptári napra vonatkozik, csak azokra, amelyek 1-es számmal végződnek!

pénz

Neked mi a csillagjegyed? A szerencsések közé tartozol? Nézd meg ITT!

 

Ha már költöttél a kijelölt napokon, vagy bármit is teszel, a pénz messziről elkerül, hívd Etát vagy Ágnes jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy sorsfordítással most neked segíthessenek pénzügyekben gyarapodni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Az otthoni pénzmágia gyertyával szintén minden olyan személynek segítségére lesz, aki időt és energiát fektet abba, hogy elérje a bőséget és a szerencsét!

 

Furcsa álmaid vannak? Érzed, hogy valami készül? Nézd meg ITT, mit jelent az álmod!

 

pénz

Ami a pénzmágiához szükséges:

1 fehér gyertya

papír

toll

Gyújtsd meg a gyertyát, majd a papírra írd fel a hőn áhított, de reális összegű kérésed. Amint ezzel megvagy, tárcsázd a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc), és kérd Marcus Mágus segítségét, hogy végig vezessen a mágia folyamatán és valóban bőséges életed lehessen az új évben!

Olvastad már? Hasznodra lehet!

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél?

Most megtudhatod, hogy szegénynek vagy gazdagnak születtél

A...

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Megtalálhatod a lelked másik felét! Így ismered fel az ikerlángod!

Az ikerláng jelenség...

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330