Decemberben, ezeken a napokon ne adj ki PÉNZT!

Mint minden hónapban, decemberben is lesznek olyan napok, amikor nem érdemes pénzt kiadni olyan dologra, tárgyra vagy akár ingatlanra, amely az egész életünket a későbbiekben meghatározza, elkíséri. Előfordulhat – ha olyan napon vásároljuk meg ezen fontos dolgokat, amely nem szerencsés nap az ezotéria szerint -, hogy nagy veszteségünk is származhat ezen kiadásokból!

Vedd magad körül olyan tárgyakkal, amelyek megvédenek a negatív energiáktól, hatásoktól! Hogy mik is ezek a tárgyak? Olvasd el ITT!

Azon decemberi dátumok, amelyeknek napjai 1-es számra végződnek, a legveszélyesebbek a pénzkiadás tekintetében. Amennyiben kölcsönöd kifizetését, vagy adósságodat ilyen dátumon áll szándékodban rendezni, ne tedd, illetve ne ilyen dátumokon vásárolj nagy volumenű, meghatározó tárgyakat! Ez nyilván nem minden decemberi naptári napra vonatkozik, csak azokra, amelyek 1-es számmal végződnek!

pénz

Neked mi a csillagjegyed? A szerencsések közé tartozol? Nézd meg ITT!

Ha már költöttél a kijelölt napokon, vagy bármit is teszel, a pénz messziről elkerül, hívd Etát vagy Ágnes jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy sorsfordítással most neked segíthessenek pénzügyekben gyarapodni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Az otthoni pénzmágia gyertyával szintén minden olyan személynek segítségére lesz, aki időt és energiát fektet abba, hogy elérje a bőséget és a szerencsét!

Furcsa álmaid vannak? Érzed, hogy valami készül? Nézd meg ITT, mit jelent az álmod!

pénz

Ami a pénzmágiához szükséges:

1 fehér gyertya

papír

toll

Gyújtsd meg a gyertyát, majd a papírra írd fel a hőn áhított, de reális összegű kérésed. Amint ezzel megvagy, tárcsázd a 06 90 633 931-es telefonszámot (485 Ft/perc), és kérd Marcus Mágus segítségét, hogy végig vezessen a mágia folyamatán és valóban bőséges életed lehessen az új évben!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét