CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

December havi szerelmi horoszkóp!

December havi szerelmi horoszkóp!

 

Kos

Kos jegy

A havi horoszkóp decemberre sok régi ismerősöd visszatérést jelzi a sorsodba. Akár válogathatsz is a partnerek között, de csak egy lesz az igazi! Nagyon nehéz döntés előtt állsz majd! Meglévő kapcsolatodban figyelj majd, mit ígérsz Szilveszter éjjelén! Kerüld a negatív jóslatokat, mert rossz karmát hoz a szerelemre! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, ki is az igazi!

 

Bika

Bika jegy

Ne engedd, hogy összezavarjanak, mert a szerelmi horoszkóp sorai szerint most könnyen becsaphat egy hirtelen érkező személy! Kerüld a gyors szerelmet, inkább adj időt és tedd át a randit jövőre. Meglévő kapcsolatod gondok nélkül zajlik majd, amennyiben igazak rátok az összeillő csillagjegyek feltételei! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mi a teendő, ha asztrológiai szempontból nem illesz partneredhez!

 

2019-es nagy szerelmi horoszkóp! Szakítás vagy boldogság? Magány vagy új szerelem? Bármi jöhet! Olvasd el ITT!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Most ki kell használnod a decemberi hónap energiáit a havi szerelmi horoszkóp szerint! Nagyon sok, számodra értékes embert hoz utadba a sors. A boldogsághoz most az új barátokon keresztül vezet az út. Meglévő kapcsolatodban viszont jobb, ha kompromisszumot kötsz! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, hová vezet meglévő kapcsolatod!

 

Rák

Rák jegy

Túl sok energiát fektetsz a párkeresésbe az utóbbi időben. Most jobb, ha kicsit visszafogod a keresést és hagyod, hogy a szerelem találjon meg téged! Meglévő kapcsolatodban ideje észrevenned, hogy párodnak vannak szülei is! Vigyázz, mert nagyon sok múlik azon, hogy milyen velük a viszonyod! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a jós segítségét, tudd meg, szeret-e anyósod vagy apósod!

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

Vannak álmok, melyek fel akarják hívni a figyelmed a nagy találkozásra, a nagy szerelemre. Ezeket ITT találod!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nem szabad sokat agyalnod, ha a csillagok egy lehetőséget küldenek feléd! Most csapj le rá, most éld meg az igazi szerelmet, amire nagy esélyed van a havi horoszkóp szerint! Meglévő kapcsolatodban ne vedd fel a kesztyűt, ha valamilyen vita robban ki. Ne feledd, „okos enged, szamár szenved”! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hatott-e rád valaha – vagy éppen most – szerelmi mágia!

 

Szűz

Szűz jegy

Sokszor túl sok esélyt adsz másoknak, valamikor meg egy cseppet sem. Most tudnod kell döntened, kinek is adsz majd esélyt! Meglévő kapcsolatodban most leginkább párod exe kavarhatja fel az állóvizet. A szerelem viszont erősebb, csak bízz benne! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, ki is lenne az igazi, kinek is adj esélyt!

 

Ne halogass, ne várj, mert lehet, hogy éppen az év utolsó hónapjában találhatod meg az igaz szerelmet, aztán elmegy az utolsó vonat! Hívd Xalent vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik segítségével megélheted az igaz szerelmet, vagy éppen rendezheted a problémákat jelenlegi kapcsolatodban!

 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Nagyobb energiával kell keresned a szerelmet, mert így bizony csak otthon ülsz majd, míg mások élvezik a pezsgést! Mozdulj ki, mert a havi szerelmi horoszkóp szerint csak az talál, aki keres! Meglévő kapcsolatod több türelmet igényel. Ideje, hogy baráti köröd hanyagold egy kicsit! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, titkol-e valamit párod!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Vigyázz, mit ígérsz partnerednek, mert be kell majd tartanod! Amennyiben kapcsolatot keresel, ideje eldöntened, hogy mit is szeretnél, illetve mi az, amit mások szeretnének veled kapcsolatban. A magad útját járd, ne azt, amit elvárnak tőled! Barátokban könnyen csalódhatsz még karácsony előtt, erre jobb, ha felkészülsz! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy igazi szerelem vonzó mágiát!

halhatatlan_szerelem

Melyik csillagjegy tehet leginkább boldoggá? Tudd meg ITT!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Valaki minden lépésed figyeli, csak te nem veszed észre. A szerelmi horoszkóp feltár egy titkos rajongót, akinek érdemes adnod egy esélyt! Meglévő kapcsolatodban viszont ideje rendet tenned. Lehetséges, hogy ezt legelőször önmagadban kell majd meglépned! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot, mondhat neked egy őszinte segítő jóslatot!

 

Bak

bak

Párod furcsán viselkedhet majd december elején, amit leginkább te váltasz ki belőle. Titokban tervei lehetnek, amelyek nem biztos, hogy pozitívak számodra! Amennyiben nincs párkapcsolatod, egy régi szerelem könnyen megdobogtathatja a szíved. A változás sok jót hozhat számodra! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, párod véget akar-e vetni a kapcsolatotoknak!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Álmaid sokszor nem hazudnak, érdemes figyelned rájuk december folyamán. A havi horoszkóp bizony egy előre megjósolt szerelem megérkezését vetíti neked előre. Meglévő kapcsolatodban viszont kerüld a vitákat, inkább egy viccel oldd a feszültséget. Az év vége nagyon jól fog majd alakulni! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit hoz a szerelem a következő esztendőben!

 

Halak

Halak jegy

Sok munka vár rád, ha meg akarod találni az igazi szerelmet még az idén! Van rá esélyed, de ehhez utaznod kell. Még karácsony előtt kaphatsz egy fontos meghívást. Meglévő kapcsolatodban figyelj jobban párodra! Nem szabad, hogy mások véleménye miatt alkosson rólad negatív képet! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a titkos szerelmi mágiát, ami oldja a magányt!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Üdvözöllek sok szeretettel, Amira vagyok!
Az évek hosszú során sok ember keresett meg szerelmi, anyagi, érzelmi problémáival, melyeket a legjobb tudásom szerint, a legnagyobb szeretetemmel segítettem átlátni, majd megoldásukra rátalálni.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 330