December havi szerelmi horoszkóp!

December havi szerelmi horoszkóp!

 

Kos

Kos jegy

A havi horoszkóp decemberre sok régi ismerősöd visszatérést jelzi a sorsodba. Akár válogathatsz is a partnerek között, de csak egy lesz az igazi! Nagyon nehéz döntés előtt állsz majd! Meglévő kapcsolatodban figyelj majd, mit ígérsz Szilveszter éjjelén! Kerüld a negatív jóslatokat, mert rossz karmát hoz a szerelemre! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, ki is az igazi!

 

Bika

Bika jegy

Ne engedd, hogy összezavarjanak, mert a szerelmi horoszkóp sorai szerint most könnyen becsaphat egy hirtelen érkező személy! Kerüld a gyors szerelmet, inkább adj időt és tedd át a randit jövőre. Meglévő kapcsolatod gondok nélkül zajlik majd, amennyiben igazak rátok az összeillő csillagjegyek feltételei! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mi a teendő, ha asztrológiai szempontból nem illesz partneredhez!

 

2019-es nagy szerelmi horoszkóp! Szakítás vagy boldogság? Magány vagy új szerelem? Bármi jöhet! Olvasd el ITT!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Most ki kell használnod a decemberi hónap energiáit a havi szerelmi horoszkóp szerint! Nagyon sok, számodra értékes embert hoz utadba a sors. A boldogsághoz most az új barátokon keresztül vezet az út. Meglévő kapcsolatodban viszont jobb, ha kompromisszumot kötsz! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, hová vezet meglévő kapcsolatod!

 

Rák

Rák jegy

Túl sok energiát fektetsz a párkeresésbe az utóbbi időben. Most jobb, ha kicsit visszafogod a keresést és hagyod, hogy a szerelem találjon meg téged! Meglévő kapcsolatodban ideje észrevenned, hogy párodnak vannak szülei is! Vigyázz, mert nagyon sok múlik azon, hogy milyen velük a viszonyod! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a jós segítségét, tudd meg, szeret-e anyósod vagy apósod!

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

Vannak álmok, melyek fel akarják hívni a figyelmed a nagy találkozásra, a nagy szerelemre. Ezeket ITT találod!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nem szabad sokat agyalnod, ha a csillagok egy lehetőséget küldenek feléd! Most csapj le rá, most éld meg az igazi szerelmet, amire nagy esélyed van a havi horoszkóp szerint! Meglévő kapcsolatodban ne vedd fel a kesztyűt, ha valamilyen vita robban ki. Ne feledd, „okos enged, szamár szenved”! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hatott-e rád valaha – vagy éppen most – szerelmi mágia!

 

Szűz

Szűz jegy

Sokszor túl sok esélyt adsz másoknak, valamikor meg egy cseppet sem. Most tudnod kell döntened, kinek is adsz majd esélyt! Meglévő kapcsolatodban most leginkább párod exe kavarhatja fel az állóvizet. A szerelem viszont erősebb, csak bízz benne! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, ki is lenne az igazi, kinek is adj esélyt!

 

Ne halogass, ne várj, mert lehet, hogy éppen az év utolsó hónapjában találhatod meg az igaz szerelmet, aztán elmegy az utolsó vonat! Hívd Xalent vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik segítségével megélheted az igaz szerelmet, vagy éppen rendezheted a problémákat jelenlegi kapcsolatodban!

 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Nagyobb energiával kell keresned a szerelmet, mert így bizony csak otthon ülsz majd, míg mások élvezik a pezsgést! Mozdulj ki, mert a havi szerelmi horoszkóp szerint csak az talál, aki keres! Meglévő kapcsolatod több türelmet igényel. Ideje, hogy baráti köröd hanyagold egy kicsit! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, titkol-e valamit párod!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Vigyázz, mit ígérsz partnerednek, mert be kell majd tartanod! Amennyiben kapcsolatot keresel, ideje eldöntened, hogy mit is szeretnél, illetve mi az, amit mások szeretnének veled kapcsolatban. A magad útját járd, ne azt, amit elvárnak tőled! Barátokban könnyen csalódhatsz még karácsony előtt, erre jobb, ha felkészülsz! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy igazi szerelem vonzó mágiát!

halhatatlan_szerelem

Melyik csillagjegy tehet leginkább boldoggá? Tudd meg ITT!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Valaki minden lépésed figyeli, csak te nem veszed észre. A szerelmi horoszkóp feltár egy titkos rajongót, akinek érdemes adnod egy esélyt! Meglévő kapcsolatodban viszont ideje rendet tenned. Lehetséges, hogy ezt legelőször önmagadban kell majd meglépned! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot, mondhat neked egy őszinte segítő jóslatot!

 

Bak

bak

Párod furcsán viselkedhet majd december elején, amit leginkább te váltasz ki belőle. Titokban tervei lehetnek, amelyek nem biztos, hogy pozitívak számodra! Amennyiben nincs párkapcsolatod, egy régi szerelem könnyen megdobogtathatja a szíved. A változás sok jót hozhat számodra! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, párod véget akar-e vetni a kapcsolatotoknak!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Álmaid sokszor nem hazudnak, érdemes figyelned rájuk december folyamán. A havi horoszkóp bizony egy előre megjósolt szerelem megérkezését vetíti neked előre. Meglévő kapcsolatodban viszont kerüld a vitákat, inkább egy viccel oldd a feszültséget. Az év vége nagyon jól fog majd alakulni! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit hoz a szerelem a következő esztendőben!

 

Halak

Halak jegy

Sok munka vár rád, ha meg akarod találni az igazi szerelmet még az idén! Van rá esélyed, de ehhez utaznod kell. Még karácsony előtt kaphatsz egy fontos meghívást. Meglévő kapcsolatodban figyelj jobban párodra! Nem szabad, hogy mások véleménye miatt alkosson rólad negatív képet! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a titkos szerelmi mágiát, ami oldja a magányt!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25

Heti horoszkóp 2019.04.18 – 2019.04.25   KOS Ki sem látszol a teendőkből, de most mégsem bánod, mert tudod, hogy amint a feladatok végére érsz, jöhet a jól megérdemelt pihenés. Ettől a lelkesedéstől nem érzed olyan nagy tehernek a feladatokat, mégsem tennéd rosszul, ha segítséget is igényelnél. A pénzügyek sem alakulnak rosszul, sőt jól tennéd, ha […]

Csillagjegyed elárulja, milyen vagy mikor feldühítenek

KOS A csillagjegy tüzes, ezért hamar kapja fel a vizet. Képes lehetsz apróságokon is kiakadni, ilyenkor jobb, ha békén hagynak. Ami a szíveden, az a szádon, sokszor ebből van is gondod. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, bántottál-e meg embereket a tudtodon kívül!   BIKA Nyugodt csillagjegy a Bika, bár ha mérges vagy, előbb […]

Szerelem? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatások segítségével!

Szerelem ? Gazdagság? Bevonzhatod az angyali útmutatás segítségével   A szerelem, úgy érzed, egyre elérhetetlenebb dolog számodra, de sokszor ott a segítség, ahol azt nem is gondolnád. Az angyalok több ezer éve segítik az embert abban, hogy boldogulni tudjon. Sok területen vannak segítségünkre, amely nekünk fontos. Ilyen terület a szerelem és a pénz is. Vannak […]

Vigyázat! Ez az 5 dolog arra utal, hogy szerelmi kötést tettek rád!

Vigyázat! Ez az öt dolog utal arra, hogy szerelmi kötést tettek rád   Féltékenység A szerelmi kötés megfojt, miatta betegesen féltékeny lehetsz. Egy nagyon negatív hatás ez, amely befolyásolni akar téged. Minden szerelmi mágia hozzá köt a másikhoz, így ha féltékenyebb vagy, mint máskor, okod lehet feltételezni, hogy valamilyen szerelmi kötés van a dolgok mögött. […]

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok

Döbbenetes kötelékek – 4 jel, hogy egy előző életben már találkoztatok   Az előző élet nagyon sok meglepetést tartogathat, amely jelen életünkben nyilvánul meg. Az előző életből áthozott kapcsolat jeleit felismerni nem hit kérdése. Ha Te magad átéled ezt az élményt, akkor kézzelfogható valóság lesz mindaz, amin eddig lehet, te magad is csak mosolyogtál.   […]

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18

Heti horoszkóp 2019.04.11 – 2019.04.18   KOS Magabiztosságod hiánya miatt nehezebben veheted észre, hogy valahogy minden jól alakul ezen a héten, sokkal többet is ki tudsz hozni magadból, mint azt elsőre hiszed. Akár anyagi helyzeteden is javíthatsz, ha valóban elhiszed, hogy lehet sokkal jobb is. Kérj szerencse mágiát Gabitól 0690633931-es számon (485 Ft/perc), amelynek segítségével […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619