December havi szerelmi horoszkóp!

December havi szerelmi horoszkóp!

 

Kos

Kos jegy

A havi horoszkóp decemberre sok régi ismerősöd visszatérést jelzi a sorsodba. Akár válogathatsz is a partnerek között, de csak egy lesz az igazi! Nagyon nehéz döntés előtt állsz majd! Meglévő kapcsolatodban figyelj majd, mit ígérsz Szilveszter éjjelén! Kerüld a negatív jóslatokat, mert rossz karmát hoz a szerelemre! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, ki is az igazi!

 

Bika

Bika jegy

Ne engedd, hogy összezavarjanak, mert a szerelmi horoszkóp sorai szerint most könnyen becsaphat egy hirtelen érkező személy! Kerüld a gyors szerelmet, inkább adj időt és tedd át a randit jövőre. Meglévő kapcsolatod gondok nélkül zajlik majd, amennyiben igazak rátok az összeillő csillagjegyek feltételei! Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mi a teendő, ha asztrológiai szempontból nem illesz partneredhez!

 

2019-es nagy szerelmi horoszkóp! Szakítás vagy boldogság? Magány vagy új szerelem? Bármi jöhet! Olvasd el ITT!

 

 

Ikrek

Ikrek jegy

Most ki kell használnod a decemberi hónap energiáit a havi szerelmi horoszkóp szerint! Nagyon sok, számodra értékes embert hoz utadba a sors. A boldogsághoz most az új barátokon keresztül vezet az út. Meglévő kapcsolatodban viszont jobb, ha kompromisszumot kötsz! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, hová vezet meglévő kapcsolatod!

 

Rák

Rák jegy

Túl sok energiát fektetsz a párkeresésbe az utóbbi időben. Most jobb, ha kicsit visszafogod a keresést és hagyod, hogy a szerelem találjon meg téged! Meglévő kapcsolatodban ideje észrevenned, hogy párodnak vannak szülei is! Vigyázz, mert nagyon sok múlik azon, hogy milyen velük a viszonyod! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a jós segítségét, tudd meg, szeret-e anyósod vagy apósod!

Kattints ide és találd meg a legjobb jóst, aki szerelmi témában segít Neked!

Vannak álmok, melyek fel akarják hívni a figyelmed a nagy találkozásra, a nagy szerelemre. Ezeket ITT találod!

 

 

Oroszlán

Oroszlán jegy

Nem szabad sokat agyalnod, ha a csillagok egy lehetőséget küldenek feléd! Most csapj le rá, most éld meg az igazi szerelmet, amire nagy esélyed van a havi horoszkóp szerint! Meglévő kapcsolatodban ne vedd fel a kesztyűt, ha valamilyen vita robban ki. Ne feledd, „okos enged, szamár szenved”! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, hatott-e rád valaha – vagy éppen most – szerelmi mágia!

 

Szűz

Szűz jegy

Sokszor túl sok esélyt adsz másoknak, valamikor meg egy cseppet sem. Most tudnod kell döntened, kinek is adsz majd esélyt! Meglévő kapcsolatodban most leginkább párod exe kavarhatja fel az állóvizet. A szerelem viszont erősebb, csak bízz benne! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, ki is lenne az igazi, kinek is adj esélyt!

 

Ne halogass, ne várj, mert lehet, hogy éppen az év utolsó hónapjában találhatod meg az igaz szerelmet, aztán elmegy az utolsó vonat! Hívd Xalent vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik segítségével megélheted az igaz szerelmet, vagy éppen rendezheted a problémákat jelenlegi kapcsolatodban!

 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg jegy

Nagyobb energiával kell keresned a szerelmet, mert így bizony csak otthon ülsz majd, míg mások élvezik a pezsgést! Mozdulj ki, mert a havi szerelmi horoszkóp szerint csak az talál, aki keres! Meglévő kapcsolatod több türelmet igényel. Ideje, hogy baráti köröd hanyagold egy kicsit! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, titkol-e valamit párod!

 

Skorpió

Skorpió jegy

Vigyázz, mit ígérsz partnerednek, mert be kell majd tartanod! Amennyiben kapcsolatot keresel, ideje eldöntened, hogy mit is szeretnél, illetve mi az, amit mások szeretnének veled kapcsolatban. A magad útját járd, ne azt, amit elvárnak tőled! Barátokban könnyen csalódhatsz még karácsony előtt, erre jobb, ha felkészülsz! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy igazi szerelem vonzó mágiát!

halhatatlan_szerelem

Melyik csillagjegy tehet leginkább boldoggá? Tudd meg ITT!

 

Nyilas

Nyilas jegy

Valaki minden lépésed figyeli, csak te nem veszed észre. A szerelmi horoszkóp feltár egy titkos rajongót, akinek érdemes adnod egy esélyt! Meglévő kapcsolatodban viszont ideje rendet tenned. Lehetséges, hogy ezt legelőször önmagadban kell majd meglépned! Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot, mondhat neked egy őszinte segítő jóslatot!

 

Bak

bak

Párod furcsán viselkedhet majd december elején, amit leginkább te váltasz ki belőle. Titokban tervei lehetnek, amelyek nem biztos, hogy pozitívak számodra! Amennyiben nincs párkapcsolatod, egy régi szerelem könnyen megdobogtathatja a szíved. A változás sok jót hozhat számodra! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, tudd meg, párod véget akar-e vetni a kapcsolatotoknak!

 

Vízöntő

Vízöntő jegy

Álmaid sokszor nem hazudnak, érdemes figyelned rájuk december folyamán. A havi horoszkóp bizony egy előre megjósolt szerelem megérkezését vetíti neked előre. Meglévő kapcsolatodban viszont kerüld a vitákat, inkább egy viccel oldd a feszültséget. Az év vége nagyon jól fog majd alakulni! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, mit hoz a szerelem a következő esztendőben!

 

Halak

Halak jegy

Sok munka vár rád, ha meg akarod találni az igazi szerelmet még az idén! Van rá esélyed, de ehhez utaznod kell. Még karácsony előtt kaphatsz egy fontos meghívást. Meglévő kapcsolatodban figyelj jobban párodra! Nem szabad, hogy mások véleménye miatt alkosson rólad negatív képet! Hívd Matt Médiumot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a titkos szerelmi mágiát, ami oldja a magányt!

Olvastad már?

Ezzel a trükkel tartsd távol a negatív energiákat az ünnepek alatt

A rossz energiák egyre több úton képesek befészkelni magukat életedbe. Az ünnepek idején különösen sebezhető lehetsz, hiszen a szeretet megnyit minden kaput. A gond akkor van, ha valaki éppen nem szeretettel gondol rád, te viszont nem vagy képes ezeken a napokon, vagy más napokon ilyen negatív érzéseket visszaadni. Így ünnepek idején sajnos a negatív erők […]

5 legerősebb pénzmágia 2019-re!

A legerősebb pénzmágiákat kell alkalmaznod, lehetőleg még az idén, de legkésőbb januárban ahhoz, hogy a 2019-es éved a pénz és a szerencse éve lehessen! Újholdkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget ITT!     Szerezz 19 db pénzérmét. Legyen köztük mindenféle érme. Ha van euród, vagy  forinton kívül más apród, azt is használd fel. Rakj ki […]

Nero Domini Karácsonyi mágiája – Ne maradj le!

Nero Domini az idén második alkalommal végzi el nyilvánosan a nagy karácsonyi mágiát. A jóslatok szerint, az idei évben még két hihetetlen nyeremény fog gazdára találni, és Nero Domini úgy döntött, hogy a karácsonyi mágiának ez lesz az egyik célja. Természetesen nem csak a nagy pénz lehetőségét fogja bevonzani, hanem törekedni fog a 9 áldás […]

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!

Segítő Lélek: Sokkal erősebb vagy, mint hinnéd! Bízz magadban!   Segítő Lélek egy újabb bloggal készült. Most nem káros szenvedélyekről lesz szó, hanem a hitről, az erőről, az önbizalomról és a depresszió leküzdéséről. Vésd az eszedbe, ha nem bízol, és nem hiszel magadban, előbb-utóbb elnyomnak!   Az én véleményem az, hogy mindenki egy céllal jön […]

Heti horoszkóp 2018.12.13 – 2018.12.20

Heti horoszkóp   KOS Ezekben a napokban nagyon felszínesen állhatsz hozzá párodhoz, munkádhoz vagy épp családodhoz, láthatóan máshol járnak a gondolataid, és ez nem maradhat büntetlenül. Konfliktusokra, kellemetlen eseményekre számíthatsz. Általában csak előre nézel, a jelennel és a múlttal nem szeretsz nagyon foglalkozni, pedig most kéne, mert a heti horoszkóp szerint épp a múltban történt […]

Nostradamus hátborzongató jóslatai 2019-re!

Nostradamus hatborzongató jóslatai 20019-re   Nostradamus nem csak az 1966-os londoni tűzvészt jósolta meg, hanem Nostradamus jóslata alapján akár a 2001-es terrortámadásra is felkészülhettünk volna. Sajnos senki sem tudta időben értelmezni ezt a jóslatot, így a terrortámadás bekövetkezett.   Kerüld el a gondokat! Olvasd el karmikus feladatodat ITT, ami még bőséget is hoz! Reméljük, Nostradamus […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha elakadtál az  élet bármely pontján és kilátástalannak látod a helyzeted, akkor itt az alkalom, hogy most változtass ezen! Együtt megoldást keressünk a felmerülő problémáidra! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 406