December havi szerelmi horoszkóp!

Kos

Kos jegy

Mély vagy éppen felületes kapcsolatban élsz? A karácsony és az ajándékok sok dolgot árulhatnak el számodra. Ebben a hónapban fellebben a fátyol, nem lesz többé titok számodra párkapcsolatod mikéntje. Tudd meg, vannak-e titkok a kapcsolatodban! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kártyái minden szerelmi bajra megmutatják a gyógyírt! Figyelmeddel nem szabad elhanyagolnod párod családját sem, hiszen kétségei miatt, lehet Ő is mindenben jeleket keres.

Tudd meg ITT, hogy ki illik igazán hozzád a szerelemben!

Bika

Bika jegy

Úgy érzed, partnered terhedre van, inkább csak egyedül lennél egy keveset saját bajaiddal, nem akarsz külön koloncot a nyakadba. Szükséged is van a magányra, de ezt jelezned kellene párodnak is, hiszen az ünnepi kalendáriumotok már tele van. Tudd meg, mit hozhat neked a karácsony szerelemben, és mit az új esztendő! Hívd Jós Katit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki kártyájával látja párkapcsolatod jövőjét! Ideje megosztanod pároddal hosszú távú terveid, mert ez oldani fogja a benne lévő kétségeket!

Ikrek

Ikrek jegy

Az élet napos oldala végre számodra is elérhető. Párod mindent megtesz, hogy boldog legyél, de te mégsem vagy az. Komolyan el kell azon gondolkodnod, mi is kell a teljességhez. Ideje megtalálnod a lelki egyensúlyt, ebben a hónapban erre minden lehetőséged meg lesz. Amennyiben mégsem megy, lehet valamilyen rossz erő, rontás áll a háttérben. Ha így érzed, hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj rontásvizsgálatot és levételt! Most nem árnyékolhatja szerelmi életed semmilyen ártó erő sem!

IKREK a csillagjegyed? Akkor elképesztő dolgokat tudhatsz meg ITT!

Rák

Rák jegy

Az ollók hasznos szerszámok, de nem mindig szabad használnod őket. Talán nem most kellene megszabnod az ünnepi költségvetést. Szükségetek van a luxusra és a nyüzsgésre. A szerelemnek is meg vannak az anyagi terhei és most nem szabad spórolnod semmin. Hogyan is tudnád mindezt könnyen fedezni? Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd az azonnali pénzmágiát! Egy kis mágia nem árthat, különösen, ha utána álmaid wellness hotelében tölthetitek a Szilvesztert szerelmeddel!

havi horoszkóp

Oroszlán

Oroszlán jegy

Az időbeosztásod katasztrófa, túl sok igent mondtál és most magadra nincs időd. Pedig ez a hónap jó lehet, különösen, ha nem vagy még párkapcsolatban, hiszen most könnyen találhatod meg életed szerelmét. Éppen ezért a szórakozásra és kikapcsolódásra kellene fektetned a hangsúlyt. Az sem mindegy, hol töltöd a Szilvesztert! Szerelemben könnyen adódhat több lehetőséged, a bizonytalanság felosztásában kérd a Tarot kártya segítségét. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást! Így megtudhatod, ki is számodra az igazi pár!

Szűz

Szűz jegy

Szerelmi életedben valahogy nem működnek egy ideje a dolgok. Ebben a hónapban is több lehet a vitás időszak, mint a nyugodt. Meg kellene találnod azt az utat, ami a kapcsolatod harmóniájához vezet el. Sok lehetőség látszik a csillagokban arra, hogy a gondokat végre rendezni tudd. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj útmutatást! Segítségével sok választ kaphatsz, amelyek a következő esztendőben előre visznek majd. Figyelj, hogy ebben a hónapban ne titkolóddz sokat párod előtt.

Régóta várod már, hogy a boldogság a te életedbe is beköltözzön? Sokat szenvedtél rossz kapcsolatokban, és talán már félsz az igazit beengedni az életedbe? Szabadulj meg a korlátaidtól és éld meg az igaz szerelmet Xalen vagy Zeusz jósok szerelmi mágiájának segítségével! Hívd őket bizalommal a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Mérleg

Mérleg jegy

Egy ideje szeretnéd újra egyensúlyba hozni az életed, de sajnos mindig közbe jön valamilyen váratlan dolog. Az idődet viszont neked kell beosztanod, természetesen úgy, hogy közben alkalmazkodsz párodhoz is. Ha úgy érzed, nem vagy önmagad a párkapcsolatodban, hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a cigánykártya segítségével pontos térképet ad a helyzetedről! Ebben a hónapban fontos, hogy meglepd párod valamivel a karácsonyi ajándékon kívül is!

Olvasd el ITT, hogy párodnak mennyi légyottra van szüksége valójában!

Skorpió

Skorpió jegy

A havi horoszkóp szerint nem szabad most semmit sem túl komolyan venned. Nagyon könnyen érthetsz félre ártatlan tréfákat, amelyek miatt komoly sértődések lehetnek kapcsolatodban. Ideje elemzésnek alávetned önmagad és kapcsolatod, vajon összeillesz-e partnereddel? Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd az összeillő csillagjegyek listáját, tudd meg, párod hozzád való-e vagy sem! Amennyiben a lelki társaddal vagy, boldog, szép időszak áll előtted. Viszont a karácsonyi veszekedés intő jel lehet számodra!

havi horoszkóp

Nyilas

Nyilas jegy

A hétköznapokban, munkád során mindig képes vagy másokkal megtalálnod az alaphangot. Magánéletedben viszont zsarnok vagy pedig csendes vagy, gyakran nem önmagad. Vajon mennyire ismer téged a párod, mennyire tudja, milyen is az igazi Te? Kérj tanácsot szakembertől, hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki az asztrológia segítségével elemzi kapcsolatotok milyenségét! Ne feledd, minél inkább önmagad vagy otthonodban és párkapcsolatodban, annál sikeresebb lehetsz az élet más területein!

Bak

bak

Mindig túl sokat vállalsz magadra, miközben a világ legelfoglaltabb embere vagy! A havi horoszkóp felhívja a figyelmed, hogy a munkahelyeden szabályos lavinaként zúdulnak rád a feladatok. Talán túl sok az ígéret most párod felé, amelyeket nem lesz képes betartani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérd el a siker horoszkópod, hogy tudd, érdemes-e feladni bizonyos lehetőségeket szerelmed kedvéért! Karácsonykor figyelj, hogy minden meglepetés legyen, nem muszáj előre kitalálnod azt, hogy mit is ad partnered számodra.

Vízöntő  

Vízöntő jegy

Nem mindig ott a boldogság, ahol azt hirdetik! Biztosan átgondoltad, pároddal tölteni az ünnepeket jó, de Szilveszter napján valóban szükségetek van a nyüzsgésre? A havi szerelmi horoszkóp szerint nem! Inkább legyen az év utolsó napja is békés, meghitt, amely közel hozza a szerelmet, a régi tüzet! Hívd Zeuszt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, amely minden bizonytalanságot feloszlat köztetek! Ha mégis buliba mennétek az év utolsó napján, tegyél róla, hogy partnerednek ne legyen oka a féltékenységre.

Halak  

Halak jegy

A havi szerelmi horoszkópod sok jó jegyet hordoz magában. Nem sokáig leszel már magányos, mert most minden esélyed meg van, hogy megtaláld az igaz szerelmet. Decemberben sok pár talál egymásra, most neked is adott lesz majd a lehetőség. Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, hogy tudd, ki az igazi! Amennyiben már van szerelmed, együtt éltek vagy házasok vagytok, ez a hónap a termékenység hava lesz. Könnyen lehet, hogy kilenc hónapra a gólya is meglátogat titeket, a következő karácsonyt már eggyel többen fogjátok ünnepelni.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét