December havi horoszkóp

KOS

Kos

A sok teendő az év utolsó hónapjában sem kerül el, munka szempontjából is lesz mit csinálni. Szerencsére szabadidődben lesz elég lehetőséged arra, hogy az ünnepi előkészületekkel időben meglegyél. A pénzhoroszkóp alapján az anyagi támogatásra azonban szükséged lesz, így jobba, ha kérsz Matt Médiumtól a 0690633931-es számon (485 Ft/p) már most, egy pénztárca feltöltő kódot! Családi és párkapcsolati szempontból remek hetek állnak előtted, kapcsolataidon most sokat tudsz javítani. Még egy új baráttal is gazdagodhatsz.

BIKA

Bika

Igen nehézkes éven vagy túl, amikor minden apróért meg kellett küzdeni, és minden fillért félretenni. Decemberben azonban új korszak nyílik meg számodra, az év legjobb bolygóállásai következnek. A legnagyobb szerencse most érhet, amennyiben azt nem akadályozza semmi! Sok pénz birtokába juthatsz, ha biztosra mész inkább és megnézeted Violettával a 0690633931-es számon (485 Ft/p), nincs-e rajtad szerencse blokk! Egészségedben nem kell semmi komoly változásra számítani, attól eltekintve, hogy egy megfázás sok Bikát nem kímél majd.

IKREK

Ikrek

Hozhat számodra ez a hónap kellemetlenségeket. Nem csak a pénzügyek körül adódhatnak gondok, hanem magánéletedben is. Az ünnepek miatt alapból több a kiadás, de más, nem várt történés is jöhet, amire pénzt kell kiadnod. Párkapcsolatodban több lehet a vita, mint az elmúlt időszakban bármikor, sok feszültség gyűlhet össze benned, ami még az egészségednek sem tesz jót. A bolygóhatások a te jegyedre vannak legrosszabb hatással most, így jobb, ha hívod Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), és még most kérsz egy sorsfordítást!

RÁK

Rák

A legjobb dolgok a legváratlanabb időben érkeznek meg hozzánk! Bár ezt az évedet nem könyvelted el valami sikeresnek, és a decembertől sem vársz új dolgokat, mégis örömteli történés vár csillagjegyedre, ami mellett nem mehetsz el! Hívd Kamillát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd, hogy tegyen fel a Váratlan Öröm lapjára, hogy akár biztosra is mehess! Amennyiben ez a sorsfordító jellegű dolog megtörténik veled, hatására csupa pozitívumot tapasztalhatsz az életterületeiden. Pénzben gyarapodás, magánéletben javulás.

OROSZLÁN

Oroszlán

A decemberi hónap nagyon jó hónap lehet csillagjegyednek, szerelem szempontjából. Meglévő párkapcsolatokban felerősödnek az érzelmek, rendeződhetnek a nézeteltérések. Most találhat rád a nagy szerelem is, ha egyedülálló vagy! Hívd Virágot a 0690633931-es számon (485 Ft/p), aki már vár, hozzá szeretne segíteni a találkozáshoz! Ne költs felesleges dolgokra a hónap folyamán, mert minden pénzedre szükséged lehet! Munkahelyeden jól állod a sarat, kisebb sikereket is elkönyvelhetsz, és ezek meghatározhatják karrier szempontjából a jövő évedet!

SZŰZ

Szűz

Most, az év végére már minden kedved elment a munkától, hiszen egész évben robotoltál szinte a semmiért. Szeretnéd, ha legalább jobban megbecsülnének, ha valaki elismerné végre, kitartó vagy és ügyes. A jövő évedet még megalapozhatod! Kérd a 2018-as sikermágiát Zeusztól a 0690633931-es számon (485 Ft/p), hogy sikerekben és pénzben gazdag év lehessen a következő! Kapcsolatodban kerüld a konfliktusokat, mert apró szóváltásból is nagy veszekedés kerekedhet! Ha valamilyen orvosi vizsgálatot eddig halogattál, itt az idő lépned, meg is előzhetsz egy komolyabb problémát!

MÉRLEG

Mérleg

Próbálj meg úgy hozzáállni a munkához, hogy más is hozzáférjen, hiszen ahogy ez az év eddig, ez a hónap sem hoz neked előrelépést. December nem a sikerek hónapja számodra, viszont a szerencséé igen! Akkora összeget is nyerhetsz havi horoszkópod alapján, amiről most álmodni sem mernél! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd a decemberi szerencse mágiát, mert a ráhatás nagyon jól jöhet! Párkapcsolatodban adódhat valamilyen félreértés, amit jó lenne mielőbb tisztáznotok. Ez a megfázások hónapja is jegyednek, rétegesen öltözködj!

SKORPIÓ

Skorpió

Már a hónap legelső napjaitól nagyon jól hatnak rád a bolygók. Használd ezt ki tanulásod, munkád, szerelmi életed fellendítésére. December második felének lehetőségei hosszú távra megalapozhatják sikereidet. Tálcán kínálkozhat majd egy nagyon jó ajánlat. A decemberi sikerek évekig elkísérhetnek, problémáid is megoldódhatnak, anyagi ügyeid rendeződhetnek. Pont ezért valóban fontos az, hogy tudd, nincs-e valaki vagy valami, ami megakadályozhat a szerencsédben! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj negatív erő vizsgálatot még most!

NYILAS

Nyilas

Jól haladnak a dolgaid a havi horoszkóp szerint. Ötleteidet kiválóan tudod hasznosítani, de ennek ellenére sem leszel magaddal teljesen elégedett. A pénzügyek most nem érdekelnek annyira, de nem is kell vele különösebben foglalkoznod, mert kisebb, váratlan bevételre is szert tehetsz. A hónap közepétől a bolygóállások már sokkal rosszabbak, amikor jobb, ha nem bízol túlzottan senkiben! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérd figyelmeztető égi üzenetedet, hogy megóvhasd magad egy nagy problémától!

BAK

Bak

Mozgalmas lesz számodra a hónap eleje. Új ismeretségekre is szert tehetsz, amikből később hasznot is húzhatsz, nem csak erkölcsileg, hanem anyagi szempontból is. Új tervek megvalósítására kiváló hónap ez csillagjegyednek, hiába ez az év utolsó hónapja. Legyen titkos vagy nyílt vágyad, ebben a hónapban még az is teljesülhet! Ráhatásra mindenképpen szükséged lesz, így hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj kívánság mágiát! Emberi kapcsolataidban, így párkapcsolatodban is, inkább a hónap eleje lesz harmonikus és boldogabb időszak, azután viták is várhatók.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő

Általánosságban elmondható rólad, hogy megfontolt vagy és óvatos, december folyamán azonban mégis nagy a veszélye annak, hogy valaki félrevezet vagy átver. Legyél a szokottnál is bizalmatlanabb most, hogy ne érjen csalódás! A hónap közepe felé bármibe is fogsz bele, az sikerülhet, még a karácsonyi ünnepek előtt nagy szerencséd lehet valamiben! Hívd Happyt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), megnézi neked, melyik életterületedre koncentrálj! Pártalálásra a legjobb időszak a hónap eleje csillagjegyednek, jobb, ha keresed is a lehetőségeket valamilyen formában.

HALAK

Halak

Nem, hogy végre hátradőlhetnél az egész éves munka után, még csak most szakad a nyakadba a legtöbb munka és tennivaló. Azért a hónap közepére már szerencsére elmondhatod, hogy megérte az erőfeszítés, a fáradozás. Anyagiakban is meglátszik majd az igyekezeted, így jobb, ha a lelkesedés meg lesz benned, légy kitartó! A szerelmi horoszkóp súlyos intelmet mutat decemberre, valakivel nagyon pórul járhatsz, vagy pedig kapcsolatod vehet nagy negatív fordulatot! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/p), kérj védelmet, mert lehet, hogy valaki szerelmi kötést tetet rád vagy párodra!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét