Csillagjegyek – Gyógyító kövek csillagjegyed szerint

gyógyító kövek horoszkóp szerint

Kos

Kos jegy

A Kos jegy köve a gyémánt, ezért mindenképpen a színtelen, illetve a tüzes kövek azok, amelyek gyógyhatással lehetnek egy Kos szülöttre. A színtelen kövek fájdalom és lázcsillapító hatással lesznek rád, amelyre tökéletes lehet egy szép hegyikristály. A szénnel is kiváló kapcsolatban vagy, nem kell elítélned ezt az értékes ásványt, gyomor bajokra tökéletes lehet. A gránit kiváló energiát adó ásvány lehet, vagy éppen az opál. Ha csábítani szeretnél, a gránitra szintén számíthatsz. Szívproblémákra külön jó a rodokorozit, különösen, ha az csiszolt formában van a birtokodban.

Létezik egy híres festő, akinek a festményei GYÓGYÍTANAK! Nézd meg őket ITT!

Bika

Bika jegy

Gyógyító energiát nyerhetsz, vagy küldhetsz magadnak malachit vagy smaragd segítségével, ami azért ritkább és drágább ásvány. A zafír, vagy kék kvarc is képesek gyógyhatás elérni nálad a gyógyító kristályok közül. A zöld színű ásványok energiát adnak, míg a kék ásványok inkább gyulladást és fájdalmat csökkentenek. A gyógyító kristályok horoszkóp szerint érdemes viselned valamilyen Jáde kődarabot, amely mindig tud adni mágikus védelmet a betegségek ellen. De ha már a bajt gyógyítani kell, akkor jó, ha minél több ásvány a rendelkezésedre áll. Vonalunkon egyébként lehetőséged van kérni az ásványok energiáját, akár zafír, smaragd, vagy gyémánt energiát is kérhetsz, nem muszáj beszerezned a drága ásványokat.

Ikrek

Ikrek jegy

Leginkább az achát képes gyógyító energiákat küldeni feléd. Kettős jegyed miatt érdemes mindig egy achátot tartanod a közeledben, hiszen ez egy alapásvány, amely segít abban, hogy más ásványok energiái eljussanak hozzád. Érdemes egyszerre több gyógyítást segítő ásványt is alkalmaznod. Az achát mellett sok gyógyító energiát adhat számodra a füstkvarc, ez az ásvány akár a migrénedre is pozitív hatással lehet. A borostyán is hasznos kőzet, bár ennek beszerzése már nehézkesebb. Az opál és a mészkristályok is különleges gyógyító energiákat közvetítenek irányodba.

gyógyító kövek horoszkóp szerint

Tudod, hogy nagyanyáink hogyan gyógyítottak természetes módszerekkel, hatékonyan? Tudd meg ITT!

Rák

Rák jegy

A mészkristály az, amely leginkább elérhető számodra és képes gyógyítani. Az igazgyöngy ugyan nem ásvány, de mégis sok energiát képes számodra nyújtani. Hívd fel vonalunkat, kérd az igazgyöngy energiáját, hogy legalább egyszer megtapasztald azt, mit is jelent a tenger ereje számodra! A türkiz és a zafír képesek jótékonyan hatni a vérnyomásodra, míg a jáspis helyre hozza az emésztésed. A jáde kő fokozza a termékenységet a gyógyító kristályok horoszkóp szerint. Amikor gyógyulni szeretnél a kristályok erejével, jó, ha van a közeledben valamilyen vizes élőhely.

Oroszlán

Oroszlán jegy

Ha az Oroszlán jegyben születtél, igen csak fontos hogy az ásványok gyógyító erejét is igénybe vedd. A gyógyító kristályok a nap energiát, csillagok erejét közvetítik irányodba. Kiváló választás lehet számodra a fluor, amely minél tisztább, annál jobb. A jáspis képes segíteni a csontok gyógyulását vagy éppen segíthet a csontritkulás megelőzésében is. Ásványod a rubin, ennek ereje nagyon jótékonyan hat rád, minden gyógyulásod alapköve lehet. Viszont elég drága ásvány ez, ezért érdemes vonalunkon kérned a rubin erejét!

Szűz

Szűz jegy

Számodra a kalcedon a leginkább hasznos kristály, viszont ez önmagában nem orvosol minden bajt. Szédülésre már hasznosabb egy gránit, míg szívproblémákra az ametiszt tud komoly hatással lenni. A pirit képes tisztítani a szervezeted de ezt túlzásba nem szabad vinned. Jegyed sajátossága, hogy képes vagy bizonyos ásványok gyógyító erejét másoknak is átadni, ami azt is jelenti, hogy a legtöbb kristály valamilyen hatást fog rád gyakorolni. Hiperérzékeny vagy az kristályokkal kapcsolatban, ezért érdemes alaposan átnézni az otthonod, milyen kőzetek is vesznek körül.

Szeretnéd tudni, hogy személyre szabva milyen követ vagy köveket érdemes beszerezned? Akkor mondd el jósainknak a születési adataidat, és azt, hogy milyen betegséggel küszködsz! Ráadásul a legerősebb gyógyító energiákban is részesülhetsz, hívd ezért Aurethielt vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

gyógyító kövek horoszkóp szerint

Mérleg

Mérleg jegy

Két kő is kiváló eredményeket hozhat esetedben, ez a zafír és a jáde. A gyógyítás nem egyszerű dolog, hiszen megfelelő követeket kell összerakni különböző formákban. Esetedben nehézség az, hogy inkább csak a drágakövek hoznak nálad eredményt. A féldrágakövek közül az ametiszt, füstkvarc és rózsakvarc azok, amelyekkel könnyen jöhetsz ki mondjuk egy megfázásból. Fejfájást hatékonyan szünteti meg a füstkvarc, míg a rózsakvarc a gyomorbajok kristálya. A gyógyító kristályok horoszkóp szerint a pirit időszakos viselése energiát ad, de csak is bizonyos időszakokban érdemes ezt használnod!

Eddig nem hittél a gyógyító varázslatokban? Pedig valóban működnek, tudj meg többet erről ITT!

Skorpió

Skorpió jegy

Az opál és a füstkvarc a két kőzet, amely szinte minden helyzetben képes gyógyító energiákat küldeni feléd. Az ortoklász csökkentheti az allergiát esetedben, míg a jáde álmatlanság ellen hasznos számodra. A drágakövek képesek szépségedre hatással lenni, sokkal kiemelkedőbb lehetsz, ha van valamilyen drágakő a közeledben. Felfigyelnek rád az emberek és mindenki számára megnyerően tudsz hatni. A drágakövek akár komolyabb betegség esetén is segítségedre lehetnek, a smaragd látásodat képes javítani, míg a gyémánt gyulladáscsökkentő, de akár a daganatos betegségekkel szemben is hatékony lehet.

Nyilas

Nyilas jegy

A jegyed kristálya a topáz, amit érdemes otthonra is beszerezned. Akár lehet ez a kő a nyíl hegye is. Hosszabb megfázás esetén érdemes hegykristályt és topázt tenned a közeledbe, illetve kúraszerűen naponta többször a mellkasodra helyezni. A füstkvarc jótékonyan hat az idegeidre, ezért, ha a közeledben van, könnyebben nyugodhatsz meg. Különösen jó ez akkor, ha stresszes munkád van, ami terheli az egész szervezeted. A rubin segít látásod javítani és képes megtisztítani a szervezeted a káros anyagoktól, de akár még a kisebb rontásokat is leszedheti, pusztán az, hogy energiát kapsz egy rubin kőből.

Bak

bak

A türkiz és az ametiszt áll hozzád leginkább közel. Ezek a kristályok nyugalmat és erőt adnak számodra. Ha kreativitásoddal van baj, vagy szédülés ellen kell valami, hasznos lehet a borostyán vagy turmalin. A füstkvarc és lazurit együttesen képesen energiát adni, illetve megfázás vagy más fertőzéses betegség esetén, gyorsítja a gyógyulásodat. A gyógyítás esetedben azért nehéz, mert viszonylag sok ideig kell érintkezned az ásványokkal. Ezt az időt lehet lerövidíteni, ha obszidián kő van melletted.

Vízöntő

Vízöntő jegy

A legtöbb gyógyító energiát a zafír küldi számodra. Erre a kőre mindig számíthatsz, ha baj van, de nem árt más típusú köveket is alkalmaznod, hogy eredményesebb legyen a gyógyítás. A gyógyító kristályok horoszkóp szerint, különösen jótékonyan hathat rád a fluor és a malachit. Ezek a kövek felpezsdítik a szervezeted, növelik az anyagcserédet, így akár fogyhatsz is, ha éppen az a cél. A hematit jó hatással lehet nálad a fogfájásra, fogíny gyulladására. A karneol pedig a gyomorbajok ellen véd, különösen hasznos, ha valamilyen esemény előtt állsz, ahol sokat ehetsz, véd a teltség érzet ellen, de a cukorbetegségre is jótékony hatással van.

Halak

Halak jegy

Kettős jegyként érdemes mindig két ásvánnyal gyógyítanod magad, a gyógyító kristályok horoszkóp szerint. Bizonyos betegségekre érdemes ellentétes pólusú követet alkalmaznod. Például gránit és hegyikristály egyszerre. A holdkő segít az alvászavarok leküzdésében, míg a jáde a termékenységre van jótékony hatással. Szívpanaszok esetén ajánlott viselned a hegyikristályt, de valamilyen módon legyen jelen mellette a vörös gránit. Az amazonit légúti panaszok esetén, vagy ízületi bajoknál tud a segítségedre lenni. A gyémánt ereje képes megtisztítani minden ártó negatív energiától.

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét