CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek és kedvenc szexpózaik

Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretnél? Hívd: 06 90 633 931 (485 ft/p)!

Szeretnéd tudni, hogy az adott csillagjegy szülöttétől mire számíthatsz az ágyban? Kíváncsi vagy, milyen a szexben, és melyek az egyes csillagjegyek kedvenc szexpózai? Az asztrológia mindenre választ ad!

 

Kos (III. 21. – VI. 20.)

kos horoszkóp, kos csillagjegy, astro24h bak csillagjegy,

A Kos  a szex megszállottja. Egy kapcsolat jövője nála legtöbbször az ágyban dől el, ezért nem szereti, ha sokáig váratják. És hogy melyek számára a legkielégítőbb pozitúrák? Ha minél hosszabban és minél több pózt próbálhat ki partnerével. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Bika (V. 21 – VI. 20.)

bika csillagjegy, bika horoszkóp, astro24h bika csillagjegy,

A Bika  az egyik legérzékibb Föld jegy: szereti a hosszú és különleges, változatos szeretkezéseket. Fontos számára, hogy a másik fél mennyei örömöket éljen át. A Bika jegyében születettek a végtelen csókok és érintések rajongói. Élvezik a lassú, gyengéd és tartalmas együttléteket. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

ikrek horoszkóp, ikrek csillagjegy, astro24h ikrek csillagjegy,

Míg a jó kommunikációs képességei miatt a flörtölésben verhetetlen, addig az ágyban már félénkebb. Az Ikrek szereti, ha az együttléteket a másik fél irányítja. Ez a zodiákus imádja a szerepjátékokat és a lovaglópózt. A spontán szerelmeskedéseket kedveli, nem az előre megtervezett estéket. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

rák csillagjegy, rák horoszkóp, astro24h rák csillagjegy,

A Rák az összes csillagjegy közül a leghuncutabb, így a hagyományos pózok nála nem igazán nyerőek. Szerelmi étvágya változó, ám általában a hosszan tartó, többpozíciós együttléteket részesíti előnyben. Mivel étvágya nehezen csillapítható, nehéz neki megfelelni, ha azonban ismersz egy-két különlegesebb pozitúrát, biztosan leveszed a lábáról. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

oroszlán csillagjegy, oroszlán horoszkóp, astro24h oroszlán csillagjegy,

A hálószobában fokozottan aktív és nagystílű Oroszlán  a fordított lovagló póz nagy rajongója, mert szereti megmutatni magát a partnerének. Nincsenek gátlásai, de gyengédségre és odafigyelésre van szüksége a teljes megnyíláshoz. Legtöbbször ő a kezdeményező és irányító, de egy kreatív személy könnyen ágyba juttathatja. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

szűz horoszkóp, szűz csillagjegy, astro24h szűz csillagjegy,

A Szűz  nem igazán bonyolítja túl a dolgokat. A jelszó az egyszerűség, a hatékonyság és a minél mélyebbre történő behatolás. Kedvence a misszionárius póz. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy párja teljes egészében belé hatoljon. Kipróbálhatjátok az ágy szélén is, így lesz teljes a gyönyör! Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

mérleg csillagjegy, mérleg horoszkóp, astro24h mérleg csillagjegy,

A Mérleg  a párkapcsolataiban is az egyensúlyra és a kölcsönösségre törekszik. Mindegy, hogy előjáték, vagy egy vad szeretkezés főfogása, a Mérleg a 69-es megszállottja. Garantáltan mindkét fél a gyönyör új szintjeit tapasztalja meg! Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

skorpió csillagjegy, skorpió horoszkóp, astro24h skorpió csillagjegy,

Ez a csillagjegy a leginkább kísérletező kedvű mind közül. Nála egyszerűen minden szóba jöhet a szex terén. Míg próbálkozásai a hétköznapokban inkább hátrányt jelentenek, addig az ágyban mire is vágyhatna jobban, mint egy mindenre kapható partnerre? Fontos számára a változatosság, és hogy ő irányíthasson. Nincs olyan, amit ne próbálna ki, de a kedvence a lovagló póz. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

nyilas horoszkóp, nyilas csillagjegy, astro24h nyilas csillagjegy,

 

A Tűz elemű Nyilas jegy a spontán, izgalmas előjátékkal gazdagított légyottok kedvelője. Nem szereti a hétköznapi dolgokat, kreativitása az ágyban is megmutatkozik. Kifejezetten izgatják a nyilvános helyen történő szeretkezések. Éppen ezért az ajánlott pozitúra is olyan, amit bárhol elő lehet adni, ahol van hová felültetni a kedvest. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Bak (XII. 22 – I. 20.)

bak horoszkóp, bak csillagjegy, astro24h bak csillagjegy,

Mint mindenhez általában, úgy a szeretkezéshez is nagy komolysággal fordul: számára ez a szerelem ünnepe, nem holmi hancúrozás. A szexhez nála nem csak az elő- és utójáték tartozik, de az érzelmi ráhangolódás is. Kedvenc szexpózuk az oldalt fekvő helyzet. Ez egy gyönyörű, romantikus pozíció, ahol a lassú érintések okozta gyönyör könnyen átcsaphat heves szeretkezésbe. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

vízöntő csillagjegy, vízöntő horoszkóp, astro24h vízöntő csillagjegy,

Ez a csillagjegy kísérletező és folyamatos igénye van az új dolgokra. Kiszámíthatatlan, és kedveli a nem hagyományos dolgokat, ezért számára az álló kutyapóz lehet a legkedvesebb szexpozíció. Tény, hogy nem ez a pozitúra a legextrémebb, mégis a csillagok ajánlása szerint a legcsodálatosabb örömöket hozhatja el a Vízöntő számára. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Halak (II. 20 – III. 20.)

halak csillagjegy, halak horoszkóp, astro24h halak csillagjegy,

A Halak álmodozó, misztikus személyiségéhez állítólag az a póz illik leginkább, amelyikben egész testével hozzáérhet kedveséhez, mégpedig az ülő ölelés testhelyzetben. Az ülő testhelyzet mindkettőtök számára kimondottan élvezetes, és lehet heves, vagy lassú, romantikus egyaránt. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Ha úgy érzed, hogy szerelmi életed kezd kihűlni, és az ágyban sincs minden rendben, akkor lehet, hogy valaki szándékosan negatív energiákkal bombázza a szexuális életedet! Hívd Xalen jósnőt a 06 90 985 921-es számon (485 Ft/perc) és gyökeres változás fog bekövetkezni a szexuális életedben! Leveszi Rólad a negatív blokkokat, ami gátolják, hogy párkapcsolataidban minden rendben menjen és egy szerelmi jóslás után elmondja, mit tehetsz azért, hogy sikeres legyél a szerelemben. Ha szeretnél egy teljesen személyre szabott szexhoroszkópot, keresd fel asztrológusaink egyikét és várakozás nélkül elkészíti Neked, valamint megállapítja, összeilletek-e csillagjegyetek szerint a pároddal!

Szakembereinket nem csak belföldről érheted el, hanem még 3 országból: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lájkold, lájkold a cikket, lájkold és oszd meg, lájkold és oszd meg ha tetszett,

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494