CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek és kedvenc szexpózaik

Személyre szabott párkapcsolati elemzést szeretnél? Hívd: 06 90 633 931 (485 ft/p)!

Szeretnéd tudni, hogy az adott csillagjegy szülöttétől mire számíthatsz az ágyban? Kíváncsi vagy, milyen a szexben, és melyek az egyes csillagjegyek kedvenc szexpózai? Az asztrológia mindenre választ ad!

 

Kos (III. 21. – VI. 20.)

kos horoszkóp, kos csillagjegy, astro24h bak csillagjegy,

A Kos  a szex megszállottja. Egy kapcsolat jövője nála legtöbbször az ágyban dől el, ezért nem szereti, ha sokáig váratják. És hogy melyek számára a legkielégítőbb pozitúrák? Ha minél hosszabban és minél több pózt próbálhat ki partnerével. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Bika (V. 21 – VI. 20.)

bika csillagjegy, bika horoszkóp, astro24h bika csillagjegy,

A Bika  az egyik legérzékibb Föld jegy: szereti a hosszú és különleges, változatos szeretkezéseket. Fontos számára, hogy a másik fél mennyei örömöket éljen át. A Bika jegyében születettek a végtelen csókok és érintések rajongói. Élvezik a lassú, gyengéd és tartalmas együttléteket. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

ikrek horoszkóp, ikrek csillagjegy, astro24h ikrek csillagjegy,

Míg a jó kommunikációs képességei miatt a flörtölésben verhetetlen, addig az ágyban már félénkebb. Az Ikrek szereti, ha az együttléteket a másik fél irányítja. Ez a zodiákus imádja a szerepjátékokat és a lovaglópózt. A spontán szerelmeskedéseket kedveli, nem az előre megtervezett estéket. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód,

Rák (VI. 22 – VII. 22.)

rák csillagjegy, rák horoszkóp, astro24h rák csillagjegy,

A Rák az összes csillagjegy közül a leghuncutabb, így a hagyományos pózok nála nem igazán nyerőek. Szerelmi étvágya változó, ám általában a hosszan tartó, többpozíciós együttléteket részesíti előnyben. Mivel étvágya nehezen csillapítható, nehéz neki megfelelni, ha azonban ismersz egy-két különlegesebb pozitúrát, biztosan leveszed a lábáról. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 22.)

oroszlán csillagjegy, oroszlán horoszkóp, astro24h oroszlán csillagjegy,

A hálószobában fokozottan aktív és nagystílű Oroszlán  a fordított lovagló póz nagy rajongója, mert szereti megmutatni magát a partnerének. Nincsenek gátlásai, de gyengédségre és odafigyelésre van szüksége a teljes megnyíláshoz. Legtöbbször ő a kezdeményező és irányító, de egy kreatív személy könnyen ágyba juttathatja. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

szűz horoszkóp, szűz csillagjegy, astro24h szűz csillagjegy,

A Szűz  nem igazán bonyolítja túl a dolgokat. A jelszó az egyszerűség, a hatékonyság és a minél mélyebbre történő behatolás. Kedvence a misszionárius póz. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy párja teljes egészében belé hatoljon. Kipróbálhatjátok az ágy szélén is, így lesz teljes a gyönyör! Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Mérleg (IX. 23. – X. 22.)

mérleg csillagjegy, mérleg horoszkóp, astro24h mérleg csillagjegy,

A Mérleg  a párkapcsolataiban is az egyensúlyra és a kölcsönösségre törekszik. Mindegy, hogy előjáték, vagy egy vad szeretkezés főfogása, a Mérleg a 69-es megszállottja. Garantáltan mindkét fél a gyönyör új szintjeit tapasztalja meg! Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

szerelmi jóslás, szerelmi jóslás nyárra, jósold meg a szerelmed nyárra,

Skorpió (X. 23. – XI. 21.)

skorpió csillagjegy, skorpió horoszkóp, astro24h skorpió csillagjegy,

Ez a csillagjegy a leginkább kísérletező kedvű mind közül. Nála egyszerűen minden szóba jöhet a szex terén. Míg próbálkozásai a hétköznapokban inkább hátrányt jelentenek, addig az ágyban mire is vágyhatna jobban, mint egy mindenre kapható partnerre? Fontos számára a változatosság, és hogy ő irányíthasson. Nincs olyan, amit ne próbálna ki, de a kedvence a lovagló póz. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Nyilas (XI. 22 – XII. 21.)

nyilas horoszkóp, nyilas csillagjegy, astro24h nyilas csillagjegy,

 

A Tűz elemű Nyilas jegy a spontán, izgalmas előjátékkal gazdagított légyottok kedvelője. Nem szereti a hétköznapi dolgokat, kreativitása az ágyban is megmutatkozik. Kifejezetten izgatják a nyilvános helyen történő szeretkezések. Éppen ezért az ajánlott pozitúra is olyan, amit bárhol elő lehet adni, ahol van hová felültetni a kedvest. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Bak (XII. 22 – I. 20.)

bak horoszkóp, bak csillagjegy, astro24h bak csillagjegy,

Mint mindenhez általában, úgy a szeretkezéshez is nagy komolysággal fordul: számára ez a szerelem ünnepe, nem holmi hancúrozás. A szexhez nála nem csak az elő- és utójáték tartozik, de az érzelmi ráhangolódás is. Kedvenc szexpózuk az oldalt fekvő helyzet. Ez egy gyönyörű, romantikus pozíció, ahol a lassú érintések okozta gyönyör könnyen átcsaphat heves szeretkezésbe. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

Vízöntő (I. 21 – II. 19.)

vízöntő csillagjegy, vízöntő horoszkóp, astro24h vízöntő csillagjegy,

Ez a csillagjegy kísérletező és folyamatos igénye van az új dolgokra. Kiszámíthatatlan, és kedveli a nem hagyományos dolgokat, ezért számára az álló kutyapóz lehet a legkedvesebb szexpozíció. Tény, hogy nem ez a pozitúra a legextrémebb, mégis a csillagok ajánlása szerint a legcsodálatosabb örömöket hozhatja el a Vízöntő számára. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Halak (II. 20 – III. 20.)

halak csillagjegy, halak horoszkóp, astro24h halak csillagjegy,

A Halak álmodozó, misztikus személyiségéhez állítólag az a póz illik leginkább, amelyikben egész testével hozzáérhet kedveséhez, mégpedig az ülő ölelés testhelyzetben. Az ülő testhelyzet mindkettőtök számára kimondottan élvezetes, és lehet heves, vagy lassú, romantikus egyaránt. Ha tudni szeretnéd, mikor lesz végre alkalmad az ágyadba csalogatni, és hogyan tedd ezt, akkor kattints IDE és a választ kérdéseidre megleled!

 

Ha úgy érzed, hogy szerelmi életed kezd kihűlni, és az ágyban sincs minden rendben, akkor lehet, hogy valaki szándékosan negatív energiákkal bombázza a szexuális életedet! Hívd Ágnest jósnőt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) és gyökeres változás fog bekövetkezni a szexuális életedben! Leveszi Rólad a negatív blokkokat, ami gátolják, hogy párkapcsolataidban minden rendben menjen és egy szerelmi jóslás után elmondja, mit tehetsz azért, hogy sikeres legyél a szerelemben. Ha szeretnél egy teljesen személyre szabott szexhoroszkópot, keresd fel asztrológusaink egyikét és várakozás nélkül elkészíti Neked, valamint megállapítja, összeilletek-e csillagjegyetek szerint a pároddal!

Szakembereinket nem csak belföldről érheted el, hanem még 3 országból: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lájkold, lájkold a cikket, lájkold és oszd meg, lájkold és oszd meg ha tetszett,

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391