CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek és a házasság!

Csillagjegyek és a házasság!

Sok cikkünkben elemeztük már a csillagjegyek összeillőségét, különböző csillagjegy párokat, párosítást. Igazából, azt tudhatod, hogy ki illik hozzád csillagjegyed szerint, de az is fontos szempont, hogy választottadnak való-e a házasság. Mikorra érdemes időzíteni, mit gondolnak különböző csillagjegyek a házasságról, milyen elvárásaik, vágyaik vannak.

Természetesen ebben a kérdésben nagyon fontos azt tudni, hogy mi az aszcendense az illetőnek, és hogy pontosan melyik periódusban következne be a nagy nap.

Egy ilyen elemzés elkészítése hosszadalmas. Egy asztrológus több szempontot is figyelembe kell, hogy vegyen. Ezért javasoljuk, hogy SMS-ben jelezd Lunczer Juditnak, ha ilyen elemzésre van szükséged, vagy bármilyen asztrológiai elemzésre. A 0690642426-os számra (330Ft/SMS)  küldheted kérésed. Pl. azt, hogy érdemes-e házasságot kötni, melyik évben, idén, vagy inkább jövőre. Sok múlik az időzítésen, de egy asztrológus minden ilyen kérdésedre képes válaszolni, ha feltérképezi a bolygóállásokat. Javaslom, hogy mindenképpen kezdd azzal, hogy elküldöd a pontos születési időt, és a kérdést.

 

De lássuk, mit tudunk a csillagjegyekről:

 

KOS:

Kos jegy

Mindenképpen egy sikeres párra vágyik, akire büszke lehet. Könnyen eldönti a kérdést, szívesen házasodik, nincsenek előítéletei, és ami még fontosabb, nem egy féltékenységi rohamokat rendező csillagjegy.

BIKA:

Bika jegy

Családcentrikus, mindenből a legjobbat szeretné a családnak nyújtani, és a végsőkig törekszik erre. A Bika férfi munkájában nagyon sikeres, a Bika nő pedig kitűnő háziasszony. Nagyon fontos számára a szex, sajnos ennek hiányában megszegheti a házassági esküt, és félreléphet.

IKREK:

Ikrek jegy

Sajnos nem a legideálisabb házastárs. Aki egy Ikrek mellett szeretné leélni az életét, annak el kell fogadnia, hogy az Ikrek csak akkor boldog, ha pezseg az élet. Mindent kalandnak fog fel, és állandóan mozgásban akar lenni.

csillagjegyek

Szeretnél tenni házasságodért? Segítünk, nézd meg IDE kattintva, mit kell tenned!

 

RÁK:

Rák jegy

Nagyon hűséges típus, és egy igazi hagyomány őrző. Olyan partner mellett boldog, aki mellett biztonságban érzi magát, anyagilag és érzelmileg is. Könnyen házasodik, de mindig a partnerre hárítja a nagyobb felelősséget.

OROSZLÁN:

Oroszlán jegy

Olyan partnert képzel el magának, aki külsejével nap mint nap lenyűgözi. Számára pedig fontos, hogy házastársa szintén csodálja őt. Egyébként nagyon összeszedett, jó tervező, és ez a ház körüli dolgokra is jellemző.

SZŰZ:

Szűz jegy

Szorgalmas, törekvő, nem túl romantikus, halvérűnek tűnhet, igen konzervatív és zárkózott. Nem tudni, hogy milyen érzések vannak benne, mert nagyon jól elrejti. Az ő partnerének nagyon nehéz dolga van. Fontos még tudni, hogy erre a csillagjegyre a legjellemzőbb az érdekházasság, úgyhogy csak óvatosan!

MÉRLEG:

Mérleg jegy

Ő a szerelem művésze, de a házasság nem az ő műfaja. A gondolatával sem hajlandó foglalkozni, már csak azért sem, mert saját magáról tudja, hogy nem egy hűséges típus. Amennyiben mégis házasságot köt, a partnerének nagyon kell vigyáznia, ha egy pillanatra is eljátssza a Mérleg bizalmát, lőttek a boldogságnak.

Derítsd ki ITT. mit várhatsz ettől a kapcsolattól.
csillagjegyek

SKORPIÓ:

Skorpió jegy

A legféltékenyebb a csillagjegyek közül. Nagyon nehéz vele a házasélet. Túl komolyan veszi a dolgokat, gyakran bolhából elefántot csinál, és gyakran unaloműzésképp a partnerét piszkálja. Jellemző még, hogy meggondolatlanul köthet házasságot.

NYILAS:

Nyilas jegy

Csak olyan esetben köt házasságot, ha megtalálja a számára megfelelő partnert, aki egy életre a társa lesz, úgy, mint két kalandor. A Nyilas sokban különbözik a többi csillagjegytől, nem tűri, ha vezetik, és ha féltékenyek rá, teljesen más az értékrendje, mint más csillagjegyeknek.

BAK:

Bak jegy

A házasságra sokkal később érik meg, mint más csillagjegyek. Viszont sokkal nagyobb biztonságot is tud adni a partnerének. Szereti a békét, a rendet és bízik párja hűségében. Az érzelmek kimutatásával komoly gondjai vannak.

VÍZÖNTŐ:

Vízöntő jegy

Az ideális partner, nem túl igényes, de nagyon szereti a párját, és kivételesen odaadó. A Vízöntő nő, ellentétben a Vízöntő férfival, menekül a házasságtól, meg sem fordul a fejében törekedni a harmóniára, és arra, hogy megfeleljen a partnerének.

 

ITT megtudhatod, milyen lesz a te házasságod.

 

HALAK:

Halak jegy

Hűséges típus, nem kockáztatná a biztos pontot egy kalandért, viszont azt is eltűri, ha megcsalják. Nem egyszer képes megbocsátani a párjának ugyanazokat a hibákat, és a végtelenségig toleráns. A Halak férfit ki kell emelnünk a csillagjegyek közül, odaadása csodálatra méltó.
Ha szeretnéd tudni, hogy melyik a megfelelő dátum arra, hogy egybe keljetek a pároddal, akkor kérd ki egy asztrológusunk tanácsát! Vagy arra vagy kíváncsi, hogy valóban összeilletek-e? Hívd fel Lunczer Juditot vagy Andynát, akik a legpontosabb válasszal szolgálhatnak neked a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)!
Elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.   KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza […]

Vedd át a novemberi siker-kódod, és nyerj nagy összeget!

Vedd át a novemberi sikerkódot és nyerj nagy összeget!     A számok mágikus hatása sok embert foglalkoztat. Az utóbbi időben sok nyertes használt bizonyos sikerkódot. Voltak, akik nagy összeget nyertek, voltak, akik kisebb összeghez jutottak. A szerencse mindenkinél másképpen lép működésbe.   EZEKKEL a módszerekkel is sikeresebb lehetsz! Sosem gondoltam volna, hogy egy teljes […]

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp     Kos  A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan […]

A cigánykártya üzenete Novemberre

A cigánykártya üzenete Novemberre    A cigánykártya jóslás ideje ismét itt van. Elérkezett az esztendő legsötétebb hónapja, a november. A december sötétebb, de ott megtörténik az évszakváltás, így az éjszakák elkezdenek rövidülni, ami már jelzi a születendő fényt. November a szellemek és démonok hónapja, a boszorkányok ebben a hónapban szórják ki a legtöbb rontást. Légy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453