Csillagjegyek, akik veszélyben vannak a mai holdállás miatt!

A 2017-es év augusztus hónapjának 28. napján a Növő Hold a Skorpió jegyében, a Hold 20:50-kor a Nyilas jegyébe lép.

Ezen az éjjelen Növő Hold jelenség lesz megfigyelhető, amely magával hozza a negatív energiák növekedését is. A Hold fázisai közül a Növő Hold lehet az egyik legveszélyesebb holdállás, főleg egyes csillagjegyekre nézve!

A csillagjegyekre leselkedő veszélyekről a Fogyó Hold miatt, ITT olvashatsz!

csillagjegyek

Ilyen holdálláskor bizonyos csillagjegyű emberek rosszul alszanak, feszültebbek, türelmetlenek és erős, akár migrénes fejfájással is küzdenek, de vannak olyanok is, akiknek az egész életét befolyásolhatja negatív irányba!

A csillagjegyek, amelyek a holdállásnak ezen fázisában veszélyben lehetnek, az alábbiakban olvashatók. Viszont körültekintéssel megelőzhetőek a Növő Hold következményei.

Az egyik legjobb pénzteremtő mágiáról ITT olvashatsz!

A Kos csillagjegyek vannak a legnagyobb veszélyben ezen éjszakán, hiszen rájuk fejti ki legnagyobb erővel a Növő Hold az erejét! Amennyiben a Kos csillagjegyű személy valamely krónikus betegségben szenved, az ebben az időszakban felerősödik. Ha lehet, kérje meg a Kos csillagjegyű személy valamelyik szerettét, hogy ebben az időszakban legyen mellette.

ITT található a két legegyszerűbb jóslási mód, amely neked is menni fog!

csillagjegyek

A Halak csillagjegyekre is negatív hatást gyakorol ezen holdállás, viszont ezen csillagjegyű személyeknél inkább hosszabb távon okoznak ezen negatív energiák majd problémát, pénzblokk, egészségblokk, magánéleti blokk formájában! Holdmágiával védekezhetünk ezen negatív blokkok ellen, de ezen mágiához természetesen szakember segítsége szükséges! Hívd Boszi Katát a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), hogy elvégezhesse neked mielőbb!

Az Oroszlán csillagjegyekre van a legenyhébb hatással – a veszélyeztetett csillagjegyek közül- ezen holdállás negatív szerepe. Náluk mindössze enyhe fejfájás, álmatlanság és feszültség lesz jellemző, de azért ezt se vegyük félvállról, hiszen mindennek van következménye!

Nagyon fontos, hogy amennyiben a Hold negatív hatásait pozitívra szeretnénk fordítani, mindig kéjünk segítséget szakembertől, ne kezdjünk hozzá egyedül, hiszen sok esetben ez többet árt, mint használ!

Ha olvasod ezeket a sorokat, az nem véletlen! Akkor negatív energiák áldozata lehetsz! Mindenképp hívd fel szakembereinket, Boszi Katát vagy Jós Katit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megnézik, hogy van-e okod félni! 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét