CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek – A Vízöntő nő jellemzői

Csillagjegyek-A-vizoento-no-jellemzoi

Már az első találkozáskor a Vízöntő észrevette, hogy ő más, mint a többi és kissé különösnek tűnt? Ezek után ismét elvarázsolta Önt szépségével és spontán tetteivel, annyira szokatlan  és különböző volt azoktól, akiket eddig megismert.

Nem sokkal ezután közölte Önnel, hogy egy békeharcos mozgalomhoz fog csatlakozni és legalább három hónapig nem fognak találkozni. Ne csodálkozzon, a Vízöntő hölgy ilyen kijelentései teljesen természetesek. Amennyiben megszeretné őt tartani, most engedje el. Három hónap elmúltával visszatér és még szebb lesz, mint valaha is volt és mint, ahogy Ön utoljára látta.

 

ITT megtudhatja, hogyan hódíthat hatékonyan csillagjegye szerint!

 

Szabad akar lenni, meg se próbálja az ágyhoz vagy a tűzhelyhez láncolni, mert akkor elveszíti. Békéljen meg azzal a ténnyel, hogy számtalan barátja lesz, akikkel rendszeresen fog találkozni, ez egy változatos skálájú baráti kör lesz, a sikertelen, de szerinte tehetséges művésztől, a szerelmes politikuson át a népművelőig.

A legtöbbjüket Ön hóbortosnak fog tartani, de ez még egy olyan tény lesz, amit el kell fogadnia. Ha őt akarja, tisztelnie kell a barátait is. A túl hóbortos Vízöntő hölgy igyekszik majd minden áron kikerülni a házasságot, mert ezt egyfajta rabságnak véli és egy a társadalom által elfogadott elvnek, amellyel ö képtelen megbarátkozni. De ha Ön hagyományőrző és patriarchális neveltetésű, ne vesztegesse az idejét és keressen mást, mert ez a nő nem fogja megadni Önnek azt, amire szüksége van. De ha Ön is elüt az átlagtól, érdekes lesz vele. A legideálisabb lehet a vadházasság, mert így az  ö szabadsága nem sérül. De ha mégis oltár elé szeretné vezetni, ne siessen ezzel és ne kényszerítse arra, hogy felvegye az Ön vezetéknevét. Nagyon figyelmesen magyarázza el neki, hogy a házasság nem egyenlő a börtönnel.

 

Szerelmi jóslás 2017-re! Kattintson IDE!

 

Az egyik erénye biztos az Önbe vetett bizalma lesz. Nem fogja Önt üldözni, faggatni és fürkészve szemlélni, ha egy órával később ér haza. Amennyiben Önnek ajándékozta a szerelmét, akkor megajándékozta a határtalan bizalmával is. Természetesen ez várja el cserébe is. Még egy ok, hogy nem fogja érezni a féltékenységét az, hogy nem lesz ideje ellenőrizni az Ön útjait és nem fog ráérni a gyanúsítgatásra.

 Megmondó jósnő, Megmondó astro24h, Megmondó 391 kód, jóslás,

El lesz foglalva a barátaival, a hobbijával és általában az őt érdeklő dolgokkal, nem lesz ideje a számára értelmetlen aktivitásokra. Soha nem fogja érdekelni, mennyi pénze van a bankszámláján és az sem, ha Ön neki és a leendő családjának csak szerény életkörülményeket tud biztosítani, de elvárja, hogy köztiszteletben álló személy legyen legalább egy egyetemi diplomával. Ez az értelmiségi hölgy eleinte nehezen fog megbarátkozni az anyaság gondolatával, mert majd minden figyelmét és energiáját egyetlen lényre kell majd összpontosítania, ami számára teljesen ismeretlen és érthetetlen. Idővel megértő anya lesz, aki sosem fogja büntetni a gyermekeit, akármilyen rossz dolgok kövessenek is el.

Amennyiben Ön is másmilyennek véli őt a többiektől, akkor is a megszokott elvek és szabályok rabja, csak előre. A Vízöntő hölggyel nagyon jól fog kijönni. Ez a szép, kissé nem megértett és misztikus nő határtalan bizalommal fogja Önt megajándékozni és értékelni fogja egyediségét, ahogyan senki más. Soha nem próbálja meg megváltoztatni Önt, mert épp olyannak fogja szeretni, amilyen. Amikor meglátja őt, hogy hazajövet az esőben mezítláb jön kezében a cipőjével, állítsa meg és javasoljon neki egy hosszú sétát kettesben. El fogja ragadtatni az ajánlat, és megnyitja Ön előtt a gazdag belső világának ajtaját.

 

Szeretné meghódítani szíve választottját, vagy jobbá tenni jelenlegi kapcsolatát? Hívja az ország legjobb szerelmi tanácsadóit, Xalent vagy Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik egy szerelembevonzó fehér mágiával is segíthetnek bevonzani az Ön számára ideális partnert!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.   KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza […]

Vedd át a novemberi siker-kódod, és nyerj nagy összeget!

Vedd át a novemberi sikerkódot és nyerj nagy összeget!     A számok mágikus hatása sok embert foglalkoztat. Az utóbbi időben sok nyertes használt bizonyos sikerkódot. Voltak, akik nagy összeget nyertek, voltak, akik kisebb összeghez jutottak. A szerencse mindenkinél másképpen lép működésbe.   EZEKKEL a módszerekkel is sikeresebb lehetsz! Sosem gondoltam volna, hogy egy teljes […]

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp     Kos  A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan […]

A cigánykártya üzenete Novemberre

A cigánykártya üzenete Novemberre    A cigánykártya jóslás ideje ismét itt van. Elérkezett az esztendő legsötétebb hónapja, a november. A december sötétebb, de ott megtörténik az évszakváltás, így az éjszakák elkezdenek rövidülni, ami már jelzi a születendő fényt. November a szellemek és démonok hónapja, a boszorkányok ebben a hónapban szórják ki a legtöbb rontást. Légy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453