CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek – A skorpió nő jellemzői

skorpiono

Hízelgésre felesleges fecsérelnie az időt, a Skorpió hölgy szempillája sem fog rezdülni, és körültáncolni sem fogja, mindössze tekintetével nyársalja fel, hogy meggyőződjön az igazságról. Felülmúlhatatlanul gőgős tud lenni, hiszen tisztában van saját különlegességével. Magasról tekint többi hölgytársára, és elrettentik a jó és szófogadó háziasszonyok.

Most, hogy Önt Lilith megbabonázta, készüljön fel arra, hogy soha többé nem képes majd őt elhagyni, mégha meg is próbálja, nem fog sikerülni. Jobb, ha a helyén marad, nehogy Ön ellen fordítsa a benne rejlő fekete mágiát!

 

ITT az is kiderül, hogyan hódítható meg a Skorpió férfi.

A Skorpiónál nincs középút, ő vagy szeret vagy gyűlöl. Még egy egyszerű színházi előadásról sem fog semlegesen nyilatkozni, elégedetlenkedni fog, miért is nézte meg egyáltalán vagy pedig olyan mértékben elnyeri a tetszését, hogy napokig ugyanolyan hévvel emlegeti. Ez a hölgy mindent érez, egy mély tóhoz hasonlóan, tele van van titkokkal és rejtett vágyakkal. Az erejének saját maga a forrása, a múltja, a tévedése, és a képzelőereje. Ha kártyát vet, esetleg a kávéscsésze alját fürkészi, ne csodálkozzon el, ő ehhez valóban ért. Kiváló emberismerő, az intuitív képessége igencsak fejlett, teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy hatodik érzékkel rendelkezik.

Ne ijedjen meg tőle. Ez az ellenállhatatlan boszorka imádni és teljes lényével szeretni fogja Önt. Ha már elbűvölte és a közelébe férkőzhetett, biztos lehet abban, hogy Ön különleges, és az egyetlen férfi az életében. Szereti a bátorságot és a törekvést a partnerében, a gyenge és tehetségtelen férfiakat nem tűri. Könnyen megeshet, hogy domináns alkat, de megengedi, hogy Ön az uralkodója legyen, minden erejét az Ön céljainak megvalósítására fordítja. Ha valaki akadályozni merné Önt, a Skorpió hölgy büntetését nem kerülheti el, hiszen ő nem engedi, hogy bárki is bántalmazza a kedvesét.

 

ITT megtudja, melyik csillagjegy hogyan viszonyul a házassághoz!

 

Aurethiel elérhetősége

Fejlett bosszúálló ösztöne mellett az igazságosság híve. Ha kap, azt duplán viszonoza, ha viszont valaki megsérti, az az illető pórul jár. Az Ön mérges kígyója szeret birtokolni, de nem szeret birtokban lenni. Féltékeny és veszélyes tud lenni, ne is merjen belegondolni abba, ha ő a hűtlenség jeleit észlelné. Másrészről az Ön tündöklő és erőteljes Skorpió hölgye képes lemondani a karrierjéről a közös boldogság javára. Mint anya, nem hagyja észrevétlenül a gyermekek tehetségét, és mindig magasabb célok elérésére fogja őket nevelni.

Tehát csak bátran előre, ne ijedjen meg. E bűbájos hölgy mellett erősnek fogja magát érezni.

Talán zavarni fogja a tény, hogy mágnesként vonzza magához a férfiakat, és nemcsak Önt, de nyugodt lehet, olyan szenvedéllyel és erősen tud szeretni, mint senki más. Ezzel a hölggyel csak nyerhet, de el kell fogadnia, hogy lelkének némely részei örökké feltáratlanok maradnak. Biztosan hallotta már, melyik állatövi jegy a legszenvedélyesebb és a legjobb szerető. Természetesen az Ön Lilith-je. Ilyen értelemben, minden ábrándját teljesíti. Komoly magatartással, természetes könnyedséggel nézzen rá, kajánul mosolyodjon el, és az Ön boszorkája jóságos tündérré változik.

Ön is egy Skorpió hölgyet szeretne meghódítani és szeretne biztosra menni? Akkor ne habozzon, keresse fel szakembereinket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Lunczer Judit és Tamara kiváló ismerői e jegynek, és olyan tanácsokkal fogják ellátni, amiknek köszönhetően rövid időn belül Öné lehet szíve választottja!

Jósainkat eléri külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Ismerje meg a zodiákus többi jegyének képviselőit is!

A Bak hölgy jellemzői

A Nyilas nő jellemzői

A Halak nő jellemzői

A Vízöntő hölgy jellemzése

A Mérleg hölgyek jellemzése

A Rák nő jellemzői

A Bika nő jellemzése

Az Ikrek nők jellemvonásai

A Kos hölgy jellemzői

Az Oroszlán nő jellemzői

A Szűz nő jellemzése

 

Olvastad már?

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Október havi szerelmi horoszkóp

Október havi szerelmi horoszkóp   Kos  A havi horoszkóp sok eseményt jósol előre. Szerelemben fogd kicsit lazábban a gyeplőt, próbáld értékelni a könnyed ismeretségeket. Meglévő kapcsolatodban egy régi emlék mindig nem került helyre. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha úgy érzed, párodat valaki el szeretné csábítani!   Bika  Észre sem veszed, hogy […]

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.

Heti horoszkóp 2019.10.10. – 2019.10.17.   KOS Könnyen veheti át az irányítást most életed felett a negatív erő, több gond jöhet munkában és pénzben is. Ha jó ideje érzed azt, hogy teljes káosz van körülötted, akkor nem hazudnak a csillagok. Mutatnak egy személyt, akinek nem olyan jók a szándékai irányodban, mint ahogy gondolod. Hívd Imolát […]

Angyali üzenet Októberre

Angyali üzenet októberre    Az angyal alá szállt októbert megelőzően is, majd átadta nekem az üzenetét. Az angyali üzenet univerzális, valamilyen formában mindannyiunkra vonatkozik. Az angyal titkokat oszt meg velem, sorsról és a jövőről, amelyeket én ebben a rövid formában most megosztok veled.   Figyelj oda EZEKRE a számokra is, mert az égiek számok által […]

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.

Heti horoszkóp 2019.10.03. – 2019.10.10.   KOS Itt egy új hónap, és te nagy reményeket fűzöl hozzá. Nem is baj, mert ha meglesz a kitartásod, hihetetlen eredményeket érhetsz el munka és pénzügyek terén, és nagyszerű lehetőség is jöhet, már ezen a héten. Van azonban fontos figyelmeztetés is! Ha október második hetétől sem tapasztalsz pozitívumokat az […]

Cigánykártya üzenete Októberre

A Cigánykártya üzenete Októberre    Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907