CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek – A skorpió nő jellemzői

skorpiono

Hízelgésre felesleges fecsérelnie az időt, a Skorpió hölgy szempillája sem fog rezdülni, és körültáncolni sem fogja, mindössze tekintetével nyársalja fel, hogy meggyőződjön az igazságról. Felülmúlhatatlanul gőgős tud lenni, hiszen tisztában van saját különlegességével. Magasról tekint többi hölgytársára, és elrettentik a jó és szófogadó háziasszonyok.

Most, hogy Önt Lilith megbabonázta, készüljön fel arra, hogy soha többé nem képes majd őt elhagyni, mégha meg is próbálja, nem fog sikerülni. Jobb, ha a helyén marad, nehogy Ön ellen fordítsa a benne rejlő fekete mágiát!

 

ITT az is kiderül, hogyan hódítható meg a Skorpió férfi.

A Skorpiónál nincs középút, ő vagy szeret vagy gyűlöl. Még egy egyszerű színházi előadásról sem fog semlegesen nyilatkozni, elégedetlenkedni fog, miért is nézte meg egyáltalán vagy pedig olyan mértékben elnyeri a tetszését, hogy napokig ugyanolyan hévvel emlegeti. Ez a hölgy mindent érez, egy mély tóhoz hasonlóan, tele van van titkokkal és rejtett vágyakkal. Az erejének saját maga a forrása, a múltja, a tévedése, és a képzelőereje. Ha kártyát vet, esetleg a kávéscsésze alját fürkészi, ne csodálkozzon el, ő ehhez valóban ért. Kiváló emberismerő, az intuitív képessége igencsak fejlett, teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy hatodik érzékkel rendelkezik.

Ne ijedjen meg tőle. Ez az ellenállhatatlan boszorka imádni és teljes lényével szeretni fogja Önt. Ha már elbűvölte és a közelébe férkőzhetett, biztos lehet abban, hogy Ön különleges, és az egyetlen férfi az életében. Szereti a bátorságot és a törekvést a partnerében, a gyenge és tehetségtelen férfiakat nem tűri. Könnyen megeshet, hogy domináns alkat, de megengedi, hogy Ön az uralkodója legyen, minden erejét az Ön céljainak megvalósítására fordítja. Ha valaki akadályozni merné Önt, a Skorpió hölgy büntetését nem kerülheti el, hiszen ő nem engedi, hogy bárki is bántalmazza a kedvesét.

 

ITT megtudja, melyik csillagjegy hogyan viszonyul a házassághoz!

 

Aurethiel elérhetősége

Fejlett bosszúálló ösztöne mellett az igazságosság híve. Ha kap, azt duplán viszonoza, ha viszont valaki megsérti, az az illető pórul jár. Az Ön mérges kígyója szeret birtokolni, de nem szeret birtokban lenni. Féltékeny és veszélyes tud lenni, ne is merjen belegondolni abba, ha ő a hűtlenség jeleit észlelné. Másrészről az Ön tündöklő és erőteljes Skorpió hölgye képes lemondani a karrierjéről a közös boldogság javára. Mint anya, nem hagyja észrevétlenül a gyermekek tehetségét, és mindig magasabb célok elérésére fogja őket nevelni.

Tehát csak bátran előre, ne ijedjen meg. E bűbájos hölgy mellett erősnek fogja magát érezni.

Talán zavarni fogja a tény, hogy mágnesként vonzza magához a férfiakat, és nemcsak Önt, de nyugodt lehet, olyan szenvedéllyel és erősen tud szeretni, mint senki más. Ezzel a hölggyel csak nyerhet, de el kell fogadnia, hogy lelkének némely részei örökké feltáratlanok maradnak. Biztosan hallotta már, melyik állatövi jegy a legszenvedélyesebb és a legjobb szerető. Természetesen az Ön Lilith-je. Ilyen értelemben, minden ábrándját teljesíti. Komoly magatartással, természetes könnyedséggel nézzen rá, kajánul mosolyodjon el, és az Ön boszorkája jóságos tündérré változik.

Ön is egy Skorpió hölgyet szeretne meghódítani és szeretne biztosra menni? Akkor ne habozzon, keresse fel szakembereinket a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Lunczer Judit és Tamara kiváló ismerői e jegynek, és olyan tanácsokkal fogják ellátni, amiknek köszönhetően rövid időn belül Öné lehet szíve választottja!

Jósainkat eléri külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Ismerje meg a zodiákus többi jegyének képviselőit is!

A Bak hölgy jellemzői

A Nyilas nő jellemzői

A Halak nő jellemzői

A Vízöntő hölgy jellemzése

A Mérleg hölgyek jellemzése

A Rák nő jellemzői

A Bika nő jellemzése

Az Ikrek nők jellemvonásai

A Kos hölgy jellemzői

Az Oroszlán nő jellemzői

A Szűz nő jellemzése

 

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.

Heti horoszkóp 2019.11.21. – 2019.11.28.   KOS Ha önfejűségedből, hirtelen haragodból nem adsz alább, elég rossz napok elé nézhetsz. Most a heti bolygóállás az anyagi helyzetedre, és karrier területére is eléggé rosszul hat. Azok a döntések, amiket mérlegelés nélkül hozol, most biztos, hogy nem fogják a javadat szolgálni. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485 Ft/p), […]

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseidet!

Karácsony előtti angyali üzenet: Kövesd a megérzéseid!    Az angyali üzenet mindig fontosabb karácsony környékén. A legszentebb ünnep ez, a fény ünnepe, amikor a Karácsony angyala a Földre száll, békét és szeretetet hozva az emberek és a te szívedbe is! Teljesen mindegy, milyen hited van, ha Karácsony tájékán itt vagy Európában valahol, a karácsonyi szellem […]

Pénz, szerelem, siker varázslat 2020-ra!

Pénz, szerelem és siker varázslat 2020-ra   A pénz egyre fontosabb tényezővé válik napjainkban. Sokan csak ebben látják a boldogságot. Azt gondolom, te is egyetértesz abban, hogy az élethez több dologra is szükség van, mint csupán a pénz. A szerelem éppen olyan fontos, vagy a siker által nyújtott flow élmény, amelyről mostanság nagy divat beszélni. […]

Angyali üzenet Novemberre

Angyali üzenet novemberre   Az angyali üzenet novemberre is megérkezett. Késve ugyan, de megérkezett. Az angyalok mérgesek az emberekre. Fáj nekik, amit mi emberek, a Földön teszünk. Nézd csak meg, ahogy sokszor a tévében egy műsorvezetővel beszélnek. Hová is jutott a világ!? Az angyalok a sok gonoszság miatt csak késve küldték el üzenetüket, viszont sosem […]

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha szeretnéd megtudni angyali üzeneted, vagy szeretnél elhunyt szeretteiddel kapcsolatot kialakítani, akkor rám van szükséged. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 954

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391