CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek – A skorpió nő jellemzői

skorpiono

Hízelgésre felesleges fecsérelnie az időt, a Skorpió hölgy szempillája sem fog rezdülni, és körültáncolni sem fogja, mindössze tekintetével nyársalja fel, hogy meggyőződjön az igazságról. Felülmúlhatatlanul gőgős tud lenni, hiszen tisztában van saját különlegességével. Magasról tekint többi hölgytársára, és elrettentik a jó és szófogadó háziasszonyok.

Most, hogy Önt Lilith megbabonázta, készüljön fel arra, hogy soha többé nem képes majd őt elhagyni, mégha meg is próbálja, nem fog sikerülni. Jobb, ha a helyén marad, nehogy Ön ellen fordítsa a benne rejlő fekete mágiát!

 

ITT az is kiderül, hogyan hódítható meg a Skorpió férfi.

A Skorpiónál nincs középút, ő vagy szeret vagy gyűlöl. Még egy egyszerű színházi előadásról sem fog semlegesen nyilatkozni, elégedetlenkedni fog, miért is nézte meg egyáltalán vagy pedig olyan mértékben elnyeri a tetszését, hogy napokig ugyanolyan hévvel emlegeti. Ez a hölgy mindent érez, egy mély tóhoz hasonlóan, tele van van titkokkal és rejtett vágyakkal. Az erejének saját maga a forrása, a múltja, a tévedése, és a képzelőereje. Ha kártyát vet, esetleg a kávéscsésze alját fürkészi, ne csodálkozzon el, ő ehhez valóban ért. Kiváló emberismerő, az intuitív képessége igencsak fejlett, teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy hatodik érzékkel rendelkezik.

Ne ijedjen meg tőle. Ez az ellenállhatatlan boszorka imádni és teljes lényével szeretni fogja Önt. Ha már elbűvölte és a közelébe férkőzhetett, biztos lehet abban, hogy Ön különleges, és az egyetlen férfi az életében. Szereti a bátorságot és a törekvést a partnerében, a gyenge és tehetségtelen férfiakat nem tűri. Könnyen megeshet, hogy domináns alkat, de megengedi, hogy Ön az uralkodója legyen, minden erejét az Ön céljainak megvalósítására fordítja. Ha valaki akadályozni merné Önt, a Skorpió hölgy büntetését nem kerülheti el, hiszen ő nem engedi, hogy bárki is bántalmazza a kedvesét.

 

ITT megtudja, melyik csillagjegy hogyan viszonyul a házassághoz!

 

Fejlett bosszúálló ösztöne mellett az igazságosság híve. Ha kap, azt duplán viszonoza, ha viszont valaki megsérti, az az illető pórul jár. Az Ön mérges kígyója szeret birtokolni, de nem szeret birtokban lenni. Féltékeny és veszélyes tud lenni, ne is merjen belegondolni abba, ha ő a hűtlenség jeleit észlelné. Másrészről az Ön tündöklő és erőteljes Skorpió hölgye képes lemondani a karrierjéről a közös boldogság javára. Mint anya, nem hagyja észrevétlenül a gyermekek tehetségét, és mindig magasabb célok elérésére fogja őket nevelni.

Tehát csak bátran előre, ne ijedjen meg. E bűbájos hölgy mellett erősnek fogja magát érezni.

Talán zavarni fogja a tény, hogy mágnesként vonzza magához a férfiakat, és nemcsak Önt, de nyugodt lehet, olyan szenvedéllyel és erősen tud szeretni, mint senki más. Ezzel a hölggyel csak nyerhet, de el kell fogadnia, hogy lelkének némely részei örökké feltáratlanok maradnak. Biztosan hallotta már, melyik állatövi jegy a legszenvedélyesebb és a legjobb szerető. Természetesen az Ön Lilith-je. Ilyen értelemben, minden ábrándját teljesíti. Komoly magatartással, természetes könnyedséggel nézzen rá, kajánul mosolyodjon el, és az Ön boszorkája jóságos tündérré változik.

Ön is egy Skorpió hölgyet szeretne meghódítani és szeretne biztosra menni? Akkor ne habozzon, keresse fel szakembereinket a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Szegedi Panni  és Kincső kiváló ismerői e jegynek, és olyan tanácsokkal fogják ellátni, amiknek köszönhetően rövid időn belül Öné lehet szíve választottja!

Jósainkat eléri külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Ismerje meg a zodiákus többi jegyének képviselőit is!

A Bak hölgy jellemzői

A Nyilas nő jellemzői

A Halak nő jellemzői

A Vízöntő hölgy jellemzése

A Mérleg hölgyek jellemzése

A Rák nő jellemzői

A Bika nő jellemzése

Az Ikrek nők jellemvonásai

A Kos hölgy jellemzői

Az Oroszlán nő jellemzői

A Szűz nő jellemzése

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494