CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek – A Nyilas nő jellemzői

Csillagjegyek-A-nyilas-no-jellemzoi_large

Az első dolog, amit meg kell tanulnia az az, hogy a Nyilas hölgy nem tűri a parancsszót, ha szeretné, hogy valamit megtegyen, szép szóval kérje meg rá.

Ilyen téren még az édesanyja is kudarcot vall, akihez ugyan nagyon kötődik, ezért az első pillanattól fogva kellő illendőséggel közelítsen az anyóshoz. Tény, hogy a parancsot nem tűri, de papucsférj sem kell neki, ha egy kicsit huncutkodni támadna kedve vagy szarkasztikusan viselkedik, változzon Tarzanná és a lehető legprimitívebb módon fenyegesse meg.

 

Álomképek is jelzik, hogy a szerelem hamarosan beköszönt az életünkbe! ITT megtudhatja, melyek ezek!

 

Lunczer Judit 935 kód, astro24h Lunczer Judit, jóslás, asztrológia,

Ez mutatkozik a legjobb taktikának, hogy megmutassa ki az úr a házban, ne lepődjön meg, ha ezután alázatosan fog viselkedni. Amennyiben Ön régimódi és a régi hagyományok szellemében nevelkedett, a Nyilas hölgyet nem teszi boldoggá, nyugodtan álljon odébb. Gyakran keveredik nála a szerelem és a barátság fogalma, és ha rossz fát tesz a tűzre, ezt bevallja szemrebbenés nélkül, de hosszú éjszákákon át itatja majd az egereket, amiről Ön mit sem fog sejteni.

 

Még egyedülálló? Kérheti az angyalok segítségét is ahhoz, hogy bevonzhassa a szerelmet! Kattintson IDE!

 

A Nyilas hölgy mindenben egyenlő félként tekint magára, így olyan dolgokat vihet vele véghez, amiket különben a legjobb barátjával tenne. Együtt fognak táborozni, kerékpározni, talán még Önnél is nagyobb sportkedvelő válik belőle. Néha férfiként tekinthet rá, de ennek ellenére egyáltalán nem férfias jellem, sőt talán a legnőiesebb partnere, aki valaha is volt.

Habár ő ragyogó és intelligens elme, mégis egy jóhiszemű kislány, akit a farkasok gyakran megsebesíthetnek. Ezért kell Önnek a védelmére kelnie, erősen magához szorítania, hogy az ő szíve ne törjön össze sokadszorra is. Természetéből fakadóan extravagáns, szereti a drága borokat, a drága ételeket és a drága utazásokat. Azonban őt nem maga a pénz érdekli, hanem inkább az élvezet, amit a pénz nyújthat. Ha újra rájön az öt perc, engedje el, hadd utazzon el, és higgyen a szavának, miszerint jókislány lesz. Kicsit tart a házasságtól, és néha hidegvérűnek tűnhet, de valójában néha sirdogál, amikor Ön azt nem látja, és kitartóan őrzi az Ön összes levelét, még azokat a  cetliket is, amelyekre a legegyszerűbb szerelmi vallomások íródtak.

Jázmin jósnő 522 kód, Jázmin astro24h, Jázmin jóslás,

Ami a háziasszonyi és házvezetői képességeit illeti, legyen türelmes. Eleinte kicsit ügyetlen lesz, de hajlandó Önt boldoggá tenni, minden tőle telhetőt megtesz, hogy az otthonuk ragyogjon. A gyermekei biztosan imádni fogják őt, és a legjobb barátjukként/barátnőjükként fognak rá tekinteni.

Ha valamit szeret csinálni, akkor azt jól és kecsesen tudja csinálni. Jó háziasszony válik belőle, és tudnia kell, hogy minden barátja szimpátiáját elnyeri, nyitottságának és őszinteségének köszönve mindenki jól és otthonosan fogja magát érezni Önöknél, a szeméthordó munkástól kezdve egészen az Ön főnökéig. Ha megengedi neki, hogy szabadnak érezze magát, cserébe szerelmet, bizalmat és barátságot kap majd tőle, ugyanis nála ez a három fogalom elválaszthatatlan. Adjon esély az Ön gyógyíthatatlan optimistájának, gyengéden ölelje át, mert talán Ön az az erős herceg, aki megakadályozza, hogy újra darabokra törjék a szívét!

 

Még keresi a szerelemet, nem találta meg azt a társat, akivel boldoggá tehetik egymást? Sosincs késő megtalálni az igaz szerelemet, csak tudnunk kell, merre keressük! Hívja Tündér Lilit vagy Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik segítenek bevonzani az életébe a harmonikus és boldog párkapcsolatot!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.   KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza […]

Vedd át a novemberi siker-kódod, és nyerj nagy összeget!

Vedd át a novemberi sikerkódot és nyerj nagy összeget!     A számok mágikus hatása sok embert foglalkoztat. Az utóbbi időben sok nyertes használt bizonyos sikerkódot. Voltak, akik nagy összeget nyertek, voltak, akik kisebb összeghez jutottak. A szerencse mindenkinél másképpen lép működésbe.   EZEKKEL a módszerekkel is sikeresebb lehetsz! Sosem gondoltam volna, hogy egy teljes […]

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp     Kos  A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan […]

A cigánykártya üzenete Novemberre

A cigánykártya üzenete Novemberre    A cigánykártya jóslás ideje ismét itt van. Elérkezett az esztendő legsötétebb hónapja, a november. A december sötétebb, de ott megtörténik az évszakváltás, így az éjszakák elkezdenek rövidülni, ami már jelzi a születendő fényt. November a szellemek és démonok hónapja, a boszorkányok ebben a hónapban szórják ki a legtöbb rontást. Légy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453