CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek – A mérleg nő jellemzői

Csillagjegyek-A-merleg-no-jellemzoi_large

A Mérleg hölgynek a vitázás és gondolatainak diplomatikus közlése veleszületett kényszer. Csak tegye fel neki a legegyszerűbb kérdést, és ő képes lesz két napon keresztül pro és kontra érvekkel szolgálni. Szereti a hosszú beszélgetéseket, és a vitákat, gyakran fogja fitogtatni bölcs ötleteit a legkevésbé megfelelő időben is.

A Mérleg  egy született politikus, nincs szüksége az Ön bátorítására és jóváhagyására, hogy elkezdje két különböző álláspontjának összehasonlítását, és ezzel együtt bebizonyítja a szónokláshoz és vitázáshoz való készségét. Széleskörű területről válogat témákat, a zakója jellegétől kezdve egészen odáig, hogy megfelelő helyen dolgozik-e Ön. Ugyanakkor amíg a Mérleg hölgy halk hangja visszhangzik a fejében, elvakítja Önt a nőiessége, és nagy valószínűséggel nem tud neki ellentmondani. Abban biztos lehet, hogy mindig neki van igaza, mert senki sem tud következtetést levonni olyan pontossággal és logikával, mint a Mérleg hölgy.

 

ITT megtudhatja, mi az életfeladata csillagjegye alapján!

 

Megmondó jósnő, Megmondó astro24h, Megmondó 391 kód, jóslás,

Vitázási hajlama valójában annak a kényszerét jelenti, hogy mindig igazságos és helyes döntést hozzon. Az Ön ideális tanácsadója lesz, de természetesen csak abban az esetben, ha az Ön férfiúi egója el tudja viselni, hogy az Ön szebbik fele mindig mindent jobban tud. Talán villámgyorsasággal tünteti el az Ön pénzét a bankszámlájáról, de vésse eszébe, hogy nőiesebb és elegánsabb partnerre aligha tehet szert. A bája, a mosolya, a járása, még a két órán át tartó monológusai is annak a nőiességnek a megtestesítője, amit csak egy hölgy birtokolhat. A Mérleg  feleség követni fogja Önt minden tevékenységében, csoportmunkára született, így a házasságukat olyan kapcsolatnak tekinti, amelyben mindketten egyenlőek. A kompromisszumokra mindig kész Mérleg csak arra vágyik, hogy Önt boldoggá tegye, és minden esetleges akadályt, ami az útjukba akad, eltávolítsa.

 

Az egészségével vannak problémák? ITT megtudja, mely kövek segítenek Önnek horoszkóp szerint!

 

Kifinomult ízlésének köszönhetően az Önök közös fészke úgy fog kinézni, amilyet eddig csak a magazinokban láthatott. A Mérleg hölgyhöz hasonlóan, az Ön élettere frissességet és eleganciát sugároz majd, a színek, a formák, a díszek tökéletes összhangban lesznek, ahogy a gondosan összeválogatott virágcsokor is. A gyermekei rendszeretők és jól neveltek lesznek. Ahogy minden anya, a Mérleg hölgy is mélyen a szívébe zárja őket, de más jegytől eltérően, a Mérleg még a gyermekeinek sem adja át a szívének azt a csücskét, amelybe Ön költözött be. Az anyaság és a feleség szerepe az ő életében a legfontosabb, ezt teljes tökéletességgel végzi majd, ebben ne is kételkedjen.

 Boszi Kata jósnő, Boszi Kata astro24h, Boszi Kata 340 kód, jóslás,

A Mérleg hölgy személyében egy gyengéd dámát tudhat maga mellett, aki gyakran igazi királynőként fog viselkedni, de ugyanakkor rátermett és igazságos is, aki számára a politikai választások időszaka a legideálisabb alkalom a szónoki és elemzői képességeinek tökéletesítésére. Némely pillanatokban ez biztosan kifárasztja majd Önt, de megéri ezeket a helyzeteket eltűrni, mert az ideális otthonában, az ideális, elragadó és udvarias gyermekei mellett olyan hölgyet tudhat maga mellett, aki tökéletesen nőies, és teljesen mértékben Önhöz illik.

 

Szeretne személyre szabott párkapcsolati elemzést kérni? Szakembereink nem csak abban segíthetnek Önnek, hogy kiegyensúlyozott és boldog kapcsolatban éljen, hogy megoldhassák problémáikat, hanem az Igaz szerelmet is segítenek megtalálni, amennyiben még egyedülálló! Keresse bizalommal Xalent vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki a legjobb szerelmi tanácsadóink!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Ismerje meg a zodiákus többi jegyének képviselőit is!

A Skorpió hölgy jellemzői

A Nyilas nő jellemzői

A Halak nő jellemzői

A Vízöntő hölgy jellemzése

A Rák nő jellemzői

A Bika nő jellemzése

Az Ikrek nők jellemvonásai

A Kos hölgy jellemzői

Az Oroszlán nő jellemzői

A Szűz nő jellemzése

 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.   KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza […]

Vedd át a novemberi siker-kódod, és nyerj nagy összeget!

Vedd át a novemberi sikerkódot és nyerj nagy összeget!     A számok mágikus hatása sok embert foglalkoztat. Az utóbbi időben sok nyertes használt bizonyos sikerkódot. Voltak, akik nagy összeget nyertek, voltak, akik kisebb összeghez jutottak. A szerencse mindenkinél másképpen lép működésbe.   EZEKKEL a módszerekkel is sikeresebb lehetsz! Sosem gondoltam volna, hogy egy teljes […]

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp     Kos  A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan […]

A cigánykártya üzenete Novemberre

A cigánykártya üzenete Novemberre    A cigánykártya jóslás ideje ismét itt van. Elérkezett az esztendő legsötétebb hónapja, a november. A december sötétebb, de ott megtörténik az évszakváltás, így az éjszakák elkezdenek rövidülni, ami már jelzi a születendő fényt. November a szellemek és démonok hónapja, a boszorkányok ebben a hónapban szórják ki a legtöbb rontást. Légy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453