CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Csillagjegyek – A halak nő jellemzői

Csillagjegyek-A-halak-no-jellemzoi_large

Biztosan arra gondolt, hogy a Halak hölgy szemeiben rejtőzik a világ összes bölcsessége. Talán nem is tévedett… Ne csodálkozzon, ha majd közli, hogy Önnel álmodott, és előre tudja, mi fog Önnel történni aznap a munkahelyén. Biztosan elképráztatta megigéző és kissé misztikus tekintetével.

Az ösztönös megérzései felülmúlhatatlanok. Az állatövi kör útolsó tagjaként a Halak hölgy bölcsességet és türelmet ötvöz magába, ami talán a többi hölgyből hiányzik. Természetesen neki is megvannak a maga rossz tulajdonságai. Méghozzá az, hogy ő a legnagyobb a bizonytalanság. A Halak hölgy gyakran érzi úgy, hogy nincs eléggé felfegyverkezve a mindennapi küzdelmekhez. Ilyenkor depresszióba esik, és kételkedik abban, hogy megállja  a helyét ebben a kegyetlen valóságban. Az ilyen pillanatokban különösen sebezhető, és ilyenkor tengernyi könnyet képes hullatni.

Boszi Kata jósnő, Boszi Kata astro24h, Boszi Kata 340 kód, jóslás,

Leginkább azzal tudná bátorítani ezekben a percekben, hogy emlékezteti, mennyire imádja a miszikus bölcsességéért és minden lényért érzett szeretetéért. Összesítve tehát az Ön halacskája nagyon hangulatfüggő, könnyen elsírja magát, hiszen ő egy érzékeny és érzelgős lény. Szégyellőségét a meglehetősen nőies és vonzó külsője, illetve a szellemes kijelentései mögé rejti. Úgy fogja Önt elcsábítani, ahogyan a görög mitológiai szirének, de amikor már a felesége lesz, néha gúnyosan fog viselkedni.

Olykor határozatlan lesz, ilyenkor vegye át az irányítást, hozzon döntéseket mindkettejük nevében, a Halak hölgy ezt a szerepet szívesen átadja majd. Ez a bájos és különleges hölgy soha nem fogja Önt hibáztatni a munkahelyén vagy bárhol máshol elkövetett hibái miatt, soha nem fogja önt hajtani, hogy gyorsítson a tempón, ez a sebesség neki teljesen megfelel.

A Halak   hölgy teljes mértékben alaklmazkodni fog, csak annyira van szüksége, hogy a védelmére keljen, hogy olyan herceg legyen, akit ő kislányként elképzelt. Boldog lesz, ha a széles vállaira támaszkodhat, ha majd tágra nyitott szemekkel nézhet Önre, akár egy vitézre, aki épp egy veszélyes vadállattól mentette meg. Örömmel fogja átengedni Önnek a pénzkereső szerepét, mert a gazdasággal, kereskedelemmel átszőtt külvilág,  kegyetlen valóság egy cseppet sem érdekli. Őt más dolgokkal való foglalatosság köti le. Támasza lesz, és ha szükségeltetik, órákon át fogja figyelemmel hallgatni az Ön aznapi munkaügyi és bármilyen más jellgű gondjait.

A Halak hölgy együttérző és megértő, ezért minden barátja, ismerőse, rokona és szomszédja szeretni és tisztelni fogja. Ez hölgy megért minden embert és együttérez mindenkivel. Bármit mondjon vagy tegyen is Ön, ő mindig tudni fogja milyen indíttatásból cselekedett így, mégha nem is ismeri a dolgok háterrét. Az Ön romatikus kedvese igencsak nagy tehetséget rejt magában mindenféle művészet iránt, valószínüleg játszik valamilyen hangszeren, esetleg írással, festéssel foglalkozik, de kiváltképp zenei téren tehetséges. Tökéletes anya válik belőle. Minden hölgytársától jobban fogja megérteni a gyermekeit. A kiságyat a legszebb dajkamesék lengik majd körül,  amiről az Ön Halak hölgye gondoskodott, és igyekszik mindent megadni, azt is amilye neki nem volt meg. A konyhában még a francia szakácsokat is lepipálja.

Sokan állnak már a sorban épp rá várva, ezért igyekezzen, ha őt szeretné. Egy kis romantikától, gyengéd szavaktól, hosszú tengerparti sétáktól könnyen elcsábul. Mindössze úgy kell viselkednie, mint egy dáliás hercegnek, aki megmenti őt az elvarázsolt kastély tornyából. Amikor ezt megteszi és amikor az Öné lesz, a Halak hölgy az Ön varázslatos, smaragdköppenyévé válik, és a menedékhelye lesz, egészen addig, amíg szerelemes lesz, márpedig örökké szerelmes lesz.

 

Ismerje meg a zodiákus többi jegyének képviselőit is!

A Skorpió hölgy jellemzői

A Nyilas nő jellemzői

A Bak nő jellemzői

A Vízöntő hölgy jellemzése

A Mérleg hölgyek jellemzése

A Rák nő jellemzői

A Bika nő jellemzése

Az Ikrek nők jellemvonásai

A Kos hölgy jellemzői

Az Oroszlán nő jellemzői

A Szűz nő jellemzése

 

Olvastad már?

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.   KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza […]

Vedd át a novemberi siker-kódod, és nyerj nagy összeget!

Vedd át a novemberi sikerkódot és nyerj nagy összeget!     A számok mágikus hatása sok embert foglalkoztat. Az utóbbi időben sok nyertes használt bizonyos sikerkódot. Voltak, akik nagy összeget nyertek, voltak, akik kisebb összeghez jutottak. A szerencse mindenkinél másképpen lép működésbe.   EZEKKEL a módszerekkel is sikeresebb lehetsz! Sosem gondoltam volna, hogy egy teljes […]

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp     Kos  A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan […]

A cigánykártya üzenete Novemberre

A cigánykártya üzenete Novemberre    A cigánykártya jóslás ideje ismét itt van. Elérkezett az esztendő legsötétebb hónapja, a november. A december sötétebb, de ott megtörténik az évszakváltás, így az éjszakák elkezdenek rövidülni, ami már jelzi a születendő fényt. November a szellemek és démonok hónapja, a boszorkányok ebben a hónapban szórják ki a legtöbb rontást. Légy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453