Csillag jósnő segítségével megtalálták az eltűnt kisfiút

Csillag jósnő

Kedves Olvasó!

Csillag jósnő vagyok, és szeretném megosztani Veled egyik sikertörténetemet, ami épp a napokban esett meg. Egy igen friss élmény és még mindig a hatása alatt vagyok, egy kisfiúnak segíthettem. Olvassátok szeretettel.

Általában a nagynénémmel, ha döntési helyzetbe kerül, megnézzük a kártyák üzenetét, megkonzultáljuk, mi lenne a jó megoldás ebben vagy abban az ügyben. Nagyon jól, ügyesen teszi fel a kérdéseit. Tegnap is megcsörrent a telefonom. Ő hívott, kétségbeesetten kért, hogy segítsek, mert eltűnt egy gondozott egy bizonyos intézetből, ami a lakóháza mögött van. Jó viszonyban van az ott dolgozókkal.

A délelőtt folyamán sokan keresték Lajoskát. Legalább húsz fő. Mindenfelé rohangáltak, nem tudták, merre is keressék, hová mehetett, vagy ki vitte el. Még a rendőrök is kijöttek a keresésére, de eredménye így sem volt. Délelőtt tizenegy körül a fiú még nem volt meg, ezért nagy volt a pánik, ugyanis, ha nem veszi be a gyógyszereit Lajoska, annak kiszámíthatatlan következményei lehetnek!

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Nos, kért a nagynéném, hogy nézzem meg, hová tűnhetett a gyermek. Mondtam neki, azt látom, észak felé ment, és leült gondolkodni egy erdőbe, valamint, hogy azért szökött el, mert felbosszantották. Világosan láttam, hogy még mindig ott van, nem moccan. Néném rákérdezett, főútvonalon átment-e? Én láttam és mondtam is neki, hogy igen. Megkérdezte, meglesz-e a fiú? Én pedig azt feleltem neki, hogy pár órán belül megtalálják. Sietett közölni a hallott információkat és mindenki északra vette a keresési irányt. És láss csodát, Lajoskát épségben megtalálták ott, ahol mondtam, délután kettőre!

Igazán örülök, hogy tudtam segíteni, és hogy a kisfiú időben bevehette a gyógyszereit, ezáltal elkerülve a bajt!

Amennyiben hasonló problémával találkozol, kedves olvasó, örömmel segítek médium kollégáimmal együtt. Kereshetsz minket akkor is a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), ha számodra kedves tárgyat vagy állatot keresel, eredmény nélkül! Rajtam kívül még Machita vagy Edit Jósnő Médium lesz segítségedre, látói képességével és telefonálhatsz nekünk külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

Gizella on szeptember 8, 2015 Válasz

Hszozzászólás szeretnèk kapcsoltba kerúlni a jòsnóvel surgosen Erdèlyból

    Astro24h on szeptember 8, 2015 Válasz

    Kedves Gizella! Erdélyből is eléri Csillag jósnőt, illetve médium kollégáit, csak tárcsázza a 09 03 760 664-es telefonszámot (1,61€/p)!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét