CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Cigánykártya üzenete Szeptemberre

A cigánykártya üzenete júniusra

Cigánykártya üzenete szeptemberre

 

A cigánykártya jóslás szerint ez a szeptemberi hónap igen különleges lesz.

Három nagy pénzt, könnyen jövő pénzt jelölő lap esett ki. Egyáltalán nem véletlen, hogy pont ezek a lapok jelentek meg.

 

ÍGY jósolj magyar kártyából, biztosan neked is van otthon!

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

Az augusztusi hónap nagyon jó volt, ami az energiákat illeti, és most ennek a lapok szerint is meglesz a gyümölcse. Beérik a gyümölcs. A cigánykártya jóslás igen biztató, ami a pénz jóslatot illeti. Javaslom neked, hogy ha augusztusban nem kértél pénzbevonzást, akkor most a hónap közepéig mindenképpen kérd. Nem szabad az ilyen alkalmakat kihagyni!

 

ITT találod az éves cigánykártya jóslatod!

 

Szerelmi jóslást is néztünk a cigánykártyával. Sajnos, szerelmi területre nem túl jó lapok jöttek ki. Többek között az irigység, féltékenység és a rosszakarók energiái uralják ezt a hónapot a lapok szerint. A cigánykártya jóslás szerint nagyon óvatosnak kell lennünk, mert a lapok jelentéséből általánosságban nézve az jön ki, hogy sokkal több lesz a vita, veszekedés, megcsalás. Ajánlom neked, hogy kérj védelmet a kapcsolatodra. Van egy nagyon egyszerű rituálé, amit este te magad elvégezhetsz. Hívd Xalent a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), aki ebben segít!

 

Tudd meg ITT, hogyan ad választ szerelmi kérdéseidre a tarot kártya!

Egészségi területre közepesen jó lapok jöttek ki, és a cigánykártya jóslás szerint hatalmas angyali támogatásra és energiákra számíthatunk, egészen késő őszig. Ez nagyon jó jel, ugyanis ilyenkor az angyalok sokkal nyitottabbak a kommunikációra is, sokkal több jelet küldenek.

 

Ma délutántól kezdjük a 2020-as évi cigánykártya jóslást, úgyhogy ne maradj le! Megtudhatod, milyen változásokat tartogat neked ez az év, és azt is megtudhatod, mit hoz a következő! Hogy mire kell figyelned, vannak-e figyelmeztető lapok a számodra.

NAGYON fontos, hogy a bajt, a baleseteket megelőzheted, ha ismered a jövőd, és mindig egy lépéssel az ellenségeid előtt lehetsz.

Jelentkezz, és egy évre előre jósolunk Neked is!

 

Keresd bizalommal legjobb cigánykártya jósainkat, Xalent vagy Bettinát  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494