CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Cigánykártya üzenete Októberre

A cigánykártya üzenete júniusra

A Cigánykártya üzenete Októberre 

 

Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van a lapokon, amelyeket figyelembe kell venni. Így a legtöbb üzenetet is a cigánykártya hordozza. 

 

ITT találod azokat az álmokat, amik segítségével pár napon belül nagyobb pénzt tudsz megragadni!

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

A cigánykártya jóslás anyagi és karrier területén nehéz hónapot jelez előre. Munkában komoly hajtásra kell készülnöd, túlórákkal fűszerezve. Természetesen később ebből növekedhet a bevételed, de energiáidat tudnod kell beosztani. Amennyiben figyelmes vagy, bele tudsz kapaszkodni egy komolyabb állásba is, mivel nagyon sokan esnek majd ki a magasabb pozíciókból. Többen is előreléphetnek ebben a hónapban, de nagyon sokan el is bukhatnak. A tervek jók, ami ebben hónapban pattan ki a fejedből, az meg is valósulhat. Komoly gondolataid lesznek, külön jó ez akkor, ha szellemi munkával keresed a kenyered. Az Állandóság lapja viszont nem feltétlenül jelent jót, de ezzel kapcsolatban inkább hívd fel Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), sok titkot szeretne veled megosztani! 

 

Anyagi helyzetedbe ez a szép október komoly változásokat hozhat a cigánykártyám szerint. Amennyiben csak a szerencsében reménykedsz, érdemes összevetned a cigánykártya jóslást a havi horoszkópod soraival. A cigánykártya kiemeli a hónap közepét. Ilyenkor ütheted a vasat, de itt tényleg nem mindegy az, hogy milyen csillagjegyben születtél! Egy jóslat viszont érdekes, ebben a hónapban hívóink között valaki nagyon gazdag lesz! Nem csak a gondjai oldódnak meg, ahogy már oly sok ügyfelünknek, de bizony jut majd neki bőven adakozásra is! Te is ügyfelünk vagy? Amennyiben hívtál már minket, ez nem kérdés, ha még nem, akkor ezt most bepótolhatod! 

 

Álmaid figyelmeztetnek is. EZEKRE az álomképekre figyelj fel!

 

A szerelmi jóslás nagyon tüzes, annak ellenére, hogy az idő egyre inkább jeges. Miközben a talaj menti fagyok a hónap végére megszokottá válnak, a szívedben új szerelem lobbanhat lángra. Ezzel semmi gond, ha nem élsz párkapcsolatban. Abban az esetben, ha van párod és mégis érzed az új szerelmet, jobb ha tanácsot kérsz. Tegyük helyére a dolgokat, hallgasd meg, mit is mond a cigánykártya több száz éves bölcsessége! Hidd el, aki kitalálta a kártyát, nem volt buta ember! Keresd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), néhány perc az egész! Különösen nehéz lehet, ha a Kos jegyben születtél, hiszen október 13-án Kos Telihold lesz. Na ez megkavarja a szerelmi életed! A cigánykártya is a Szerencsétlenség lapját hozta ki ezen időszakra. Lehet, sok titokra derül fény? Aki független, megtudja, ki lesz a párja, aki viszont hűtlen, az lebukhat. Te is megérezheted, ha pároddal nincs valami rendben!  

penz_banner_megmondo

Kínai horoszkópod is nagyon árulkodó. Olvasd el ITT!

 

Az egészség nagy kincs, októberben vigyáznod is kell majd rá a cigánykártya jóslat szerint. Remélem tévednek a kártyáim, mert itt már vírusok közeledtét látom. Tudod, az én véleményem nem orvosi vélemény, de a kártya bizony hamar jelzi a tartósabb megfázásokat, akár influenzát. Amennyiben elkerülöd a vírusokat, nem lesz rossz hónapod. Fizikai munka esetén viszont nem árt némi fokozatosság. Könnyen lehet, hogy pörgős típus vagy és rögtön beleveted magad a munka közepében. Hajnalban már hidegek lesznek, több időre van szükséged, hogy átmelegedj. A kártya nagyon sok húzódást, gerinc problémát jelez, aminek akár ez is lehet az oka. Amikor autózol, akkor is légy óvatos,  az Utazás és a Bosszúság együtt vannak a kirakásban. Nem nehéz összeraknod, hogy mit is jelenthetnek ezek a kártyák. Egészségedben, ha ott a fáradékonyság, nem vagy képes összeszedni magad és végképp nincs kihez fordulnod, beszélj egy munkatársammal! Ő a szellemek specialistája, kifejezetten profi abban, hogy eltávolítsa rólad a szellemeket. Jelzem, az egészség nem játék, minden bajjal fordulj orvoshoz, de ha már végképp nincs sanszod, egy próbát megér! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy szellemvizsgálatot! Nem fogod megbánni, ha valóban van rád tapadva egy hívatlan szellem! Sajnos ez most megtörténhet, hiszen október 31-én, az Ég és a Föld összeér, a holt lelkek átléphetnek hozzánk. Sokaknak szüksége lehet majd munkatársam szaktudására. 

A cigánykártya ennyit üzent erre a hónapra. Amennyiben többet szeretnél tudni, telefonálj bátran!    

 

Sürgősen pénzre van szükséged? Akkor hívd Edit Jósnőt vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik elmondhatják, hogy a kártya szerint hogyan tudsz kijutni a slamasztikából! Kérj mindenképp pénzbevonzó mágiát is, hogy a szerencse melléd szegődhessen! 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391