CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Cigánykártya üzenete Októberre

A cigánykártya üzenete júniusra

A Cigánykártya üzenete Októberre 

 

Az október az év legmisztikusabb hónapjainak egyike. A cigánykártya jóslás ilyenkor tud lenni a legpontosabb. Egykor ez volt az év utolsó hónapja. Ennek a hagyománynak még ma is megvannak a spirituális nyomai. Éppen ezért érdemes most figyelned az októberi cigánykártya jóslás üzenetére. A cigánykártya jelentése legnehezebben értelmezhető. Számtalan szimbólum van a lapokon, amelyeket figyelembe kell venni. Így a legtöbb üzenetet is a cigánykártya hordozza. 

 

ITT találod azokat az álmokat, amik segítségével pár napon belül nagyobb pénzt tudsz megragadni!

Kattints ide és nézd meg a többi cigánykártya jóst!

A cigánykártya jóslás anyagi és karrier területén nehéz hónapot jelez előre. Munkában komoly hajtásra kell készülnöd, túlórákkal fűszerezve. Természetesen később ebből növekedhet a bevételed, de energiáidat tudnod kell beosztani. Amennyiben figyelmes vagy, bele tudsz kapaszkodni egy komolyabb állásba is, mivel nagyon sokan esnek majd ki a magasabb pozíciókból. Többen is előreléphetnek ebben a hónapban, de nagyon sokan el is bukhatnak. A tervek jók, ami ebben hónapban pattan ki a fejedből, az meg is valósulhat. Komoly gondolataid lesznek, külön jó ez akkor, ha szellemi munkával keresed a kenyered. Az Állandóság lapja viszont nem feltétlenül jelent jót, de ezzel kapcsolatban inkább hívd fel Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), sok titkot szeretne veled megosztani! 

 

Anyagi helyzetedbe ez a szép október komoly változásokat hozhat a cigánykártyám szerint. Amennyiben csak a szerencsében reménykedsz, érdemes összevetned a cigánykártya jóslást a havi horoszkópod soraival. A cigánykártya kiemeli a hónap közepét. Ilyenkor ütheted a vasat, de itt tényleg nem mindegy az, hogy milyen csillagjegyben születtél! Egy jóslat viszont érdekes, ebben a hónapban hívóink között valaki nagyon gazdag lesz! Nem csak a gondjai oldódnak meg, ahogy már oly sok ügyfelünknek, de bizony jut majd neki bőven adakozásra is! Te is ügyfelünk vagy? Amennyiben hívtál már minket, ez nem kérdés, ha még nem, akkor ezt most bepótolhatod! 

 

Álmaid figyelmeztetnek is. EZEKRE az álomképekre figyelj fel!

 

A szerelmi jóslás nagyon tüzes, annak ellenére, hogy az idő egyre inkább jeges. Miközben a talaj menti fagyok a hónap végére megszokottá válnak, a szívedben új szerelem lobbanhat lángra. Ezzel semmi gond, ha nem élsz párkapcsolatban. Abban az esetben, ha van párod és mégis érzed az új szerelmet, jobb ha tanácsot kérsz. Tegyük helyére a dolgokat, hallgasd meg, mit is mond a cigánykártya több száz éves bölcsessége! Hidd el, aki kitalálta a kártyát, nem volt buta ember! Keresd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), néhány perc az egész! Különösen nehéz lehet, ha a Kos jegyben születtél, hiszen október 13-án Kos Telihold lesz. Na ez megkavarja a szerelmi életed! A cigánykártya is a Szerencsétlenség lapját hozta ki ezen időszakra. Lehet, sok titokra derül fény? Aki független, megtudja, ki lesz a párja, aki viszont hűtlen, az lebukhat. Te is megérezheted, ha pároddal nincs valami rendben!  

penz_banner_megmondo

Kínai horoszkópod is nagyon árulkodó. Olvasd el ITT!

 

Az egészség nagy kincs, októberben vigyáznod is kell majd rá a cigánykártya jóslat szerint. Remélem tévednek a kártyáim, mert itt már vírusok közeledtét látom. Tudod, az én véleményem nem orvosi vélemény, de a kártya bizony hamar jelzi a tartósabb megfázásokat, akár influenzát. Amennyiben elkerülöd a vírusokat, nem lesz rossz hónapod. Fizikai munka esetén viszont nem árt némi fokozatosság. Könnyen lehet, hogy pörgős típus vagy és rögtön beleveted magad a munka közepében. Hajnalban már hidegek lesznek, több időre van szükséged, hogy átmelegedj. A kártya nagyon sok húzódást, gerinc problémát jelez, aminek akár ez is lehet az oka. Amikor autózol, akkor is légy óvatos,  az Utazás és a Bosszúság együtt vannak a kirakásban. Nem nehéz összeraknod, hogy mit is jelenthetnek ezek a kártyák. Egészségedben, ha ott a fáradékonyság, nem vagy képes összeszedni magad és végképp nincs kihez fordulnod, beszélj egy munkatársammal! Ő a szellemek specialistája, kifejezetten profi abban, hogy eltávolítsa rólad a szellemeket. Jelzem, az egészség nem játék, minden bajjal fordulj orvoshoz, de ha már végképp nincs sanszod, egy próbát megér! Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy szellemvizsgálatot! Nem fogod megbánni, ha valóban van rád tapadva egy hívatlan szellem! Sajnos ez most megtörténhet, hiszen október 31-én, az Ég és a Föld összeér, a holt lelkek átléphetnek hozzánk. Sokaknak szüksége lehet majd munkatársam szaktudására. 

A cigánykártya ennyit üzent erre a hónapra. Amennyiben többet szeretnél tudni, telefonálj bátran!    

 

Sürgősen pénzre van szükséged? Akkor hívd Edit Jósnőt vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik elmondhatják, hogy a kártya szerint hogyan tudsz kijutni a slamasztikából! Kérj mindenképp pénzbevonzó mágiát is, hogy a szerencse melléd szegődhessen! 

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Mi a feladatod Januárban csillagjegyed alapján?

A januári hónap minden csillagjegy számára tartogat plusz feladatokat az évkezdéshez, hogy az újév új lehetőségeket hozhasson a számotokra! Vannak olyan életfeladatok a hónapban, amit, úgymond, be kell fejeznetek, hogy tisztán, új lappal lépjetek a jövőbe!   Bak-Nyilas: Ezen két csillagjegynek nem lesz sok teendője januárban, mindössze annyi, hogy megtervezi az előtte álló évet. Ez […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453