CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Cigánykártya üzenete Júliusra

A cigánykártya üzenete júniusra

Cigánykártya üzenete Júliusra

 

Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.

 

Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!

 

Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja – hatalmas nyeremények, hihetetlen, váratlan összegek. A mi visszajelzéseink alapján a legnagyobb összegeket júliusban vitték el.

Sajnos a lapok most nem túl biztatóak. Figyelmeztető lapok estek ki, megjelenik a Tolvaj lapja és a Balszerencse lapja is. Az Idegen Férfi és Nő is a lapokban van. Ez arra szokott utalni, hogy a szerencsénket valaki el akarja lopni. Pénzblokkra, lopásra is figyelmeztetnek ezek a lapok.

Kattints és nézd meg a többi elérhető tarot kártyajóst!

Magyar kártya jóslást ITT találsz!

 

A cigánykártya jóslat szerint sokkal több védelemre, és erős blokkoldásra van szükség! A tanácsadók felállítottak egy vészhelyzet kezelő bizottságot. 5 tanácsadót választottunk ki, akik most 7 napon keresztül lesznek 24 órás ügyeletben, hogy a Pénz Tolvaj blokkját feloldják.

Itt jelentkezhetsz: 06 90 633 931 (485Ft/p)!

 

Ha szerencsejátékkal próbálkozol, lottózol, akkor most mindenképp kérd a blokktörést!

 

Szerelmi jóslást ITT találsz!

A júliusi jóslat a szerelmet tekintve viszont nagyon pozitív. A cigánykártya szerint hatalmas szerelmi fellángolások várhatóak! Hirtelen egyre több lesz a szerelmes pár, mintha csak most lenne tavasz.

Ha te is keresed a szerelmet, és az igazira vágysz, mindenképpen keresd fel Megmondót, aki az inga segítségével megmondja még azt is, hogy hány kilométerre van tőled a nagy Ő! Tedd próbára! De csak akkor, ha komolyan gondolod!

 

Konkrét kérdéseiddel, jövőd alakulásával kapcsolatban keresd Megmondót vagy Andynát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/p), akik a legbeszédesebb kártyát segítségül hívva, pontos válaszokat és jóslatot mondanak neked!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391