Cigánykártya üzenete Januárra

A cigánykártya üzenete júniusra

A cigánykártya az egyik leginkább vitatott kártya, hiszen a rajta lévő szimbólumok nem igazán köthetőek a cigánysághoz. Ennek egyik oka, hogy vándorcigányok leginkább a módosabb, földhöz kötött embereknek jósoltak, míg a másik ok, hogy a cigányok voltak az a nép, akik a földön hordozták az ősi bölcsességeket, így a kártyában inkább hermetikus szimbólumok találhatóak a hétköznapi ábrákban elrejtve.

Nem ismered a cigánykártya lapjait? Akkor ITT segítünk!

A cigánykártya jóslás során több fontos üzenetre derül fény januárra, vannak olyan lapok is, amelyeknek ebben a hónapban van jelentősége. Ha kijön neked ezek közül a lapok közül valamelyik az adott területre, biztos lehetsz abban, hogy a január tartogat neked valamit, csak kérdés, hogy jót-e vagy rosszat?

Pénz

Katonatiszt

A cigánykártya jóslás arra hívja fel a figyelmed, hogy leginkább a munkádra kell figyelned, ha anyagi változásokat szeretnél! Biztos lehetsz abban, hogy több lehetőség is áll előtted, de a lap egyben azt is jelzi, hogy blokkok is lehetnek rajtad. Ezeket a blokkokat ebben a hónapban kell oldanod szakembereink segítségével!

Szeretnél Te is válaszokat kapni a jövőddel kapcsolatban? Akkor kattints IDE !

cigánykártya jóslás

Bíró

Döntéseket kell hoznod és a szerencsére is nagy szükséged van, mert nagyon rideg és kemény dolgok állnak előtted anyagi helyzetedben. Ennek a lapnak a jelentése mindig összefügg a többi lappal, de ha az év első hónapjára ez jön ki, akkor komoly nehézségekkel számolhatsz. Ha szeretnéd ezeket megelőzni, hívd jósainkat!

Szerencse lapja

A kártyán Fortuna istennő látható, a Föld és a bőség kártyája ez. A cigánykártya jelentése itt is magasztos, a roma kultúrára egyáltalán nem jellemző szimbólummal, hiszen egy görög istennő látható a kártyán. Bárki is szerkesztette a cigánykártyát, rendelkezett antik műveltséggel és jártas volt a hermetikában. Erre a hónapra, ha ez a lap jön ki neked, számolhatsz a szerencsével anyagi területen. Érdemes tárcsáznod jósainkat, ha többet is tudni szeretnél!

cigánykártya jóslás

Szerelemmel kapcsolatos kérdéseid vannak? A cigánykártya ebben is segít, ITT megtudod, hogyan!

Szerelem

Özvegyasszony lapja

Ne hidd, hogy ez a kártya feltétlenül magányosságot jelent, hiszen az özvegyasszony ellentétes az özvegy férfival. Az egyik felépül, fejlődő, ez az Özvegyasszony lapja, míg a másik leépül. Ha ez a kártya jön ki neked, akkor a cigánykártya jóslás alapján a szerelmet keresned kell januárban, csak így érhetsz el eredményt. Nagyon fontos, hogy ki végez neked szerelmi jóslást cigánykártyával, mert avatott jósnak kell lennie, aki veti a lapokat!

Örvendezés

Nagyon fontos kártya, ha erre a hónapra kijön, akkor a cigánykártya jóslás szerint rátalálsz a na Ő-re. Viszont, ha kapcsolatban vagy, komoly féltékenységet és viszálykodást is jelenthet. Ha hívod a vonalunkat, szerelmi jóslás előtt ezért kérdezik meg a kártyajósok, hogy kapcsolatban vagy-e, hiszen a lapok jelentésére ez hatással van. Amennyiben kijön a kártya és egyedül vagy, tárcsázz, hiszen tőlünk tudhatod meg, hol találhatod meg az igazit!

Szeretnéd tudni, hogy mi vár rád januárban? Akkor egy személyre szabott cigánykártya jóslásra van szükséged, mert több gondot is megelőzhetsz a segítségével, vagy több lehetőséget is megragadhatsz! Hívd Andynát vagy Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik utat mutatnak neked a lapok segítségével!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét